تارتلت موز و کارامل

این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید بسم ال.... . سعی میکنم کامل توضیح بدم.

مواد لازم خمیر تارت :

آرد 3 پیمانه

پودر قند 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 2 عدد

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

کره در محیط نرم شده 150 گرم

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آب سرد یک چهارم پیمانه

مواد لازم داخل تارت :

بادام پودر شده یک پیمانه

شکر یک دوم پیمانه

سفیده تخم مرغ یک عدد

 

مواد لازم تزیین روی تارت:

موز 2 عدد

سس کارامل

پودر و خلال پسته

فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه

مواد خشکمون رو که شامل : آرد+  وانیل +  بکینگ پودر + پودر قند هت رو با هم مخلوط میکنیم و دو بار الکشون میکنیم.

من برای درست کردن خمیر تارت همیشه از غذاساز استفاده میکنم. خوب چون اینطوری دست و حرارت دست با کره تماس مستقیم نداره و خمیر ترد و بهتر میشه و کره کاملا به خورد خمیر میره. ولی با دست ممکنه آب بشه. اول تخم مرغ + کره کمی میزنیم. و بعد آب سرد رو بهش اضافه میکنیم.

نیازی نداریم زیاد هم بزنیم.کمی مخلوط شد کم کم مواد خشکمون رو اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم و وقتی سفت تر شد خودش توی دستگاه یک گوشه جمع میشه.

اگه با دستم ورز میدید تا جایی که  خمیر به دستتون نچسبه کافیه.

 

خوب حالا توی یک ظرف دیگه سفیده تخم مرغ رو با شکر هم بزنید تا مخلوط بشه. بعد پودر بادوم رو اضاغه کنید تا حالت خمیری پیدا کنه.

حالا قالب های تارتلت رو که از قبل چرب کردید رو بیارید. به اندازه یک گردو درشت از خمیر بردارید و توی قالب باز کنید. تمام نقاط قالب رو بپوشونید. بعد یک قاشق از مواد خمیر بادام بریزید توی تارتلت و تمام تارتلت ها رو به همین شکل (با این خمیر حدود 20  تا تارتلت خواهید داشت)

تارتلت ها رو توی فر قرار بدید تا روش طلایی بشه....

 

طرز تهیهسس کارامل  رو اینجا قبلا توضیح دادم ::::سس کارامل

وقتی تارتلت ها پخت اونها رو بیرون میاریم و میزاریم خنک بشه.کمی سس کارامل روی اونها میریزیم و به وسیله ی سس حلقه های موز رو روش میچسبونیم. سه حلقه برای هر تارتلت.

و روی موز رو دوباره سس کارامل میریزیم و با پودر پسته و خلال پسته تزیین میکنیم.

 

بعد اونو توی یخچال میزاریم تا مزه ها به خورد هم برن و بعد نوش جان کنیدش.

در مورد نون این تارتلت باید بگم واقعا ترد و خوشمزه است و میشه توشو با توت فرنگی و غیره هم پر کرد.اینم از بافت نونش...

دستور تهیه از خانوم صدیقی با اندکی دخل و تصرف توسط من

دیدگاه‌ها  

0 #2 بانو 1394-03-30 08:19
سلام میشه تو فر گاز هم پخت
در طول پخت کدوم شعله رو باید روشن کنیم شعله بالا یا پایین توی فر گاز؟
-------------------------
بله. شعله پایین.
نقل قول کردن
+1 #1 ana 1394-02-29 14:31
سلام چی کار کنیم موقع دراوردن خمیر تارت نشکنه
---------------------
سلام. اجازه بدید خنک بشه و راحت در میاد. از خمیری که مقدار کره داخلش داره استفاده کنید که به اندازه کافی چرب باشه.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir