کیک پاییزی 2

در این پست سعی میکنم پیرینت خوراکی و کار باهاش رو بگم و همینطور کار کردن فوندات رو کمی توضیح بدم.

 این یک کیک پاییزی به تمام معناست که یک روز بارونی زیبا رو تصویر کرده. برای این سبک تصویر ها میتونید عنوان تصویری که مد نظرتون هست را در گوگل فارسی یا انگلیسی سرچ کنید. و بدید براتون پیرینت خوراکی در هر سایزی که دوست دارید بگیرن.

آدرس اینستاگرام ما:cafechokolat1

 مواد لازم:

برای درست کردن کیک هر موادی که دوست دارید رو آماده کنید. قبلا در خیلی پستها در موردش صحبت کردیم.

این دو پست رو ببینید:

خامه کشی یک

خامه کشی دو

 

 

 بریم یک‌ چتر فوندانتی درست کنیم...

_ برای کار با فوندانت من از فوندانت حاضری استفاده میکنم. تقریبا چند ساله که دیگه از خیر درست کردن فوندانت تو خونه گذشته ام. راحت تر و بی درد سر تره.

_ برای رنگ کردن فوندانت از رنگ ژله ای استفاده میکنیم. اگه از فوندات حاضری استفاده کنید هم خیلی از رنگها رو دارند و نیاز به رنگ کردن نیست. برای رنگ کردن با اکلیل خوراکی یا رنگهای پودری هم بهتره اول فوندانت رو برش بزنید و وقتی خودش رو گرفت رنگ پودری دلخواه رو با حلال اون ترکیب کنید و با قلمو روی سطح کار بکشید.

_ برای درست کردن فوندانت های روی کیک باید زودتر اون رو درست کرد و اگه بخوایید فوندات زودتر خشک بشه از ثعلب یا تایلوس استفاده میکنیم فقط توجه کنید هر چی بیشتر اضافه کنید فوندانت سفت تر میشه و کار باهاش مشکل تر میشه.

_ برای کار با فوندانت نیاز به یک سطح صاف و تمیز دارید. بهتره صفحه های سلیکونی با قطر بالا از لوازم قنادی ها تهیه کنید چون این صفحه ها کاربردی تر هستند و خیلی کار راه بیانداز اند. (مثلا برای درست کردن کاسه ابنباتی استفاده میشن) .

_ وردنه برای باز کردن خمیر فوندانت نیاز دارید، حتما سطح کار و وردنه رو با پودر نشاسته ذرت یا روغن صاف قنادی چرب کنید تا فوندانت به سطح کار و وردنه نچسبه. و همینطور همزمان با باز کردن خمیر اون رو جا به جا کنید و تکون بدید تا به سطح کار نچسبه.

_ برای خیلی از شکلهایی که در کیک ها و کاپ کیک های فوندانت میبینید مولد یا مالد یا صفحه وجود داره و به راحتی با پر کردن مالد ها با خمیر و خارج کردن خمیر میتونید دکورهای زیبایی داشته باشید. تقریبا برای نود و نه درصد اشکالی که با فوندانت درست میشه مولد و قالب داریم. ولی عروسک های فوندانتی و ... هم به سلیقه ی درست کننده اش بر میگرده که خیلی از تاپرهایی که میبینیم حرفه ای اند ؛ اثر هنری هنرمندی اند که اونهارو خلق کرده.

(خدایی ببنید چه نکته هایی رو میگم! هزار تا کلاسم برید و کلی هزینه کنید این مطالب رو نمیگه بهتون.)

برای تزیین با پرینت خوراکی انواع عکسها یا نوشته هایی که دوست دارید رو در ابعادی که دوست دارید میتونید به لوازم قنادی فروشی ها یا فروشگاه های اینترنتی که کار پیرینت خوراکی انجام میدن سفارش بدید. این عکسهای چاپ شده در جای خشک و خنک و بدون رطوبت چندین روز هم بمونه مشکلی براش ایجاد نمیشه. و بعد به راحتی روی سطح کوکی و کیک ها بچسبونید. برای سطح کوکی کمی باید با عسل یا شربت افرا مرطوب کنید ولی روی خامه به راحتی میچسبه.

تصویر بعد از اینکه روی خامه چسبید کمی پر رنگ تر میشه ولی کلا سعی کنید با کیفیت پرینیت بگیرید.

میتونید دور تا دور پرینت رو کادر کشی کنید یا خامه بزنید.

اگه بخوایید تصویرتون بعد داشته باشه میتونید فوندانت به قطر نیم سانت؛ باز کنید و تصویر را روی فوندانت بچسبونید. و بعد با قیچی یا کاتر برش بزنید.

میتونید تصویر های بلند تر یا کوتاه تر از کیک استفاده کنید و به این شکل به کیک و تصویرتون بعد بدید. به نوعی تصاویر سه بعدی ایجاد کنید.

این فرم خامه کشی برای مدلهای کهکشانی و منظومه شمسی و این سبک کیک ها با ترکیب رنگ زرد و ابی و مشکی خیلی استفاده میشه و روش میتونید از گوی های شکلاتی که رنگ نقره ای اکلیلی زدید استفاده کنید. روش استفاده از رنگ اکلیلی رو قبلا گفتم. (این پست رو ببینید)

برای رنگ آمیزی خامه سعی کنید از ترکیب رنگهای مشابه پیرینت خوراکیتون استفاده کنید تا تصویر زیباتر دیده بشه.

برای رنگ کردن من از شیوه ی ابرو باد که در این پست آموزش دادم استفاده کردم.(این پست)

 پستهای پیشنهادی ما به شما:

 کیک شکلاتی سیاه 

 کیک شکلاتی نسکافه ای 

 کیک شکلاتی با رویه ی گاناش 

 کیک خامه ای پنیری 

کاپ کیک مغزدار 

کیک موکا

کیک بی بی 

کیک شکلاتی خیس 

کیک موکا شکلاتی 

کیک شیفون

کیک اسفنجی

کیک خانگی 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir