کیک فروزن

 خوب میبینم که سرعت عملم بالا تر رفته و حدودا پستهای دو ماه قبل داره الان آپ میشه. این خیلی برای من خوبه. چون پستهام معمولا با تاخیر یک ساله آپ میشد و این یعنی یک موفقیت چشم گیر!

امسال برای تولد مینوسا تصمیم داشتم کیکی درست کنم که بچه ام خودش روشو نقاشی بکشه و کمی از این تم های تکراری خارج بشم. ولی با اصرار شدید خود مینوسا برای عشق همیشگیش که السا خانوم هستند مجبور شدم امسال هم تم فروزن رو مجدد مثل پارسالش انتخاب کنم.

تولد یک سالگیش تم زنبوری بود و سال دوم هم تم دختر توت فرنگی. پارسال همین السا بود که متاسفانه هنوز نرسیدم عکسهاشو اینجا بزارم و امسالم مجدد فروزن. 

این کیک با فوندانت تزیین شده و قبلا زیاد در مورد فوندانت صحبت کردم ولی باز هم یک پست آموزش تهیه فوندانت خواهم داشت به زودی. در این کیک هم مثل کیک تولد دو سالگی از فوندانت استفاده کردم.

کیک خامه ای پنیری

 یکی از پر طرفدار ترین دسر های من تیرامیسو هست. قبلا توی سایت چند مدل دسر تیرامیسو داشتیم.یکی کیک تیرامیسو شکلاتی یا حتی ورژن ساده ی اون یا تیرامسو با لیدی فینگر که نوع اصیل ایتالیایی اون هستش.

 این پست در حد دادن یک ایده ی کم کالری هست. همه ی ما از خامه فراری ایم چون سنگین و پر کالری هست. هر چند خیلی ها مثل من خامه رو در حد پرستش دوست دارند و هر دسری که مملو از خامه باشه رو بیشتر میپسندند. ولی برای راحتی وجدانمون بهتره بیاییم یک ایده ی جدید در مورد خامه فرم گرفته بدیم و اون مخلوط کردن خامه با پنیر هست. که هم باعث میشه سفت تر بشه و راحت تر شکل بگیره و هم کم کالری تر خواهد شد.

 و از طرفی چون طعم لذلذ ماسکارپونه مارو یاد تیرامیسوی دوست داشتنیمون می اندازه پیشنهاد میکنم از این به بعد به جای استفاده از خامه تکی ، از خامه و پنیر استفاده کنید.

کیک فوندانت

 یکی از مشکلات من اینه که همیشه سعی میکنم خیلی پستهای کاملی بنویسم. این باعث تنبلی میشه. مثلا پست هایی مثل ژله تزریقی که کلی توش حرف داره یا همین فوندات هر بار از جلو چشمم رد میشن و با وجود درخواست های زیاد سعی میکنم بی خیال نوشتن بشم. نوشتن این مدل پستها چون پر از نکته هست هم زمان بره و هم نیاز به تمرکز بالا داره. منم که هیچ کدومش رو ندارم. 

کار با فوندات خیلی راحته. وقتی ما از اول بچگی آموختیم که چطور خمیربازی کنیم و اشکال زیبا بسازیم نصف بیشتر فوندانت بازی رو یاد گرفتیم. 

 در این پست و پستهای مشابه که در آینده اگه تنبلی اجازه داد خواهیم داشت ، یک سری نکات کلی کار با فوندات رو مرور میکنیم.

من فرض میکنم که درست کردن فوندانت رو میدونید. ما یک قبلا درست کردن فوندانت با مارشملو رو داشتیم. در آینده نزدیک درست کردن فوندات با پودر قند و گلیسیرین و ... رو هم قرار میدم. 

کاپ کیک مغزدار

 در این پست سعی کردم یک ترفند برای تزیین کاپ کیک رو آموزش بدم. این مدلی کاپ کیک های تون مغزدار خواهند بود ، و به نوعی سورپرایز برای مهمون هاتون. با یک روش راحت یک سری کاپ کیک خوشگل خواهید داشت.

خامه فرم گرفته

http://s5.picofile.com/file/8137353792/IMG_0974.jpg

یکی از اون چیزهایی که خیلی افراد باهاش مشکل دارن و میشه گفت بیشترین درخواست را برای آموزشش  داشتم همین خامه فرم گرفته هستش. متاسفانه در ایران تنها دسترسی ما همین خامه های پاک صورتی هستش و برای درست کردن خامه فرم گرفته هم مجبوریم از همین ها استفاده کنیم.البته لازمه بگم در این سالهای اخیر انواع خامه برای تزیین کیک و دسر در بازار اومده و نیازی به فرم دادن و اینا نداره. ولی خوب از نظر مزه این خامه ای که امروز دارم واقعا حرف اول را میزنه. حالا ما میخواییم سخت ترین روش فرم دادن خامه را با هم مرور کنیم.که با خامه های پاکت صورتی هستش. چون درصد چربی این خامه ها نسبتا پایین هستش فرم دادن اون کمی سختر میشه.

تزیین کیک

 
الوعده وفا! مدتهاست قول دادم تزیین کیک بزارم. دیگه سعی میکنم به قولم عمل کنم. و چند تا پست تزیین کیک بزارم.
تزیین این کیک فقط 15 دقیقه زمان میبره. پس به امتحانش می ارزه.
شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir