شوید پلو و تیلاپیا

 اون قدیم ندیما ، سبزی پلو رو گذاشته بودم تو سایت . ولی اون زمان به خستگی و بی حوصلگی الان نبودم که. واسه همینه نشستم یک روش تنبلانه که مدت هاست انجام میدم رو هم براتون نوشتم که شاید توی این روزهای روزه داری به کارتون بیاد.

 ما قبلا باقالی پلو رو هم با هم دیدیم. این شوید پلو رو با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید میل کنید. یا حتی با انواع گوشت ها. مثل مرغ و میگو ، گوشت و گردن و ماهیچه و تن ماهی و حتی خالی.

ته چین ماهیچه و بادنجان

 درست کردن ته چین رو داشتیم. در این پست سعی کردم یک ته چین خوشمزه و خوش خوراک رو با همون روش قبلی بهتون یاد آوری کنم. که ترکیب شده از بادنجان ، قارچ ، ماهیچه یا گوشت گوسفندی یا حتی گوساله ، هر نوع گوشتی که دوست داشته باشید با مواد ته چین تشکیل شده و میتونید درست کنید. 

مهم زعفران و هل و دارچین هستش در درست کردن این غذای خوشمزه و دوست داشتنی.

شیرین پلو قزوین

 در قدیم در قزوین و خیلی شهر های دیگه پلوهای شیرین بیشتر از امروزه رایج و مرسوم بود. در قزوین اگه دنبال یک پلوی مخلوط مجلل برای مهمون های ویژه بودند حتما انتخاب اول شیرین پلو میبود و بعد اون قیمه نثار. پس این پلوی امروز یکی از مجلل ترین غذاهای قدیم بود که با مرغ یا گوشت سرو میشد. اگه مثل من از عشاق گوشت هستید که حتما اون رو با گوشت درست کنید. ولی اگه مرغ دوست هستید میتونید با مرغ تهیه کنید.

همونطور که قبلا هم گفتم این پلو با کوکوی شیرین سرو میشه. به نوعی این غذا هم پیش غذا داره به همراهش و هم دسر. 

زرشک پلو با مرغ

 یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که با مرغ میشه درست کردن زرشک پلو با مرغ هست. این غذا بسیار راحت درست میشه و خیلی هم خوشمزه هست. شاید بهترین و اولین گزینه هم برای غذاهای مهمونی به شمار بیاد. 

 اینم میدونیم که خانومهای باسلیقه همه روش درست کردن یک زرشک پلوی خوشمزه و خوشرنگ رو بلد هستن. فقط میخوام در این پست نکاتی که به نظرم باعث خوشمزه تر شدن این غذا میشه رو بنویسم.

ته چین مرغ

ته چین یکی از غذاهای خوشگل و خوشمزه ایه که متاسفانه کمی مورد کم لطفی قرار گرفته. گرچه این روزها طرفدارهای خاص خودشو داره ولی هنوزم کم نیستند اهالیه خونه هایی که هنوز حتی یک بارم ته چین رو امتحان نکردن. این غذا یک ایده بسیار مناسب برای مهمونی هاست. هم جدیده و هم راحت. تازه استرس پخت برنج و دون در آوردن اون رو هم نداره. تازه با یک کوچولو سلیقه میشه اونو نقل مجلس کرد. ته چین امروز ته چین مرغه. بریم ادامه مطلب 

باقالی پلو

وای!! باقالی پلو! باقالی پلو با گوشت ماهیچه یا گوشت گردن یا حتی مرغ یا ماهی یا اصلا خالی! برای من مفهوم یک غذای بی نهایت خوشمزه رو داره. یک باقالی پلوی خوشمزه و مجلسی میتونه خستگی یک روز طولانی کاری رو از تن آدم بیرون بیاره. 

با اینکه من شدیدا طرفدار غذاهای فست فود و مدرن هستم ولی یک سری غذاهای سنتی هست براش جون و دل میدم. طوری که آدم حاضره یک ماه چیزی نخوره و فقط و فقط اون رو بخوره.

 باقالی پلو به نظر من بی نظیر ترین ترکیب باقالی در غذاها هست و دیگه هیچ غذایی به خوشمزگی اون نمیتونه با باقالی درست بشه.

حرف زیاد داریم امروز پس بریم زودتر ادامه مطلب...

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir