سالاد شیرازی

 قبلا یک سالاد یلدایی با تزیین هندوانه داشتیم. از اونجایی که عکسهای سایت در یک زمان خاص از سایت های بیرونی آپلود میشد و الان همه از بین رفته فکر کنم عکس های اون پست دیده نشه. در کل بدترین اتفاق برای یک سایت از بین رفتن تاریخچه و عکسهای اونه که متاسفانه گریبان گیر مام شده.

این سالادم ، سالاد محبوب ، معروف و همیشگی ما ایرانی هاست. مهم نیست در کدوم شهر باشیم و کجا زندگی کنیم. مهم اینه نهار و شام باید سالاد شیرازی همراه غذا بخوریم.

سالاد گوجه و پیاز

 دنیای سالاد ها هم متنوع هست و هم دوست داشتنی. با تغییر یک نوع ادویه میشه یک سالاد دیگه داشت. یعنی تمام مواد یکسان ولی یک ادویه فرق کنه تمام مزه تحت تاثیر قرار میگیره. 

به هزار و یک دلیل باید سالاد ها خورده بشن. اول از همه حس سر زندگی که بعد از خوردن سالاد به آدم دست میده مهمه. از طرفی هوا که گرم میشه هیچ چیز به اندازه خوردن سالاد مزه نمیده. از طرف دیگه اگه رژیم دارید و میخوایید لاغر بشید هیچ چیز به اندازه سالاد ها براتون مناسب نیست. اگه میخوایید چاق بشید هم باز سالاد یک گزینه ی مناسبه سس فراوون و .... وای دیگه طاقت ندارم که... همین دلایل بسه برای اینکه بیایید ادامه مطلب.

سالاد میوه

 فصل بهار مملو از میوه های خوشمزه ، شیرین و آبداره که با خوردن هر کدوم لذت دنیا و آخرت رو میشه برد. اگه مثل من عاشق میوه هستید این فصل پر ازآب و رنگ رو از دست ندهید. بهترین میان وعده برای روزهای طولانی بهاری خوردن یک ظرف بزرگ سالاد میوه یا کوکتل انواع میوه های هست. 

 از طرفی میوه ها با داشتن کالری پایین و گاها حتی کالری منفی مناسب ترین مواد برای رژیم های غذایی لاغری به حساب میان. شاید روزی فرصت کردم در اینجا بیشتر در مورد رژیم لاغری و غذاهای مناسب برای بدن صحبت کنم. ولی اصل مهم تغذیه ی من اینه که باید همه چیز خورد ، در حد مناسب و متعادل که بدن به اونها نیاز داره.

سالاد سوسیس

 یکم از دلیل غیبت های این چند مدت بگم که دلیل اصلی اون چیزی نیست جز تنبلی. من اصولا عادت دارم سرم بی نهایت شلوغ باشه و کلی کار روی سرم بریزه. هیچ چیز بدتر از این نیست که من سرم خلوت باشه. پروژه و کار و درس نداشته باشم. خونه تمیز باشه و نیاز به مرتب کردنم نداشته باشه. یعنی دیگه من حتی این مدلی حوصله ی از جا بلند شدنم ندارم. یعنی باورتون میشه بگم از تنبلی و بی کاری حتی کل تکنولوژی رو گذاشتم کنار و یک هفته ای میشه کاملا در خواب پاییزی فرو رفتم؟!

 دیگه امروز بر بی کاری غلبه کردم و گفتم که باید بلند شم و یک حرکتی بکنم. اولی اینکه سایت رو آپ کنم. از اونجایی که جدیدا یک وسواس درونی هم پیدا کردم وکل  عکاسی های یک سال پیش و قبلترش رو اصلا قبول ندارم حدود 200 تا پست از دست رفته خواهم داشت. اینه که خیلی از دوستان درخواست دارن و منم عکس قدیمی دارم ولی نمیتونم با بانو شکلات درونی به یک نتیجه ی متمرکز برسم که آیا از عکسهای قدیمی میتونم استفاده کنم یا خیر. بالاخره نتیجه ی نهایی رو خواهم گفت. 

 این پست در ادامه سالاد هامون و شبیه سایر سالاد هاست. البته از نظر بقیه. از نظر من هر سالاد کاملا متفاوت از اون یکی هست.

 این سالاد رو اولین بار من در شهر شاندیز در یکی از رستوران های منو باز خوردم و دوست داشتم. دقیقا همون ترکیبات رو خواهیم داشت.

سالاد کلم و ژامبون

 چندی پیش به یکی از رستوران های شهرمون رفته بودم . بماند که این رستوران بسیار معروف بود ولی باب دل من نه! با وجود اینکه سالاد بار داشت و من سالاد بار خیلی خیلی میدوستم. ولی نتونست جایی در دلم باز کنه.

 یکی از سالاد هایی که اونجا وجود داشت سالاد آمریکایی بود. با ترکیباتی که در سالاد امروز میبینید. من وقتی خونه اومدم خیلی سرچ کردم ولی نتونستم منبع معتبری پیدا کنم که این سالاد حتی در یکی از خونه های امریکا هم درست شده باشه. برای این اسمشو اینجا گذاشتم سالاد کلم و ژانبون . نه امریکایی!! 

 حسم به من میگه اگه سالادی مال اون کشور باشه باید از ترکیبات سیب, آووکادو و فلفل استفاده کنه. در کل یکی از رسومی که ایجاد شده اینه که هر کی هر چیزی رو درست میکنه و یک اسم روش میزاره. بدون اینکه آیا واقعا اون غذا با اون اسم در جهان هستی هست یا نه! خوب اینم از ابتکارات ماست دیگه. چه میشه کرد.

بالاخره نامگذاری غذاها هم یک استعداد ویژه هست.

سالاد کلم

 چند روز پیش داشتم همبرگر درست میکردم با سالاد مخصوص خودم که همیشه در ساندویچ های همبرگر از اون استفاده میکنم. بعد دیدم تو سایت که ای دل غافل هنوز سالاد کلم معمولی رو نداریم.

سالاد کلمی که شاید برای همه در حد یک سالاد معمولیه ولی برای من یک بخش عمده در انواع ساندویچ های گوشتی به حساب میاد. این سالاد با سس خوشمزه اش میتونه یک بغل بشقابی مناسب در غذاهای گوشتی و پیش غذای مناسب در مهمونی ها باشه. 

شاید به خاطر این موضوع هست که در نود درصد فست فود ها این سالاد در کنار غذا ارائه میشه.

ما قبلا این سالاد رو به صورت قالبی در سایت آموزش دادیم.(سالاد کلم قالبی)

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir