میگو با سس پستو
سس پستو یکی از سس های بسیار پر کاربرد ایتالیایی هست البته که پایه ی اصلی اون ریحان هست و ریحان ایتالیایی متفاوته با ریحان ما؛ و داخل این سس از دانه ی کاج استفاده میشه که چون ما در دست رس نداریم میتونیم با گردو یا بادام یا ... جایگزین کنیم. کاربردش هم در پاستا و هم در پیتزا و سالاد ها هست.حتی در ساندویچ ها.
نمیگم بهترین سسی هست که تا حالا خوردم چون این موضوع به ذائقه ی ما بستگی داره. ولی به عنوان یک سس لازم دونستم معرفیش کنم.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم: سس
ریحان یک پیمانه
پسته دو تا سه قاشق غذاخوری(یا بادام یا گردو)
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
مواد لازم دیگه فقط میگوی پاک شده و تمیز که بهتره ریز باشه.
۱) تمام مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و وقتی یکدست شد سس ما آماده است.
۲)اگه سس غلیظ بود میتونید میزان بیشتری روغن زیتون بهش اضافه کنید. بهتره روغن زیتون در انتها اضافه بشه تا به دیواره ی ظرف و کف ظرف نچسبه.
۳)میگوهارو خوب بشورید؛من دو پیمانه میگو مصرف کردم و بعد داخل سس آماده شده برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد از اینکه طعم دار شد داخل تابه گریل با کمی روغن زیتون سرخ کنید. میتونید توی سیخ چوبی که از قبل درون اب قرار دادید که میگوها بهش نچسبن هم میگوهارو سیخ کنید و بعد سرخ کنید.
این غذا بهتره داغ سرو بشه.
این سس رو میتونید در ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید و با هر غذایی که دوست داشتید سرو کنید. فقط توجه کنید ماندگاری بالایی نداره.
مواد داخلی سس میتونه بسته به ذائقه ی شما کم و زیاد و یا حذف بشه.
هنوزم اعتقاد دارم خوشمزه ترین غذایی که با میگو خوردم ، دو پیازه میگو هست که دستورش رو در این پست میتونید ببینید.