رنگ های خوراکی

http://s5.picofile.com/file/8139565026/download_3_.jpg

رنگ پدیده ی جالبیه! نمیدونم باید بگم رنگ یا نور! خوب نوره که به اجسام می تابه و بازتابش به چشم خارق العاده ی ما میرسه و ما همه چیز رو زیبا میبینیم. من عاشق رنگ هام. یکی از چیزهایی که در غذا خوردن منو جذب میکنه رنگ غذا یا به طور کلی رنگ خوراکی هستش.

 

رنگهای خوراکی دو دسته اند یا طبیعی  اند و یا شیمیایی . دسته ی اول رنگهایی طبیعی هستن که از مواد غذایی خوراکی گرفته میشه. معمولا این رنگها در اثر پختن کاهش پیدا میکنن و شدت رنگشون کم میشه. رنگ های طبیعی مثل رنگ زرد زعفران ، رنگ قرمز لبو یا کلم قرمز یا شاتوت ، رنگ سبز انواع سبزی جات به خصوص اسفناج یا جعفری ، تمشک آبی برای رنگ آبی ، کاکائو برای رنگ قهوه ای و انواع میوه ها ، ادویه ها ، مربا ها و شربت های خانگی.که با ترکیبشون میشه رنگهای دیگه را هم ساخت.

این دسته رنگ بی ضرر هستند و مطمئن. ولی خوب تنوع رنگیشون کمه. دسترسی به اونها معمولا سخته و یا در مواردی غیره ممکنه .

http://s5.picofile.com/file/8139565576/fdgbvcxvfbg.png

دسته ی دوم رنگهای شیمیایی هستن.قبل از هر چیزی بگم من همیشه با این رنگها مشکل داشتم. همیشه یک احساسی در درونم بهم میگفت نه! نباید از این رنگها استفاده کنی! اما کمی بعد فکر کردم و دیدم واقعا اگه من هم به شخصه از این رنگها استفاده نکنم  آیا این رنگها وارد بدن ما نمیشن؟ همین ژله ها ی رنگ و وارنگ! تمام شکلات ها و کیک و شرینی ها حاضری! انواع تنقلات و کنسرو ها! یا میشه گفت 90 درصد چیزهایی که ما آماده میخوریم. روش نوشته حاوی رنگهای خوراکی مجاز! پس نباید خیلی هم سخت گرفت.فقط باید استفاده ی معین و محدودی داشته باشیم. در هر زمینه ای افراط و تفریط ناپسنده.

http://s5.picofile.com/file/8139565192/download.jpg

رنگهای شیمیایی هم البته معمولا بیان میکنن که از ماده ی طبیعی خاصی گرفته شده اند و انواع مختلفی دارن. برخی جامد هستند و به صورت پودر عرضه میشه. برخی مایع هستن و داخل شیشه هایی نظیر شربت به فروش میرسه قیمت آنها کم هستش ولی به خاطر مایع بودن اون در شیرینی پزی و کیک زیاد استفاده نمیشه.و برخی هم ژله ای یا مایع غلیظ اند.

http://s5.picofile.com/file/8139565284/dsfvbgvdcxz.jpg

رنگهایی که ما با اونها سر و کار داریم در آشپزی و شیرینی پزی معمولا از نوع ژله ای هستند. یکی از سوالات همیشگی که از من پرسیده میشه اینه که چه مارکی و چه رنگی هایی بخریم. اول از همه بگم که مارک های زیادی رنگهای با کیفیت تولید میکنن که متاسفانه تنها مارک های خاصی در حال حاضر در دسترس ما هستند.

پس ما دایره انتخاب وسیعی نداریم! اولین مارکی که من پیشنهاد میکنم ویلتون اصل (تاکید روی کلمه اصل، چون تقلبی اون هم در بازار هست)هستش. این رنگها غلیظ هستند و 3 سال هم تاریخ انقضا دارند.

یک سری رنگهای ایرانی هم این روزها در بازار موجود هست که اسم اونها نیلگون هستش و میشه گفت کیفیت بدی نداره. پس در درجه اول ویلتون و در درجه بعدی نیلگون.

http://s5.picofile.com/file/8139565784/IMG_0280.JPG

و اینکه چه رنگهای بخریم؟ بهتره رنگهای اصلی خریداری بشه و از ترکیب رنگ اونها بقیه ی رنگها درست بشه. رنگ زرد ، آبی ، قرمز + رنگ قهوه ای یا مشکی که در دورگیری کارها خیلی کاربرد داره. از ترکیب سه رنگ اصلی میتونید تمام رنگها را درست کنید. مثلا :

رنگ زرد + رنگ قرمز = نارنجی

رنگ زرد + رنگ آبی = سبز

رنگ آبی + رنگ قرمز = بنفش

یا در تزیین کیک میشه با ترکیب خامه سفید و رنگ قرمز رنگ صورتی ایجاد کرد و ..... و در نهایت اینکه برای اضافه کردن رنگ به خامه مخصوصا خامه فرم گرفته حتما از رنگ های ژله ای غلیظ (ویلتون ، نیلگون) استفاده کنید و رنگ های مایع طبیعی یا شیمیایی اصلا استفاده نشه ، چون باعث شل شدن و وارفتن خامه میشه.

