پاناکوتا زعفرانی

http://s5.picofile.com/file/8130185742/IMG_1317.JPG

قبلا یک مدل دسر زعفرانی رو اینجا قرار دادم. امروز یک مدل دیگه که راحتر درست میشه رو میزارم. این دسر رو تقدیم تمام خامه دوستان میکنم.

طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه.

مواد لازم :

شیر یک و نیم پیمانه

خامه یک بسته(پاکت صورتی)

شکر نصف پیمانه

پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری

زعفران به میزان لازم

http://s5.picofile.com/file/8130185784/IMG_1318.JPG

شیر + و خامه رو به هم خوب مخلوط میکنیم. مخلوط شیر و خامه + شکر + ژلاتین رو روی حرارت خیلی ملاییم قرار میدیم. و مداوم هم میزنیم تا خامه بپزه. توجه بفرمایید بپزه نه جوش بیاد!!!!!!!!!

یا به عبارتی جوش نیاد!

مواد رو هم میزنیم تا همه حل شده و به خورده هم برن. زعفران رو که خیلی غلیظ دم کردیم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حباب در گوشه ی ظرف ایجاد بشه. این حباب نشون میده که خامه داره میپزه. و وقتی موادمون غلیظ شد زیر شله رو خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم.

من دو قاشق غذاخوری گلاب هم در انتها به موادم اضافه میکنم.

http://s5.picofile.com/file/8130185692/IMG_1295.JPG

شکر این دسر کاملا به ذائقه ی شما بستگی داره. اگه شیرینیش  کم باشه با اضافه کردن عسل میتونید بیشترش کنید.

اگه خامه بجوشه لطافت دسر از بین میره و همچنین طعم اون خراب میشه. پس دقت کنید که شعله کم باشه و هم زدن مداوم.

دسری که توی گیلاسه ریخته شده با 250 گرم خامه و نصف لیوان شیره. خوب مسلما میدونید که اینو به دز بالاها تو خامه پیشنهاد میکنم.

این دسر رو توی یخچال بزارید تا  کمه کم 12 ساعت بمونه و ببنده. هر چی بیشتر بمونه راحتتر از قالب در میاد.

http://s5.picofile.com/file/8130185650/55929717892418414811_1_.jpg

 

دیدگاه‌ها  

+1 #7 Selena 1394-12-21 18:28
سلام ژله براي من توي قالب سيليكوني نميبنده ولي توي ظروف ديگه ميبنده چرا آيا؟ :sad:
--------------------
سلام. میبنده ولی تایم طولانی تری لازم داره. به خاطر جنس قالب. فلزی به خاطر سرعت انتقال سرما و گرما سریع تر میبنده.
نقل قول کردن
+1 #6 ava 1394-10-17 09:13
با سلام و تشکر از سایت عالیتون
عکس دسر زعفرانی مهمونی جلوس قسمت وسط گل قهو های ولی توی دستور زرده ، میخواستم ببینم اون قسمت قهوه ای چطور درست میشه ؟ باتشکر
---------------------
سلام. ممنونم.
کاسترد شکلاتی که در قسمت دسر ها دستورش هست.
نقل قول کردن
+2 #5 فهیمه 1394-07-17 16:13
سلام تبریک میگم به دسرهاتون
برا پاناکوتا چه قالبی بهتره تا راحت در بیاد و چطور دسر رو خارج کنم؟ممنون :-)
---------------------------
سلام. مرسی. هر قالبی باشه فرقی نمیکنه.
نقل قول کردن
+1 #4 فهیمه 1394-07-17 16:03
سلام،تبریک میگم دسرهاتون خیلی خوشگلن
یک سوال داشتم برا پاناکوتا بهتره قالب از چه جنس باشه و خارج کردن دسر از قالب چطور انجام بدم؟
---------------------------
سلام. ممنونم. لطف دارید. برای پاناکوتا فرقی نمیکنه
نقل قول کردن
0 #3 فهیمه 1394-07-17 15:51
سلام .چه دسر خوشگلی تبریک میگم خانم
برا پاناکوتا قالب دسر چه جنسی باشه بهتر برمیگرده و خراب نمیشه؟
--------------------
سلام. ممنونم. معمولا دسر اذیت کاری نیست و با هر قالبی بر میگرده. خیالتون راحت.
نقل قول کردن
+2 #2 arezo 1393-07-22 08:11
یا شاید پیمانه ها فرق می کرد ؟
من از پیمانه های پلاستیکی معمولی استفاده می کنم
----------
منظورتون پیمانه پلوپز هست یا سری استاندارد پیمانه؟ پیمانه استاندارد برابر یک لیوان فرانسوی هست
نقل قول کردن
+3 #1 arezo 1393-07-22 08:02
سلام و خسته نباشید
سایت خیلی خیلی خوبی دارید ممنون
دیروز پاناکوتای زعفرانی درست کردم مزش خیلی خوشمزه بود و لی کمی سفت بود و به نرمی کرم نبود باید همین طوری باشه ؟
--------
یک مدل پاناکوتا یا دسر زعفرانی دیگه هم تو سایت هست. اون کرم ماننده. اگه میخوایید مثل کرم باشه از میزان ژلاتین کم کنید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir