آش دوغ قزوین + سفره افطار

این آش فوق العاده راحت و خوشمزه ایه. خیلی هم دستمون بازه تو پختنش. اگه تا حالا نخوردینش حتما یک بارم که شده امتحانش کنید. اگه طعم سیر و دوغ رو دوست داشته باشید در کنار مزه گوشت قلقلی ! عاشق این آش میشید.

این پست رو از ته انباری در آوردم مجدد روی صفحه ی اول قرار بگیره چون خیلی متقاضی داشت. چند تا عکس از سفره افطار هم قرار میدم کنارش. برای ایده صرفا

کاچی

 کاچی نوعی میان وعده شیرین و خوشمزه و پر قوت هست که خیلی دوست داشتنیه .

در شهر های مختلف کشور این نوع آش و دسر درست میشه و روشهای مختلف و در عین حال شبیه به هم داره. 

 این دستور کلی هست. این دسر بی نهایت پر انرژی هست و اصولا در مواقع ضعف مثل بارداری و امثالهم از اون استفاده میشه و با توجه به طبیعت گرم اون امیدوارم به اندازه مصرف کنید.  چون تمام ادویه های این دسر گرمی زیادی دارند. 

سوپ سبزیجات

 هوا داره رو به سردی میره و فصل دل انگیز پاییز شروع شده. هیچ چیز به اندازه ی قل قل زدن یک سوپ داغ روی حرارت در عصر تاریک پاییز نیست!!

یعنی با هر قل قل زدنش داره صدا میزنه بیایید به طرف من.

 سوپ امروز هم یک پایه ی کلی برای سوپ های سبزیجاتی هست و میتونید اون رو با گوشت یا مرغ هم همراه کنید. مثل من که اون رو به همراه گوشت قلقلی درست کردم.

شله زرد

 شله زرد رو دیگه فکر کنم همه بلد باشید. ولی شله زردی که خوش عطر و بو باشه و خوشرنگ و از همه مهم تر وقتی قاشق رفت توش و یک شب موند توی یخچال آب نیندازه کمی تخصص میخواد. اینه که باعث شد این پست رو بنویسم. یعنی توی همین چند تا جمله کل ملاک های منو برای شله زرد خوب فهمیدید.

به نظر من توی تمام مراسمات اگه قراره چیزی درست بشه بهتره عالی باشه. از تعداد کم کنیم و کیفیت رو بالا ببریم. این خیلی بهتره تا برکت خدا رو دور ریز کنیم و کسی اونو نخوره! 

حالا چه آش باشه و چه غذا باید خوب درست بشه. 

شله زرد باید خوش عطر ،شیرین ، خوش رنگ و منسجم باشه. 

شیر برنج

http://s6.picofile.com/file/8189216484/IMG_1053.JPG

یکی از دسر ها و آش های  سنتی ما ایرانی ها شیر برنجه که تقریبا در تمام ایران درست میشه و اندکی تفاوت در دستور ها وجود داره. از نظر من شیر برنجی خوشمزه است که مملو از عطر هل و گلاب باشه و بعد از اینکه قاشق توش رفت و بیرون اومد آب نیندازه!! و آب و دون از هم جدا نباشه.

و طوری درست بشه که بدون ژلاتین هم بشه قالبی درستش کرد و قالبی برش گردوند.هر چند این دسر باید به صورت بشقابی سرو بشه.

اینکه شیر برنج با چی سرو بشه سلیقه ایه ی ولی در شهر من اونو به همرا شیره انگور مصرف میکنن.

آش امام

http://s5.picofile.com/file/8141565084/IMG_1309.JPG

ایام سوگواری رو به تمام دوستان و عزیزان تسلیت میگم. عباداتتون مقبول درگاه حق. تا حالا به بدشانسی یک مطلب نرسیده بودم. الان فهمیدم مطالب سایت هم گاهی بد شانس هستن! راستش پست امروز از ماه رمضون تا الان تو نوبته! هر بار اتفاقی افتاده تا من این پست رو نذارم. مثلا آخریش همین چند لحظه پیش که بعد از کلی تایپ کل مطلب پرید و حال و روز من دیدن داشت!!ولی باز به عشق شما من دوباره نوشتم ....

این آش در ماه مبارک رمضان در نقطه نقطه ی شهر ما قزوین پخته میشه و به فروش میرسه. اصلا شده یکی از نماد های ماه رمضون برای ما. در شهر های دیگه به نام آش شله قلمکار معروفه. نمیدونم علت نامگذاریش چی بوده ولی اگر کسی میدونه حتما به ما هم بگه. این روزهای سوگواری که درست کردن نذری رواج داره این آش هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir