مربای توت فرنگی

 فصل ، فصل توت فرنگی ، برای عشاق توت فرنگی و مربا هم بهترین زمان برای غنی کردن انبار مربای توت فرنگی برای یک سال. چون دیگه از یکی دو هفته ی دیگه توت فرنگی خوشمزه ی مربایی پیدا نمیشه و همه میشه گلخونه ای. 

 دو روش برای درست کردن مربای توت فرنگی داریم که سعی میکنم در این پست بگم. از طرفی روش درست کردن مارمالاد توت فرنگی و شربت توت فرنگی رو هم با هم میخونیم.

چند مدل مربا قبلا در سایت داشتیم که میتونید اینجا ببینید. 

خیار شور

 دیگه فکر کنم با این پست برای امسال پرونده شور و ترشی رو فعلا ببندیم بریم سراغ پستهای زمستونی بهتر باشه.

برای درست کردن یک خیار شور خوشمزه بهتره اول پست مربوط به شور رو بخونید.

 متناسب با نوع خیاری که در دست رس دارید میتونید خیار شور رو با خیار سبز و یا خیار چنبر درست کنید که هر کدوم خواص مخصوص خودش رو داره.

ترشی هفت بیجار

 خوب هر چی میخوام پستهای ترشی رو کم کنم دلم نمیاد. میخواستم تا پایان آبان پست ترشی قرار بدم که دیدم حیفه ، چند تا ترشی راحت دیگه داشته باشیم تا آخر پاییز . 

 ترشی امروز خوشمزه ، نه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی میچسبه. میدونم یک منشا گیلانی و یک منشا آذری داره. ولی باز هم طبق معمول روش مادر بزرگ خودم رو در این ترشی میگم. 

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

ترشی کلم قرمز

 این ترشی از خوشمزه ترین ، ساده ترین ، خوشرنگ ترین و کاربردی ترین ترشی هاست.

شاید بیشترین ترشی که ما میبینیم همین باشه. کنار کلیه ی غذاهای کبابی و گوشتی ، به عنوان یک بغل بشقابی دیده میشه. علاوه بر اینکه در هضم اون غذا کمک خواهد کرد به خاطر سرکه و کلم باعث میشه کالری کمتری دریافت بشه و برای سوزوندن اون کالری بیشتری مصرف بشه.

از طرفی رنگ قشنگ این ترشی برای زینت بخشیدن سفره عالیه و میتونید از سرکه قرمز خوشرنگ اون برای رنگ دادن به سایر ترشی ها و سس ها استفاده کرد.

ترشی خیار چنبر

در ادامه بحث ترشی ها میرسیم به ترشی خیار چنبر یا به قول ما قزوینی ها خیار شمش.

 من به طور کلی این خیار رو به خیار معمولی ترجیح میدم. چرا؟ هم سفت تره. هم تخم اون ریز تر و سفت تر هست.

ممکنه ترشی خیار چنبر به صورت درسته یا خرد شده درشت هم درست بشه. اینم یک مدل از این ترشی هست. 

ترشی بادمجان

 خوب کجا بودیم؟ رسیدیم به ترشی بامجون. ما چند تا مدل ترشی بادمجون داریم که کم کم میزام. یک مدل شکم پر. یک مدل زالک و خیلی از شهر ها ترشی بادمجون مخصوص خودشون رو دارن. بازم من این ورژن مادر بزرگی رو میزارم اینجا . 

این مدل مدلی هست که ما همیشه درست میکنیم. خیلی خیلی راحت درست میشه و شدیدا خوش خوراکه. علاوه بر اون رنگ زیبایی داره و جون میده برای خوشگل کردن سفره. 

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir