سالاد سزار
من خیلی جاها سالاد سزار خوردم و خواهم خورد. ولی نمیدونم چرا فقط سالاد سزار خودم رو دوست دارم.
نمیدونم تا چه به اندازه ورژن اصلیش نزدیکه! ولی خوشمزه است.
سالاد سرآشپز
سلام سلام
بعضی از پست ها هست که خیلی جنبه ی آموزشی نداره و صرفا جهت ایده گذاشته میشه.
این پست هم که اسمشو سالاد سر آشپز گذاشتم، تقریبا همون سالاد فصل هست با یک سینی اردو که در کنار هم گذاشتم تا شاید ایده بگیرید برای سفره های عصرانه و شامتون.
سالاد شیرازی
قبلا یک سالاد یلدایی با تزیین هندوانه داشتیم. از اونجایی که عکسهای سایت در یک زمان خاص از سایت های بیرونی آپلود میشد و الان همه از بین رفته فکر کنم عکس های اون پست دیده نشه. در کل بدترین اتفاق برای یک سایت از بین رفتن تاریخچه و عکسهای اونه که متاسفانه گریبان گیر مام شده.
این سالادم ، سالاد محبوب ، معروف و همیشگی ما ایرانی هاست. مهم نیست در کدوم شهر باشیم و کجا زندگی کنیم. مهم اینه نهار و شام باید سالاد شیرازی همراه غذا بخوریم.
سالاد گوجه و پیاز
دنیای سالاد ها هم متنوع هست و هم دوست داشتنی. با تغییر یک نوع ادویه میشه یک سالاد دیگه داشت. یعنی تمام مواد یکسان ولی یک ادویه فرق کنه تمام مزه تحت تاثیر قرار میگیره.
به هزار و یک دلیل باید سالاد ها خورده بشن. اول از همه حس سر زندگی که بعد از خوردن سالاد به آدم دست میده مهمه. از طرفی هوا که گرم میشه هیچ چیز به اندازه خوردن سالاد مزه نمیده. از طرف دیگه اگه رژیم دارید و میخوایید لاغر بشید هیچ چیز به اندازه سالاد ها براتون مناسب نیست. اگه میخوایید چاق بشید هم باز سالاد یک گزینه ی مناسبه سس فراوون و .... وای دیگه طاقت ندارم که... همین دلایل بسه برای اینکه بیایید ادامه مطلب.
سالاد میوه
فصل بهار مملو از میوه های خوشمزه ، شیرین و آبداره که با خوردن هر کدوم لذت دنیا و آخرت رو میشه برد. اگه مثل من عاشق میوه هستید این فصل پر ازآب و رنگ رو از دست ندهید. بهترین میان وعده برای روزهای طولانی بهاری خوردن یک ظرف بزرگ سالاد میوه یا کوکتل انواع میوه های هست.
از طرفی میوه ها با داشتن کالری پایین و گاها حتی کالری منفی مناسب ترین مواد برای رژیم های غذایی لاغری به حساب میان. شاید روزی فرصت کردم در اینجا بیشتر در مورد رژیم لاغری و غذاهای مناسب برای بدن صحبت کنم. ولی اصل مهم تغذیه ی من اینه که باید همه چیز خورد ، در حد مناسب و متعادل که بدن به اونها نیاز داره.
سالاد سوسیس
یکم از دلیل غیبت های این چند مدت بگم که دلیل اصلی اون چیزی نیست جز تنبلی. من اصولا عادت دارم سرم بی نهایت شلوغ باشه و کلی کار روی سرم بریزه. هیچ چیز بدتر از این نیست که من سرم خلوت باشه. پروژه و کار و درس نداشته باشم. خونه تمیز باشه و نیاز به مرتب کردنم نداشته باشه. یعنی دیگه من حتی این مدلی حوصله ی از جا بلند شدنم ندارم. یعنی باورتون میشه بگم از تنبلی و بی کاری حتی کل تکنولوژی رو گذاشتم کنار و یک هفته ای میشه کاملا در خواب پاییزی فرو رفتم؟!
دیگه امروز بر بی کاری غلبه کردم و گفتم که باید بلند شم و یک حرکتی بکنم. اولی اینکه سایت رو آپ کنم. از اونجایی که جدیدا یک وسواس درونی هم پیدا کردم وکل عکاسی های یک سال پیش و قبلترش رو اصلا قبول ندارم حدود 200 تا پست از دست رفته خواهم داشت. اینه که خیلی از دوستان درخواست دارن و منم عکس قدیمی دارم ولی نمیتونم با بانو شکلات درونی به یک نتیجه ی متمرکز برسم که آیا از عکسهای قدیمی میتونم استفاده کنم یا خیر. بالاخره نتیجه ی نهایی رو خواهم گفت.
این پست در ادامه سالاد هامون و شبیه سایر سالاد هاست. البته از نظر بقیه. از نظر من هر سالاد کاملا متفاوت از اون یکی هست.
این سالاد رو اولین بار من در شهر شاندیز در یکی از رستوران های منو باز خوردم و دوست داشتم. دقیقا همون ترکیبات رو خواهیم داشت.