چیز کیک پرتقالی
معرفی میکنم : چیز کیک پرتقالی در خدمت شماست. چیز کیک دوستان ! دوستان چیز کیک... ! اگه از دوستداران چیز کیک و کلا کیک های دسر مانند از دسته ی کم شیرینش هستید همین الان اقدام به درست کردن این چیز کیک کنید.
این چیز کیک خیلی بافت نرمی داره و کاملا شبیه نمونه ی قنادی و حاضری اون هست. اصلا حالت لاستیکی نداره و توی دهن آب میشه. ولی خوب به خاطر ماهیت پرتقالی اون کمی ترش مزه است. پس همین ابتدا بگم که کم شیرین و ترش مزه میباشد! در صورت تمایل میتونید موزی یا هلویی درستش کنید تا شیرین تر باشه.
مواد لازم :
کیک پرتقالی یک عدد
ژله پرتقالی 2 بسته
پرتقال شیرین 2 عدد
پنیر ماسکارپونه 200 گرم (یک بسته)
خامه قنادی یا خامه فرم گرفته 300 گرم
پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری سر خالی
شکر در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
برای کراست و پایه ی چیز کیک میتونیم هم از کیک و هم از بیسکوییت استفاده کنیم. من شخصا پایه ی کیک دوست دارم. خوب از اسمشم معلومه باید کیک باشه! ولی اگه دوست داشتید کارتون سریع تر و راحت تر پیش بره میتونید از بیسکویت استفاده کنید. در پست چیز کیک شکلاتی که میتونید اینجا ببینیدش روش آماده سازی کراست بیسکویتی رو آموزش دادم.
اما اگه دوست داشتید از کیک استفاده کنید میتونید انواع کیک ها رو امتحان کنید. مثل شیفون یا اسفنجی یا .... یا حتی مثل چیز کیک توت فرنگی از کیک های آماده استفاده کنید. اما اگه دوست داشتید توی خونه خودتون کیک آماده کنید میتونید از دستورکیک پرتقالی استفاده کنید. فقط حتما توجه کنید آب پرتقالتون شیرین باشه و میتونید یکی دو قاشق شکر بیشتر استفاده کنید چون اون کیک کم شیرینه...
حتی میتونید مثل دسر پنیری اصلا از کراست استفاده نکنید و بدون کیک یا پایه درستش کنید.
کیک پرتقالی رو آماده کنید و بزارید خوب سرد بشه و بعد اون مقدار که برای پایه ی کیک بهش نیاز دارید رو برش بزنید و کف قالب مورد نظرتون که از قبل سلفون کشیدید قرار بدید. بهتره از قالب کمربندی استفاده کنید تا راحت تر و خوشگل تر بیرون بیاد. ولی اگه مثل من در دسترس نداشتید مجبورید از سلفون کمک بگیرید. (ظرف رو با سلفون کاور کنید)
من برای اینکه کمی زیبا تر بشه دور کارم رو پرتقال اسلایس شده چیدم. حتما اگه میخوایید از پرتقال با پوست استفاده کنید پوست اون رو برس بکشید و خوب بشورید. چون برای موندگاری بیشتر و تغییر رنگ پوستش به نارنجی بهش مواد شیمیایی مثل پارافین میزنن ...!!!
دور تا دور ظرف رو پرتقال برش خورده قرار بدید.
یک عدد پرتقال شیرین رو فیله کنید و حواستون باشه این کار رو طوری انجام بدید که پرتقال له نشه و آب میان بافتی پالپ های پررتقال خالی نشه!!
حالا یک بسته ژله پرتقالی رو با یک لیوان آب جوش باز کنید و برای بهتر حل شدن و شفافیت بیشتر روی بخار کتری یا توی ماکروفر قرار بدید. خوندن این پستم خالی از لطف نیست!
در صورت تمایل یک تا دو قاشق شکر در ژله حل کنید تا دسر شیرین تری داشته باشید. (من این کارو نمیکنم.)
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای رو به همراه رنده پوست پرتقال با همزن برقی خوب بزنید تا یک دست بشه. حالا خامه قنادی یا خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
دو تا کار میتونید الان انجام بدید ! یا فیله رو اضافه کنید که در این صورت موقع هم زدن فیله قاطی میشه و مثل رانی خواهد شد! یا در آخر اضافه کنید تا فیله ها سالم بمونن و زیر دندون بیان. تصمیم با شماست.
ژله رو به مخلوط اضافه کنید. توجه کنید ژله از حرارت افتاده باشه و سرد باشه. و بعد با همزن هم بزنید تا یکدست بشه. اگه فیله رو اضافه نکردید ، اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه.
