آلبالو پلو
آلبالو پلو دوست دارید؟ ندارید؟
حتما با این روش یکبارم شده آلبالو پلو درست کنید. چون این روش ترش و شیرین و ملسش دست شماست. مثلا خود من اصلا آلبالو پلوی شیرین دوست ندارم و با این سبک آلبالو پلو مثل زرشک پلو هست و همون طعم زرشک رو میده.
اگه کسی شیرین تر هم دوست داشته باشه میتونه درست کنه.
کلم پلو
این کلم پلویی که امروز ما داریم تفاوت با کلم پلوی مخصوص شیراز هست.
حالا نمیدونم تهرانیه ، قزوینیه، تبریزیه یا کجایی هست.
من معمولا این مدل گلم پلو درست میکنم و از طعمش راضی ام.
در گذشته در قزوین این مدل کلم پلو درست میشد و جالبش اینه من در بزرگسالی با کلم پلوی شیرازی آشنا شدم.
این غذا مثل قیمه نثار قزوین یا شیرین پلو قزوین یا حتی کوکو شیرین صرفا برای این شهر نیست. و معمولا این سبک پخت میشه.
ته چین تک نفره
قبلا در سایت دستور چند مدل ته چین رو داشتیم:
این ته چین امروز رو میتونیم با هر کدوم از دستورهای بالا درست کنیم.
بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.
ته دیگ- ته چین
ته چین که یکی از ایده آل ترین غذاهای ما ایرانی ها هستش. ولی گاهی آدم هوس یک ته دیگ دلچسب داره که با بعضی غذاها بخوره. مثل کباب و قرمه سبزی و ... کلا غذاهای ایرونی با ته دیگش میچسبه.
این یک روش ساده برای درست کردن ته دیگ ته چین طوری! در هر زمان که دوست داشتید و با هر نوع برنج! چه آب کش و چه کته. میتونید این سبکی زیرش ته دیگ بیندازید.
آدرس اینستاگرام : cafechokolat1
شوید پلو و تیلاپیا
اون قدیم ندیما ، سبزی پلو رو گذاشته بودم تو سایت . ولی اون زمان به خستگی و بی حوصلگی الان نبودم که. واسه همینه نشستم یک روش تنبلانه که مدت هاست انجام میدم رو هم براتون نوشتم که شاید توی این روزهای روزه داری به کارتون بیاد.
ما قبلا باقالی پلو رو هم با هم دیدیم. این شوید پلو رو با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید میل کنید. یا حتی با انواع گوشت ها. مثل مرغ و میگو ، گوشت و گردن و ماهیچه و تن ماهی و حتی خالی.
ته چین ماهیچه و بادنجان
درست کردن ته چین رو داشتیم. در این پست سعی کردم یک ته چین خوشمزه و خوش خوراک رو با همون روش قبلی بهتون یاد آوری کنم. که ترکیب شده از بادنجان ، قارچ ، ماهیچه یا گوشت گوسفندی یا حتی گوساله ، هر نوع گوشتی که دوست داشته باشید با مواد ته چین تشکیل شده و میتونید درست کنید.
مهم زعفران و هل و دارچین هستش در درست کردن این غذای خوشمزه و دوست داشتنی.