گاناش کشی و فوندانت کشی
این روزها شاید دیگه کمتر کیک های فوندانت رو دوست داشته باشیم و درست کنیم. سبک جهانی کیک پزی به سمت کیک های ساده و کم خامه و به نوعی نچرال رفته.
ولی دونستن اصول اولیه ی فوندانت کشی میتونه بهمون کمک کنه تا به جای سفارش این سبک کیکها به بیرون از منزل خودمون اونهارو در خانه با رعایت بهداشت درست کنیم.
آدرس اینستاگرام = cafechokolat1
تزیین کیک بدون خامه
یک مشکلی که خیلی از ماها داریم، اینه که نمیخواییم حجم زیادی خامه رو داخل کیک و تزیین کیک استفاده کنید و میدونیم اکثر خامه دور ریز میشه یا برای بدن ضرر داره.
برای همین یک روش امروز میگم تا با این روش از خامه کمتری برای تزیین کیک استفاده کنید.
کیک بهاری
من دوست دارم در هر فصل از میوه ها و تزیین های همون فصل در کیک ها استفاده کنم. تا با دیدن عکسش تدایی فصلش بشه برام.
الانم که فصل توت فرنگی هست و چه خوبه که در کارهامون و تزیین هامون ازش استفاده کنیم.
چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.
این پستهارو حتما مطالعه کنید.
کیک خامه ای مربع
چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.
توی این پست میخواییم بیشتر در مورد خامه کشی کیک های شکل دار یا مربع صحبت کنیم.
و یک مدل تزیین کیک دیگه رو با هم مرور کنیم. انشالله ایده ی خوبی براتون داشته باشه.
کیک آبی + فیلینگ کیک
سلام سلام.
قبلا چند تا کیک در مورد خامه کشی و تزیین کیک داشتیم که قبل از اینکه این ایده تزیین و این پست فیلینگ هارو ببینید بهتره اون رو ببینید.
کیک تابستانی
یک چیزی که خیلی دوست دارم، اینه که کیک ها یا غذاها در فصل خودش شکل و بوی اون فصل رو داشته باشه و این کار رو با تزیین میوه ای روی کیک و فیلینگ میوه ای شکلاتی اون رعایت کردم.
این پست و پستهای مشابه اون برای دادن ایده به شما عزیزان هست و این سبک تزیین هم که میدونید مورد علاقه ی منه.