پخت گوشت در فر
بیف استراگانف
این غذای روسی رو همه میشناسید و حداقل یک بار اسم اون به گوشتون خورده. و ممکنه اون رو میل کرده باشید. این غذا حدود دویست سال هست که توسط آقای الکساندر استراگانف اختراع شده و امروزه علاوه بر مردمان شهر ادسا تمام جهان اون رو درست میکنن. این غذا همونطور که از اسمش مشخصه از بیف و گوشت راسته ی گوساله تهیه میشه و از مخلوط کردن اون با خامه و پیاز و یک سری ادویه و مواد دیگه میشه یک غذای خوشمزه که نه! از نظر من عالی تهیه کرد.
من به طرز تهیه تاریخی این غذا کاری ندارم و سعی میکنم با روش خودم درست کنم. ولی پیشنهاد میکنم حتما حتما یک بارم که شده این غذارو درست کنید.
کوفته آبی قزوین (کوفته نخودچی)
اگه دنبال یک غذای خوشمزه و سریع هستید که در عین حال سنت رو هم حفظ کنید و همه پسند هم باشه پیشنهاد میکنم این غذارو امتحان کنید.
فکر میکنم در تمام شهرها این غذا درست میشه و اسم اون کوفته نخودچی باشه. در قزوین این غذا به نام کوفته آبی از قدیم الایام درست میشد و شاید کمی تفاوت اون با ورژن نخودچی ایش در ادویه هایی باشه که استفاده میشه.
کتلت آلمانی
وقتی دنبال یک غذای ساده باشی که به نوعی تنوع هم در ریتم غذا خوردن خودتون ایجاد کنید میتونید انواع شامی ها و کتلت هارو درست کنید.
این کتلت خیلی شبیه کتلت سیب زمینی هست ، با این تفاوت که به جای سیب زمینی از نون باگت استفاده میشه. این غذا در زمان هایی که نون باگت بیات شده زیاد بوده در آلمان درست میشد تا اضافی نون هدر نره. به نوعی باگت اضافی اومده در وعده شام در روی کابینت قرار میگرفته و در وعده نهار فردا از اون استفاده میشد. ولی امروز و اینجا من اون رو با باگت معمولی درست کردم. راحتر و سریع تر هست.اصولا تا دست توی دستور نبرم راحت نمیشم. این ورژن منه...
از اونجایی که این کتلت سیب زمینی نداره برای اونهایی که ممنوعیت خوردن سیب زمینی دارن بسیار کاربردی هست.
این کتلت تقریبا هفته ای یک بار در منزل ما درست میشه و پای ثابت نهار های منه.
هویج برگر + بنانا اسپلیت
اگه عاشق ساندویج و برگرها باشید هر روز دنبال یک اکتشاف جدید توش هستید. این برگر رو تقدیم میکنم به اونایی که مثل من عاشق هویج اند... هر چند طعم هویج توش خیلی ملموس نیست اما خاصیتش که پنهون نیست از کسی؟!
خوراک ماهیچه
پست امروز حدود یک سالی هست منتظره تا آپ بشه. خوب خیلی بد شانس بوده که تا امروز توی صف مونده.
قبلا روش درست کردن گردن گوسفند رو توی سایت داشتیم. اون غذا یکی از غذاهای محبوب منه. و امروزم خوراک ماهیچه خواهیم داشت به شیوه ی بچگی ها.کلا درست کردن گردن و ماهیچه در خونه ی ما قدمت 20 ساله داره. این روش پخت هم مخصوص مامانم هست که امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
حتما امتحانش کنید چون از دستتون رفته .