مواد را روی کیم بریزید و توی یخچال قرار بدید. بعد از گذشت یک تا دو ساعت که کاملا بسته شد ، یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کنید .
در مورد نیم بند کردن ژله که دوستان معمولا باهاش مشکل دارن دو روش دارم. یا ژله رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مثل همیشه باز کنیم و بزاریم توی یخچال تا کمی خودش رو بگیره ، یا به جای آب سرد یک لیوان یخ بریزیم. در این حالت سرعت عمل بسیار مهمه و باید سریع هم بزنیم و وقتی حس کردیم ژله نیم بند شده(به غلظت سفیده تخم مرغ رسیده) اون رو روی دسر بریزیم. البته تاثیر ریختن یخ در ژله های مختلف متفاوته ، بعضی ژله ها خیلی زود میبندن و برخی دیرتر ، پس مارک ژله رو بشناسید...
من قبل از ریختن ژله یک لایه ی نازک پرتقال چیدم و روش ژله رو ریختم. حالا دسر برای دو ساعت میره توی یخچال و وقتی ژله بست بی زحمت روی قالب رو سلفون بکشید و بزارید 25 ساعت توی یخچال بمونه. دسر هایی که حاوی پنیر هستند با گذشت زمان طعم واقعی خودشون رو پیدا میکنند.
عجله به هیچ عنوان جایز نمیباشد! حتی شما دوست عزیز... با شیطان درون مبارزه غیر مسلح انجام بده!
بعد از 24 ساعت دسر چیز کیک آماده است. با احتیاط اون رو از قالب جداکنید و برش زده و نوش جان بفرمایید.
اونی که توی خونه درست خواهید کرد مطمئن باشید بی نهایت زیبا خواهد بود نسبت به عکسها! چون دوریبن بی چاره ی من به علت ضرب و جرح شدید توسط وروجکم و در نهایت افتادن درون مایه ی کیکی که ناکام از دنیا رفت بی نهایت مریض احواله. براش دعا کنید بتونه یاری کننده ی من باقی بمونه! چون دیگه داره نفس های آخرش رو میکشه... واسه همین عکاسی باهاش سخت شده و نتونستم عکسهای زیبایی بگیرم. خود دسر خیلی خوشگل تر بود از عکسهاش. شایدم کلا چیز کیک پرتقالی بد عکسه نه؟!
به عنوان یک نکته هم قید کنم برش زدن چیز کیک کمی مشکه. بهتره از چاقوی تیز استفاده کنید و چاقو رو بعد از هر بار برش زدن با دستمال پاک کنید و بشورید و دوباره برش بعدی رو بزنید.
تکرار مجدد : این چیز کیک به عنوان پیشنهاد درست شده شما میتونید از هر میوه ی دیگه استفاده کنید. اگه شیرین دوست دارید موز ، آناناس ، هلو و اگه ترش دوست دارید کیوی و لیمو هم گزینه های خوبی خواهند بود.
فکر کنم توی این عکس بافت اسفنجی و نرم لایه ی پنیری کاملا مشخص باشه...
دیدگاهها
----------------
انشالله
حتما خیلی خوشمزه و خوشگله
ولی من که هیچ عکسی نمی بینم
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این دوستان از چی تعریف میکنن؟
عکسی که میفرمائید نرمی بافت پیداست کجاست ؟
چرا ارسال یک پیام براتون این همه سخته ؟
--------------------------
عکسهاش که باز میشه؟! مشکل از مرورگر شماست.
چرا؟! فقط نام میخواد که... مشکل کجاشه.
---------------------
سلام. خوش اومدید و امیدوارم مشتری بشید.
نوش جونتون.
میبخشید پنیر ماسکارپونه طعم شور یا ترش به دسر نمیده؟
به نظرم قاطی شدن طعم شور و شیرین چندان به مزاج اهل خونه خوش نمیاد.
------------------------
سلام. ماسکارپونه شور نیست. اگه طعم چیز کیک رو میپسندید این کیک دقیقا طعم چیز کیک بیرون رو میده.
------------------
سلام. ممنونم. چرا پنیر خامه ای گزینه ی جایگزین خوبی هست.
اصلا کیف می کنم این همه عکس می بینماااا
دست گلت درد نکنه واقعا تو عکس گل کاشتی
دمت گرم
همیشه همینطور عکس زیاد زیاد بگذار
خ خ مرسی واقعا
-----------------
سلام. ممنونم. حتما به خاطر شما عکس زیاد میزارم.
-------------------
سلام. به جای پنیر میتونید بستنی یا خامه اضافه کنید. ولی خوبه طعم چیز کیک به ژله تبدیل میشه.