در خرید رنگهای پودری خیلی باید دقت بشه چون متاسفانه یک سری رنگهای پودری غیر خوراکی در بازار به اسم خوراکی به فروش میرسه.پس بهتره از رنگها با بسته بندی و نشان استاندارد استفاده کنید.

http://s5.picofile.com/file/8139564834/6a00e553a4097c88340120a7a29366970b.jpg

علاوه بر این مذل های معمول در رنگهای خوراکی ، رنگهایی هم وجود داره که خیلی شیک و کاربردی هست. مثل ماژیک های رنگی خوراکی که در سایز های مختلف وجود داره. که به نظر من رنگ مشکی یا قهوه ای اون خیلی کاربردیه و بهتره توی خونه داشته باشیم.

 

دیدگاه‌ها  

0 #63 الهه صالحی 1396-01-23 14:55
با عرض سلام
چرا وقتی رنگ خوراکی به خامه فرم گرفته اضافه می کنم شل میشه و هرچه با همزن میزنم خودشو نمی گیره؟ خواهشا کمکم کنید من تو این مورد خیلی مشکل دارم
----------------------------
سلام. رنگ ژله ابی بخرید و استفاده کنید. نه مایع!!!
نقل قول کردن
0 #62 مهناز 1396-01-22 03:27
سلام من رنگ قرمز ویلتون ونیلگون دارم ولی وقتی با خامه
قاطی میکنم صورتی میشه
چطور میتونم خامه کاملا قرمز داشته باشم
-----------------
سلام بیشتر رنگ بریزید.
نقل قول کردن
0 #61 سمانه و رضا 1396-01-21 21:05
سلام شکلات تخته ای کاکایویی را بن ماری کردم و میخوام رنگ خوراکی نیلگون روی شکلات بزنم ایا رنگ میگیر؟
---------------------
سلام. خیر. باید سفید آب کنید.
نقل قول کردن
+1 #60 فرشته7979 1396-01-18 10:39
سلام رنگ خوراکی مایع رو چجور در خامه بهم بزنم ک شل نشه؟
------------------
سلام. پودر خامه اضافه کنید بهش.
نقل قول کردن
0 #59 شیرین 51 1395-12-26 18:00
سلام میشه لطفا یادبدیدچطورباکاکائوجعبه کادودرست کنم ؟البته منظورم شکلات سفیده : :sigh:
--------------------
با شکلات میتونید درست کنید
نقل قول کردن
0 #58 محسنی 1395-12-11 08:27
سلام آیا امکانش هست که دیتاشیت رنگ جامد سبز رو در اختبار مشتری قرار بدید از لحاظ مشخصات ساختاری ؟
-----------------------
سلام. چه چیز سختی. من ندارم اینو که شما میخوایید
نقل قول کردن
0 #57 Heli 1395-12-03 15:27
سلام ، ببخشید من میخوام توت فرنگی شکلاتی رو ، با پودر و اکلیل نقره ای تزیین کنم ، چه جور رنگی تهیه کنم و اینکه اگه ممکنه کمکم کنید از کجای تهران تهیه کنم بهتره؟ داست بگیرم یا پودر یا چی ، ممنوونم
---------------------
سلام. تهران رو من دقیق نمیدونم. توت فرنگی هارو در سس شکلات فرو ببرید و بعد که یک کم خودشو گرفت روش هر چی دوست دارید بپاچید
نقل قول کردن
0 #56 atlasy 1395-11-30 08:51
سلام وقت بخیر .من رنگ پودری طلایی foodlandگرفتم به قیمت 15 تومن فروشنده گفت خوراکی اما من مطمئن نیستم میشه لطفا بگید هست یا نه ؟؟
---------------------
سلام.م قاعدتا باید باشه وقتی خود فروشنده میگه.
نقل قول کردن
0 #55 شیوا 1395-11-27 17:21
سلام خسته نباشید. ببخشید من رنگ خوراکیه مایع گرفتم و امکانات واسه ی مجدد گرفتن ندارم. میخوام به خامم بزنم چی کار کنم که آبکی نشه و درواقع وا نره؟
------------------------
سلام. پودر خامه به خامه اضافه کنید که سفت تر بشه.
نقل قول کردن
0 #54 شادی 1395-11-18 20:20
سلام من رنگ قرمز نیلگونred red گرفتم متاسفانه اصلا قرمز نیست بیشتر زرشکی بد رنگ .من قرمز روشن یعنی کاملا قرمز مد نطرم هست.چه رنگی از نیلگون رو تهیه کنم؟
------------------------
رنگ ویلتون بخرید. قرمز ویلتون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir