کیک پاییزی 2
در این پست سعی میکنم پیرینت خوراکی و کار باهاش رو بگم و همینطور کار کردن فوندات رو کمی توضیح بدم.
این یک کیک پاییزی به تمام معناست که یک روز بارونی زیبا رو تصویر کرده. برای این سبک تصویر ها میتونید عنوان تصویری که مد نظرتون هست را در گوگل فارسی یا انگلیسی سرچ کنید. و بدید براتون پیرینت خوراکی در هر سایزی که دوست دارید بگیرن.
آدرس اینستاگرام ما:cafechokolat1
مواد لازم:
برای درست کردن کیک هر موادی که دوست دارید رو آماده کنید. قبلا در خیلی پستها در موردش صحبت کردیم.
این دو پست رو ببینید:
بریم یک چتر فوندانتی درست کنیم...
_ برای کار با فوندانت من از فوندانت حاضری استفاده میکنم. تقریبا چند ساله که دیگه از خیر درست کردن فوندانت تو خونه گذشته ام. راحت تر و بی درد سر تره.
_ برای رنگ کردن فوندانت از رنگ ژله ای استفاده میکنیم. اگه از فوندات حاضری استفاده کنید هم خیلی از رنگها رو دارند و نیاز به رنگ کردن نیست. برای رنگ کردن با اکلیل خوراکی یا رنگهای پودری هم بهتره اول فوندانت رو برش بزنید و وقتی خودش رو گرفت رنگ پودری دلخواه رو با حلال اون ترکیب کنید و با قلمو روی سطح کار بکشید.
_ برای درست کردن فوندانت های روی کیک باید زودتر اون رو درست کرد و اگه بخوایید فوندات زودتر خشک بشه از ثعلب یا تایلوس استفاده میکنیم فقط توجه کنید هر چی بیشتر اضافه کنید فوندانت سفت تر میشه و کار باهاش مشکل تر میشه.
_ برای کار با فوندانت نیاز به یک سطح صاف و تمیز دارید. بهتره صفحه های سلیکونی با قطر بالا از لوازم قنادی ها تهیه کنید چون این صفحه ها کاربردی تر هستند و خیلی کار راه بیانداز اند. (مثلا برای درست کردن کاسه ابنباتی استفاده میشن) .
_ وردنه برای باز کردن خمیر فوندانت نیاز دارید، حتما سطح کار و وردنه رو با پودر نشاسته ذرت یا روغن صاف قنادی چرب کنید تا فوندانت به سطح کار و وردنه نچسبه. و همینطور همزمان با باز کردن خمیر اون رو جا به جا کنید و تکون بدید تا به سطح کار نچسبه.
_ برای خیلی از شکلهایی که در کیک ها و کاپ کیک های فوندانت میبینید مولد یا مالد یا صفحه وجود داره و به راحتی با پر کردن مالد ها با خمیر و خارج کردن خمیر میتونید دکورهای زیبایی داشته باشید. تقریبا برای نود و نه درصد اشکالی که با فوندانت درست میشه مولد و قالب داریم. ولی عروسک های فوندانتی و ... هم به سلیقه ی درست کننده اش بر میگرده که خیلی از تاپرهایی که میبینیم حرفه ای اند ؛ اثر هنری هنرمندی اند که اونهارو خلق کرده.
(خدایی ببنید چه نکته هایی رو میگم! هزار تا کلاسم برید و کلی هزینه کنید این مطالب رو نمیگه بهتون.)
برای تزیین با پرینت خوراکی انواع عکسها یا نوشته هایی که دوست دارید رو در ابعادی که دوست دارید میتونید به لوازم قنادی فروشی ها یا فروشگاه های اینترنتی که کار پیرینت خوراکی انجام میدن سفارش بدید. این عکسهای چاپ شده در جای خشک و خنک و بدون رطوبت چندین روز هم بمونه مشکلی براش ایجاد نمیشه. و بعد به راحتی روی سطح کوکی و کیک ها بچسبونید. برای سطح کوکی کمی باید با عسل یا شربت افرا مرطوب کنید ولی روی خامه به راحتی میچسبه.
تصویر بعد از اینکه روی خامه چسبید کمی پر رنگ تر میشه ولی کلا سعی کنید با کیفیت پرینیت بگیرید.
میتونید دور تا دور پرینت رو کادر کشی کنید یا خامه بزنید.
اگه بخوایید تصویرتون بعد داشته باشه میتونید فوندانت به قطر نیم سانت؛ باز کنید و تصویر را روی فوندانت بچسبونید. و بعد با قیچی یا کاتر برش بزنید.
میتونید تصویر های بلند تر یا کوتاه تر از کیک استفاده کنید و به این شکل به کیک و تصویرتون بعد بدید. به نوعی تصاویر سه بعدی ایجاد کنید.
این فرم خامه کشی برای مدلهای کهکشانی و منظومه شمسی و این سبک کیک ها با ترکیب رنگ زرد و ابی و مشکی خیلی استفاده میشه و روش میتونید از گوی های شکلاتی که رنگ نقره ای اکلیلی زدید استفاده کنید. روش استفاده از رنگ اکلیلی رو قبلا گفتم. (این پست رو ببینید)
برای رنگ آمیزی خامه سعی کنید از ترکیب رنگهای مشابه پیرینت خوراکیتون استفاده کنید تا تصویر زیباتر دیده بشه.
برای رنگ کردن من از شیوه ی ابرو باد که در این پست آموزش دادم استفاده کردم.(این پست)
پستهای پیشنهادی ما به شما:
دیدگاهها
------------------
سلام. من الكترونيكي پيرينت ميگيرم معمولا و برام ارسال ميكنن. در قزوين اكثر لوازم قنادي فروشي ها پيرينت خوراكي ميگيرند