میگو با سس پستو

 

 سس پستو یکی از سس های بسیار پر کاربرد ایتالیایی هست البته که پایه ی اصلی اون ریحان هست و ریحان ایتالیایی متفاوته با ریحان ما؛ و داخل این سس از دانه ی کاج استفاده میشه که چون ما در دست رس نداریم میتونیم با گردو یا بادام یا ... جایگزین کنیم. کاربردش هم در پاستا و هم در پیتزا و سالاد ها هست.حتی در ساندویچ ها.

نمیگم بهترین سسی هست که تا حالا خوردم چون این موضوع به ذائقه ی ما بستگی داره. ولی به عنوان یک سس لازم دونستم معرفیش کنم.

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 

مواد لازم: سس

ریحان یک پیمانه

پسته دو تا سه قاشق غذاخوری(یا بادام یا گردو)

روغن زیتون سه قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان دو قاشق غذاخوری

آب لیمو یک قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم

مواد لازم دیگه فقط میگوی پاک شده و تمیز که بهتره ریز باشه.

۱) تمام مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و وقتی یکدست شد سس ما آماده است.

۲)اگه سس غلیظ بود میتونید میزان بیشتری روغن زیتون بهش اضافه کنید. بهتره روغن زیتون در انتها اضافه بشه تا به دیواره ی ظرف و کف ظرف نچسبه.

۳)میگوهارو خوب بشورید؛من دو پیمانه میگو مصرف کردم و بعد داخل سس آماده شده برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد از اینکه طعم دار شد داخل تابه گریل با کمی روغن زیتون سرخ کنید. میتونید توی سیخ چوبی که از قبل درون اب قرار دادید که میگوها بهش نچسبن هم میگوهارو سیخ کنید و بعد سرخ کنید.

این غذا بهتره داغ سرو بشه.

این سس رو میتونید در ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید و با هر غذایی که دوست داشتید سرو کنید. فقط توجه کنید ماندگاری بالایی نداره.

مواد داخلی سس میتونه بسته به ذائقه ی شما کم و زیاد و یا حذف بشه.

 

هنوزم اعتقاد دارم خوشمزه ترین غذایی که با میگو خوردم ، دو پیازه میگو هست که دستورش رو در این پست میتونید ببینید.

دو پیازه میگو

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir