شکلات ولنتاین

http://s5.picofile.com/file/8168615950/IMG_2397.JPG

 دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن و مذاب کردن شکلات رو به طور کامل بیان کنم. خیلی از سوالاتی که تا امروز مطرح شده در مورد این موضوع هست. با یک تیر دو نشون زدیم و به بهانه ی روز عشق که در راهه هم میخواییم آب کردن شکلات رو بگیم و هم یک ایده ی تقریبا ارزون قیمت برای درست کردن یک سری شکلات خوشگل بدیم. تازه حسن این کار اینه که با دستهای خودتون شکلات خوشمزه ای درست خواهید کرد.

در ضمن از این شکلات ها در انواع تزیینات هم میتونید بهره ببرید و کیک ها و کاپ کیک ها و دسرهاتون رو با راحترین روش زیبا کنید.

 مواد لازم:

ورق یک بار مصرف شکلات (قالب طرح دار یک بار مصرف)

شکلات خوشمزه

یک موضوعی که من همیشه توی مواد لازم ذکر میکنم اینه که مثلا از کالباس خوشمزه یا خیار شور خوشمزه یا شکلات خوشمزه استفاده کنید. برخی چیزها هست که با زحمت فراوون درست میشه اما اصلا به دل آدم نمیچسبه. باید تاثیر مواد رو بدونیم و بدونیم که خوشمزه بودن مواد غذایی چیزی فراتر اونه که بخواییم ازش چشم پوشی کنیم. پس بی رو در واسی برای هزینه ای که میخواهید انجام بدید ارزش قایل شید و از فروشنده بخوایید جنس با کیفیت و خوشمزه ی خودش رو بهتون بده.

 امروزه قالب های شکلات خیلی متنوع شدند. سلیکونی یا یکبار مصرف یا .... این قالب هایی که توی عکس مشاهده میکنید طرح دار هستند و طرح اونها با رنگ های مجاز خوراکی کشیده شده. در مورد رنگ های مجاز خوراکی قبلا صحبت کردم. مطمئنا این مقدار اونقدر ناچیز هست که مشکلی رو برای بدنتون ایجاد نمیکنه.

خوشبختانه این قالب ها طرح های زیادی دارند و دست شما برای انتخاب بازه.فقط در هنگام خرید دقت کنید حتما در سلفون و پلاستیک باشه و گرد و خاکی نباشه و در محیط باز قرار نگرفته باشه.

http://s4.picofile.com/file/8168615884/download_8_.jpg

 ما دو روش برای آب و روون کردن شکلات داریم. اول از حرارت غیر مستقیم (بن ماری) استفاده کنیم. و دوم از ماکروفر.

من اصولا همیشه بن ماری استفاده میکنم. راحت تره برام. ظرف حاوی شکلات خرد شده روی حرارت کتری میزاریم برای مدت 1 تا دو دقیقه تا تقریبا 80 درصد شکلات ها آب بشه و در آخر از روی حرارت بر میداریم و کمی هم میزنیم تا 20 درصد شکلات هم آب بشه.

تنها نکته ی این روش هم در اینه که ظرفتون باید خشک و تمیز باشه و با آب در تماس نباشه! تنها با بخار آب در تماس باشه. چون تماس مستقیم با آب باعث سوختن شکلات میشه.

روش دوم ماکروفر. باز هم شکلات رو خرد کنید و بعد در داخل ماکروفر با توان حداکثر برای مدت 30 ثانیه قرار بدید. بعد از گذشت 30 ثانیه شکلات رو بیرون بیارید و هم بزنید و دوباره توی ماکروفر قرار بدید و باز 30 ثانیه و این کارو ادامه بدید تا 80 درصد شکلات آب بشه و در نهایت 20 درصد باقی مونده رو با قاشق حل کنید.

http://s5.picofile.com/file/8168615918/download.jpg

 نکته مهم اینجاست که نباید شکلات رو طوری هم بزنید که حباب های هوایی توش ایجاد بشه. اون اون حباب ها قیافه ی شکلات رو خراب میکنه. پس از هم زدن بیش از حد خوداری کنید. همین که شکلات آب بشه کافیه.

نوع شکلاتی هم که استفاده میکنید خیلی مهمه ، سعی کنید با کیفیت باشه. من خودم طرفدار شکلات تلخ هستم. البته که اینجا برای اینکه همه پسند باشه از شکلات 60 درصد تلخ استفاده کردم. این میزان دست شماست. بهتره شکلاتی انتخاب کنید که همه دوست داشته باشن و با کیفیت باشه!!

http://s4.picofile.com/file/8168615742/download_1_.jpg

 بعد از اینکه تمام شکلات ها آب شد اونهارو داخل کپسولهای یکبار مصرفمون میریزیم. قلق خاصی نداره. فقط توجه کنید شکلات خیلی داغ رو داخل کپسولها نریزید چون طرح رو خراب میکنه.

http://s5.picofile.com/file/8168615750/download_2_.jpg

 وقتی کل شکلات را داخل قالب ها ریختید میتونید اونها رو توی یخچال قرار بدید تا سریع ببنده. میتونید اونهارو بیرون قرار بدید و در دمای محیط با کمی تاخیر ببنده. فرقی نداره و در نتیجه ی کارم تاثیری نخواهد داشت.

در ضمن زمانی که شکلات ها رو داخل قالب میریزید میتونید انواع مغزها مثل بادوم، پسته یا فندوق رو توش بریزید که اینطوری شکلات مغزدار خواهید داشت.

http://s5.picofile.com/file/8168615792/download_3_.jpg

 بعد از گذشت یک ساعت کاملا شکلات های شما سفت خواهد شد و با یک ضربه کوچیک میتونید اونها رو از قالب جدا کنید. این شکلات ها میتونه ایده ی مناسبی برای پزیرایی نوروز باشه. هم خوشکله هم کاره خودتونه.

توجه داشته باشید به هیچ وجه چیزهایی مثل روغن ، کره ، خامه ، شیر و .... به شکلات آب شده اضافه نکنید!!

http://s5.picofile.com/file/8168615842/download_4_.jpg

 بجز شکلات قهوه ای از شکلات سفید هم میتونید استفاده کنید. ولی توجه کنید شکلات سفید یا همون پوششی کمی نرم تر از شکلات قهوه ای هست و ممکنه دیرتر خودش رو بگیره یا زودتر شل بشه. پس برای مذاب کردندش تایم ماکروفر رو از 30 به 20 کاهش بدید و حتما در یخچال نگه داریش بکنید.

http://s5.picofile.com/file/8168615950/IMG_2397.JPG

 این روش درست کردن شکلات میتونه ایده های مختلفی بهتون بده. بهتره به یکی از وسایل قنادی فروشی مراجعه کنید و از انواع قالب های یکبار مصرف طرح دارش دیدن کنید. بعد میبینید جرقه های ایده است که در ذهنتون پشت سر هم ایجاد میشه. البته مراقب باشید آتش سوزی نشه.

در تزیین انواع کیک ها ، کاپ کیک ها ، دسر ها و حتی کادو ها میتونید از اونها استفاده کنید.در عین سادگی خوشگله و بسیار پر کار به نظر میرسه.

روز عشق و عشقتان پایدار و مستدام ، نوروزتان پیروز!!!

