پاناکوتا زعفرانی
قبلا یک مدل دسر زعفرانی رو اینجا قرار دادم. امروز یک مدل دیگه که راحتر درست میشه رو میزارم. این دسر رو تقدیم تمام خامه دوستان میکنم.
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه.
مواد لازم :
شیر یک و نیم پیمانه
خامه یک بسته(پاکت صورتی)
شکر نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
زعفران به میزان لازم
شیر + و خامه رو به هم خوب مخلوط میکنیم. مخلوط شیر و خامه + شکر + ژلاتین رو روی حرارت خیلی ملاییم قرار میدیم. و مداوم هم میزنیم تا خامه بپزه. توجه بفرمایید بپزه نه جوش بیاد!!!!!!!!!
یا به عبارتی جوش نیاد!
مواد رو هم میزنیم تا همه حل شده و به خورده هم برن. زعفران رو که خیلی غلیظ دم کردیم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حباب در گوشه ی ظرف ایجاد بشه. این حباب نشون میده که خامه داره میپزه. و وقتی موادمون غلیظ شد زیر شله رو خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم.
من دو قاشق غذاخوری گلاب هم در انتها به موادم اضافه میکنم.
شکر این دسر کاملا به ذائقه ی شما بستگی داره. اگه شیرینیش کم باشه با اضافه کردن عسل میتونید بیشترش کنید.
اگه خامه بجوشه لطافت دسر از بین میره و همچنین طعم اون خراب میشه. پس دقت کنید که شعله کم باشه و هم زدن مداوم.
دسری که توی گیلاسه ریخته شده با 250 گرم خامه و نصف لیوان شیره. خوب مسلما میدونید که اینو به دز بالاها تو خامه پیشنهاد میکنم.
این دسر رو توی یخچال بزارید تا کمه کم 12 ساعت بمونه و ببنده. هر چی بیشتر بمونه راحتتر از قالب در میاد.
دیدگاهها
--------------------
سلام. میبنده ولی تایم طولانی تری لازم داره. به خاطر جنس قالب. فلزی به خاطر سرعت انتقال سرما و گرما سریع تر میبنده.
عکس دسر زعفرانی مهمونی جلوس قسمت وسط گل قهو های ولی توی دستور زرده ، میخواستم ببینم اون قسمت قهوه ای چطور درست میشه ؟ باتشکر
---------------------
سلام. ممنونم.
کاسترد شکلاتی که در قسمت دسر ها دستورش هست.
برا پاناکوتا چه قالبی بهتره تا راحت در بیاد و چطور دسر رو خارج کنم؟ممنون
---------------------------
سلام. مرسی. هر قالبی باشه فرقی نمیکنه.
یک سوال داشتم برا پاناکوتا بهتره قالب از چه جنس باشه و خارج کردن دسر از قالب چطور انجام بدم؟
---------------------------
سلام. ممنونم. لطف دارید. برای پاناکوتا فرقی نمیکنه
برا پاناکوتا قالب دسر چه جنسی باشه بهتر برمیگرده و خراب نمیشه؟
--------------------
سلام. ممنونم. معمولا دسر اذیت کاری نیست و با هر قالبی بر میگرده. خیالتون راحت.
من از پیمانه های پلاستیکی معمولی استفاده می کنم
----------
منظورتون پیمانه پلوپز هست یا سری استاندارد پیمانه؟ پیمانه استاندارد برابر یک لیوان فرانسوی هست
سایت خیلی خیلی خوبی دارید ممنون
دیروز پاناکوتای زعفرانی درست کردم مزش خیلی خوشمزه بود و لی کمی سفت بود و به نرمی کرم نبود باید همین طوری باشه ؟
--------
یک مدل پاناکوتا یا دسر زعفرانی دیگه هم تو سایت هست. اون کرم ماننده. اگه میخوایید مثل کرم باشه از میزان ژلاتین کم کنید