گاناش کشی و فوندانت کشی

 این روزها شاید دیگه کمتر کیک های فوندانت رو دوست داشته باشیم و درست کنیم. سبک جهانی کیک پزی به سمت کیک های ساده و کم خامه و به نوعی نچرال رفته.

ولی دونستن اصول اولیه ی فوندانت کشی میتونه بهمون کمک کنه تا به جای سفارش این سبک کیکها به بیرون از منزل خودمون اونهارو در خانه با رعایت بهداشت درست کنیم.

 آدرس اینستاگرام = cafechokolat1

تزیین کیک بدون خامه

یک مشکلی که خیلی از ماها داریم، اینه که نمیخواییم حجم زیادی خامه رو داخل کیک و تزیین کیک استفاده کنید و میدونیم اکثر خامه دور ریز میشه یا برای بدن ضرر داره. 

برای همین یک روش امروز میگم تا با این روش از خامه کمتری برای تزیین کیک استفاده کنید.

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

کیک بهاری

 من دوست دارم در هر فصل از میوه ها و تزیین های همون فصل در کیک ها استفاده کنم. تا با دیدن عکسش تدایی فصلش بشه برام. 

الانم که فصل توت فرنگی هست و چه خوبه که در کارهامون و تزیین هامون ازش استفاده کنیم.

چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.

خامه کشی یک

خامه کشی دو

  رنگ خوراکی 

خامه فرم گرفته 

فیلینگ کیک

تزیین کیک

این پستهارو حتما مطالعه کنید.

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

کیک خامه ای مربع

چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.

خامه کشی یک

خامه کشی دو

توی این پست میخواییم بیشتر در مورد خامه کشی کیک های شکل دار یا مربع صحبت کنیم.

 و یک مدل تزیین کیک دیگه رو با هم مرور کنیم. انشالله ایده ی خوبی براتون داشته باشه.

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

کیک آبی + فیلینگ کیک