پخت گوشت در فر

بعد از اختراع مرغ بریون که سالهای پیش درستش کردم؛ از اونجایی که عاشق گوشتم؛ همون روش رو برای پخت بره یا ماهیچه یا گوشت رو امتحان کردم و نتیجه چیزی فراتر از انتظارم بود. مزایای این روش مثل مرغ بریون اصلا نیازی به مرنیت و استراحت نداره و بی درد سر هستش.

بیف استراگانف

 این غذای روسی رو همه میشناسید و حداقل یک بار اسم اون به گوشتون خورده. و ممکنه اون رو میل کرده باشید. این غذا حدود دویست سال هست که توسط آقای الکساندر استراگانف اختراع شده و امروزه علاوه بر مردمان شهر ادسا تمام جهان اون رو درست میکنن. این غذا همونطور که از اسمش مشخصه از بیف و گوشت راسته ی گوساله  تهیه میشه و از مخلوط کردن اون با خامه و پیاز و یک سری ادویه و مواد دیگه میشه یک غذای خوشمزه که نه! از نظر من عالی تهیه کرد.

 من به طرز تهیه تاریخی این غذا کاری ندارم و سعی میکنم با روش خودم درست کنم. ولی پیشنهاد میکنم حتما حتما یک بارم که شده این غذارو درست کنید.

کوفته آبی قزوین (کوفته نخودچی)

 اگه دنبال یک غذای خوشمزه و سریع هستید که در عین حال سنت رو هم حفظ کنید و همه پسند هم باشه پیشنهاد میکنم این غذارو امتحان کنید. 

 فکر میکنم در تمام شهرها این غذا درست میشه و اسم اون کوفته نخودچی باشه. در قزوین این غذا به نام کوفته آبی از قدیم الایام درست میشد و شاید کمی تفاوت اون با ورژن نخودچی ایش در ادویه هایی باشه که استفاده میشه.

آدرس اینستاگرام ما : cafechokolat1

کتلت آلمانی

 وقتی دنبال یک غذای ساده باشی که به نوعی تنوع هم در ریتم غذا خوردن خودتون ایجاد کنید میتونید انواع شامی ها و کتلت هارو درست کنید. 

 این کتلت خیلی شبیه کتلت سیب زمینی هست ، با این تفاوت که به جای سیب زمینی از نون باگت استفاده میشه. این غذا در زمان هایی که نون باگت بیات شده زیاد بوده در آلمان درست میشد تا اضافی نون هدر نره. به نوعی باگت اضافی اومده در وعده شام در روی کابینت قرار میگرفته و در وعده نهار فردا از اون استفاده میشد. ولی امروز و اینجا من اون رو با باگت معمولی درست کردم. راحتر و سریع تر هست.اصولا تا دست توی دستور نبرم راحت نمیشم. این ورژن منه...

از اونجایی که این کتلت سیب زمینی نداره برای اونهایی که ممنوعیت خوردن سیب زمینی دارن بسیار کاربردی هست.

این کتلت تقریبا هفته ای یک بار در منزل ما درست میشه و پای ثابت نهار های منه. 

هویج برگر + بنانا اسپلیت

اگه عاشق ساندویج و برگرها باشید هر روز دنبال یک اکتشاف جدید توش هستید. این برگر رو تقدیم  میکنم به اونایی که مثل من عاشق هویج اند... هر چند طعم هویج توش خیلی ملموس نیست اما خاصیتش که پنهون نیست از کسی؟! 

خوراک ماهیچه

http://s4.picofile.com/file/8171705068/IMG_2461.JPG

پست امروز حدود یک سالی هست منتظره تا آپ بشه. خوب خیلی بد شانس بوده که تا امروز توی صف مونده.

قبلا روش درست کردن گردن گوسفند رو توی سایت داشتیم. اون غذا یکی از غذاهای محبوب منه. و امروزم خوراک ماهیچه خواهیم داشت به شیوه ی بچگی ها.کلا درست کردن گردن و ماهیچه در خونه ی ما قدمت 20 ساله داره. این روش پخت هم مخصوص مامانم هست که امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

حتما امتحانش کنید چون از دستتون رفته .

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir