تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید بسم ال.... . سعی میکنم کامل توضیح بدم.
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
مواد لازم خمیر تارت :
آرد 3 پیمانه
پودر قند 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
کره در محیط نرم شده 150 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آب سرد یک چهارم پیمانه
مواد لازم داخل تارت :
بادام پودر شده یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
مواد لازم تزیین روی تارت:
موز 2 عدد
پودر و خلال پسته
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه
مواد خشکمون رو که شامل : آرد+ وانیل + بکینگ پودر + پودر قند هت رو با هم مخلوط میکنیم و دو بار الکشون میکنیم.
من برای درست کردن خمیر تارت همیشه از غذاساز استفاده میکنم. خوب چون اینطوری دست و حرارت دست با کره تماس مستقیم نداره و خمیر ترد و بهتر میشه و کره کاملا به خورد خمیر میره. ولی با دست ممکنه آب بشه. اول تخم مرغ + کره کمی میزنیم. و بعد آب سرد رو بهش اضافه میکنیم.
نیازی نداریم زیاد هم بزنیم.کمی مخلوط شد کم کم مواد خشکمون رو اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم و وقتی سفت تر شد خودش توی دستگاه یک گوشه جمع میشه.
اگه با دستم ورز میدید تا جایی که خمیر به دستتون نچسبه کافیه.
خوب حالا توی یک ظرف دیگه سفیده تخم مرغ رو با شکر هم بزنید تا مخلوط بشه. بعد پودر بادوم رو اضاغه کنید تا حالت خمیری پیدا کنه.
حالا قالب های تارتلت رو که از قبل چرب کردید رو بیارید. به اندازه یک گردو درشت از خمیر بردارید و توی قالب باز کنید. تمام نقاط قالب رو بپوشونید. بعد یک قاشق از مواد خمیر بادام بریزید توی تارتلت و تمام تارتلت ها رو به همین شکل (با این خمیر حدود 20 تا تارتلت خواهید داشت)
تارتلت ها رو توی فر قرار بدید تا روش طلایی بشه....
طرز تهیهسس کارامل رو اینجا قبلا توضیح دادم ::::سس کارامل
وقتی تارتلت ها پخت اونها رو بیرون میاریم و میزاریم خنک بشه.کمی سس کارامل روی اونها میریزیم و به وسیله ی سس حلقه های موز رو روش میچسبونیم. سه حلقه برای هر تارتلت.
و روی موز رو دوباره سس کارامل میریزیم و با پودر پسته و خلال پسته تزیین میکنیم.
بعد اونو توی یخچال میزاریم تا مزه ها به خورد هم برن و بعد نوش جان کنیدش.
در مورد نون این تارتلت باید بگم واقعا ترد و خوشمزه است و میشه توشو با توت فرنگی و غیره هم پر کرد.اینم از بافت نونش...
دستور تهیه از خانوم صدیقی با اندکی دخل و تصرف توسط من
دیدگاهها
این تارت ها ی کوچیک با چه چیزهایی میشه پر کرد به غیر از دستوری که شما نوشتی؟
-------------------
سلام. نه اصلا نمیشه به جای پودر بادام این تارت از نارگیل استفاده کرد. چون بافتشون کاملا متفاوت هست با هم.
در طول پخت کدوم شعله رو باید روشن کنیم شعله بالا یا پایین توی فر گاز؟
-------------------------
بله. شعله پایین.
---------------------
سلام. اجازه بدید خنک بشه و راحت در میاد. از خمیری که مقدار کره داخلش داره استفاده کنید که به اندازه کافی چرب باشه.