بورانی اسفناج
از جمله پیش غذاهای خوشمزه و سریع انواع بورانی هایی هستند که از ترکیب سبزیجات با ماست چکیده درست میشن. و باز یکی از راحترین بورانی ها، بورانی اسفناج هست.
عکس مهمونی
پستهای ترکیبی که در سایت به اسم ویژه ی مهمانی در منو قرار داره از جمله پست های دوست داشتنی خودمه!
قبلا هم گفتم یک سبک جمع بندی داره که خیلی دوست داشتنی هست برام. بجز اون قسمت دردناکی که میرم و میبینم عکسهای پستهای قدیمی به خاطر سایت آپلود نامناسبش پریده و خبری ازش نیست. خوب به طبع ناراحت میشم چون اینجا مثل دفتره خاطرات شکمویی منه و دوست درارم عکسهاش باقی بمونه تا هستم.
اینم یک سفره مهمونی معمولی، نامرتبی و بهم ریختگیش رو به حساب این میزاریم که مهمونی نهار بود و من خیلی فرصت نداشتم. چه برای پخت و پز و چه برای چیدن و تزیین و همه چیز باید با نهایت سرعت درست میشد.
عکسهای بیشتر رو انشالله به مرور در اینستاگرامم میزارم.
آدرس اینستاگرام : cafechokolat1
مسقطی قالبی
یک وقتهایی هست آدم دنبال یک دسر شیرین بی درد سر و ساده و خوشمزه هست. از اون وقتهایی که اصلا حال و حوصله نداره. این دسر شدیدا به در میخوره. بی نهایت راحت و سریع درست میشه و یک دو سه نگفته آماده است.
این دسر رو میتونید در طعم ها و رنگ های مختلف درست کنید. مثلا میتونید بهش شربت گل حمدی بزنید میشه مسقطی گل محمدی یا بهش آب انار یا زرشک بزنید و بشه مسقطی انا یا مسقطی زرشک. در هر نوع قالبی هم که دوست داشته باشید درست میشه و قالبی هست بدون ژلاتین برای اونهایی که طعم و بوی ژلاتین رو دوست ندارن.
لازانیای قالبی (تیمپانو)
چند مدل روش پیچیدن لازانیا رو در سایت داشتیم. لازانیا مخلوط متشکل از تمام مواد خوشمزه ای هست که از یک لازانیا انتظار داریم. لازانیای سبزیجات رو هم برای گیاه خوارها معرفی کردیم. یک مدل پیچیدن لازانیا که تک نفری بود به صورت لقمه بود و لازانیای لقمه ای ما بودش. و یک مدل هم لازانیای رولتی رو آموزش دادیم.
امروز یک مدل دیگه لازانیا داریم که خیلی سریع و بی درد سر تر درست میشه و به صورت قالبی بر میگرده. از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید و هر نوع لازانیایی، فقط لازانیای نیمه آماده نباشه. چون لازانیای نیمه آماده برای این مدل لازانیا مناسب نیست.
ژله گل لیلیوم
ژله امروز بیشتر یک ایده برای تزیین هست تا دسر و یا ژله منحصر به فرد. پایه ی اصلی این دسر میتونه هر ژله یا دسری باشه. از ژله ساده گرفته تا ژله بستنی های متفاوت ، ژله ماستی، ژله میوه ای، ژله فالوده ای ، ژله خرده شیشه گرفته تا انواع دسر ها مثل پاناکوتاهای گیلاس یا توت فرنگی گرفته تا دسرهای کرم دار مثل مانگو یا توت فرنگی یا هلو یا هر نوع دسر ترکیبی دیگه. فقط مهم اینه ژلاتینه باشه و در قالبی که میان تهی هست و به اصطلاح عام تو خالی هستش درست بشه.
هیچ کار خاصی نداره و خیلی راحته. فقط قبلش حتما این پست رو خونده باشید.