http://s5.picofile.com/file/8168616000/IMG_2403.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #16 شیرین 51 1395-12-26 18:19
ممنون میشم بهم بگین چه نوع آبنباتی رومیشه مثل شکلات تخته ای آب کرد برای درست کردن چیزهای تزئینی تویه برنامه خارجی دیدم که باشکلات آب شده وآبنبات آب شده چیزای قشنگی درست کردن ولی ازلوازم قنادی فروشی سوال کردم گفتن همچین آبنباتی ندارن :roll:
----------------------
بعید میدونم در ایران بشه پیدا کرد. منم دیدم و اون یک آبنبات خاص هست.
نقل قول کردن
0 #15 Sepideeh 1395-11-13 15:19
سلام
این قالب ها تو بازار پیدا میشه؟ من جایی ندیدم :sad: اینو خیلی دوس دارم درس کنم
--------------------
سلام. بله عزیزم.
نقل قول کردن
0 #14 کیان 1395-11-11 23:01
سلام .ببخشید .من میخوام شکلاتی درست کنم که اول وقتی دارم آبش میکنم ب روش بن ماری رقیق باشه و راحت و روان داخل قالبم حرکت کنه و پر بشه و شکل بگیره . و وقتی هم ک سفت میشه به راحتی در دمای محیط آب نشه . یجورایی سخت آب بشه . برای اینکار اومدم شکلات های پوششی استفاده کردم و آبش کردم . ولی شکلات پوششی وقتی آب میشه هموزم سفته و خوب داخل قالب حرکت نمیکنه و شکل نمیگیره و جالب نیست . میخواستم ببیم من باید از چ شکلاتی استفاده کنم و چ چیزی باید بهش اضافه کنم تا ب نتیجه مطلوب برسم
--------------------
شکلات تخته ای پارمیدا ایرانی و هرشیز خارجی
نقل قول کردن
0 #13 پیلار 1395-05-15 18:25
سلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بدونم میتونم از شکلات تخته ای استفاده کنم یا نه؟؟
----------------------
سلام. هر شکلاتی که مزه ی اونو دوست دارید میتونید استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #12 عاطفه1373 1395-02-14 06:18
سلام و تشکر
من از شکلات پارمیدا استفاده کردم و بعد از این که شکلات قالب ریزی شد به مدت 10 دقیقه داخل فریزر گذاشتم اما وقتی بیرون اوردم توی محیط بعد از یه مدت شروع به آب شدن کردن...در ضمن قالب من خود ساخته بود و ضخامت شکلاتم خیلی کم بود...میشه دلیلش یا روش درستش رو برام توضیح بدین...ممنون
-----------------------
سلام. بهتر بود اجازه میدادید در دمای محیط سفت بشه و بعد در نهایت چند دقیقه در یخچال قرار میدادید. منم معمولا شکلات پارمیدا استفاده میکنم ولی هیچ وقت این مشکل برام ایجاد نشده. چیزی به شکلات اضافه کردید ؟!
نقل قول کردن
-1 #11 elisa sheybani.yahoo 1395-02-04 13:21
واقعا ممنون و دعاگوی شما هستم بانوی عزیز
-------------------
ممنونم از لطف شما.
نقل قول کردن
0 #10 نگار121 1394-11-25 02:53
سلام. من واسه ذوب شکلات از ظرف شیشه ای استفاده کردم کاملاخشک بود روی بخار کتری گذاشتم وشکلات76% پارمیدا استفاده کردم اما بعد ازاین باقاشق هم زدم تا تکه های دیگه شکلات ذوب بشه مثل خمیر سفت شد و اصلا روون نبود و به بیسکویتی که میخاستم داخل شکلات فرو کنم اصلا نمیچسبید. انگار روغن شکلات ازش جدا شده بود علتش چیه
------------------
کف ظرفتون نباید مستقیم با بخار آب و آب در تماس باشه. به نوعی نباید بخار آب و خیسی اون ته ظرفتون باشه. نوع شکلات رو عوض کنید. و شعله غیر مستقیم رو هم کم کنید. شکلات رو با دمای پایین کم کم ذوب کنید.
نقل قول کردن
+1 #9 صدیقه1 1394-11-12 13:35
سلام وقتتون بخیر من هر وقت شکلات را به روش بن ماری درست کردم سفت شد حتی با اضافه کردن روغن.بنظرتون کجای کارم ایراد داره؟مطمئنم که هیچ ابی هم در ظرفم نبود
--------------------
سلام. اصلا اضافه کردن روغن کار درستی نیست.
زیر ظرف هم نباید با آب در تماس باشه.
نوع شکلات رو عوض کنید. ظرف انتخابیتونم چینی باشه
نقل قول کردن
+3 #8 نسترن. م 1394-08-12 04:32
ببخشید من خوب متوجه نشدم. این طرحهای قرمز رنگ روی شکلات چیه. روخود قالب اینارو داشته یا خودتون طرح رنگی دادید؟ ؟؟؟؟
-----------------------
عزیزم این طرح ها روی قالب هست و با ریختن شکلات گرم به شکلات میچسبه.
نقل قول کردن
+3 #7 somayeh 1393-12-21 14:40
خیلی عالین فقط نمیدونم چه جوری ادرستون رو سیو کنم
تاهمیشه شمارو داشته باشم لطفا راهنمایی کنید
--------------------------
از روی فوتر صفحه ی سایت به قسمت علاقمندی ها سایت رو بکشید تا همیشه در دسترس باشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir