ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی رو قبلا در این پست توضیح دادم. قبل از دیدن این پست میخوام حتما این دو تا پست رو بخونید تا هم نکات مهم در درست کردنه ژله بستنی رو یاد بگیرید و هم لازم نباشه من نکات تکراری رو مجدد بگم.
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه و بسیار پر طرفداره. در عین حال که راحته خیلی هم خوشمزه است و همه پسند. تو این پست کلک رشتی کرم کیوی رو هم یاد میدم. یک راه میون بر برای رسیدن به کرم کیوی!!!
مواد لازم :
ژله کیوی 1 بسته
بستنی وانیلی نصف لیوان
خامه دو قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
گفتم قراره راه میون بر کرم کیوی رو بگم. درباره ی کرم ها و انواع اونها قبلا حرف زدم. به طور کلی یک دسته از کرم ها ترکیب خامه با میوه ها و ژله های مختلفه که به خاطر لطافت خامه و اون دسر بهش کرم میگن. کرم کیوی از ترکیب خامه + میوه ی رسیده ی کیوی و ژلاتین درست میشه. میدونید که کیوی جز میوه های اسیدی هستش و امکان اینکه داخل ژله نبنده و همچنین نزاره که ژله ببنده زیاده! و برای استفاده از کیوی در دسر ها میاییم اونو یک ریز جوش میدیم و بعد آبکشی(به این روش بلانچه کردن میگن) و استفاده .....
حالا یک راه میون بر برای بدست آوردن طعم بی نظیر دسر کرم کیوی اینه که به جای میوه ی کیوی از ژله اش استفاده کنیم. و تازه یک خوبی هم داره که نگران گس بودنه کیوی نیستیم.
ژله رو همونطوری که قبلا توضیح دادم با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم. و یک دقیقه داخل ماکروفر یا روی بخار کتری میزاریم تا حسابی شفاف بشه. بعد میزاریم خوب خنک بشه و بعد از خنک شدن با مخلوط خامه و بستنی قاطی میکنیم.(انقدر هم بزنید تا یک دست بشه)
خوب خامه + بستنی رو میزنیم تا یکدست بشه. و میزاریم توی یخچال که ببنده.
تا همین جای کار ، کار ما تموم شده. اونو 12 ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد برمیگردینیم. روش جدا کردن ژله از قالب رو هم قبلا گفتم که دیگه توضیح نمیدم. هر چی مدت زمانی که ژله داخل یخچال میمونه بیشتر بشه ژله راحتر از قالب در میاد(مثلا یک روز کامل)
برای زیباتر شدنش میتونید مثل من کمی از دسرتون رو خالی کنید (وقتی خودش رو گرفت) و جاش رو با ژله کیوی پر کنید.
اینم نمای توی یخچالیش.......
نوش جان و ایام به کام....
دیدگاهها
من ژله بستنی درست میکنم ژله و بستنیش ازهم جدا میشه ژله میره قسمت پایین و بستنی میاد بالا . میشه بگید چرا؟
-------------------
سلام. زیاد هم بزنید و مداووم.
مارک ژله رو عوض کنید.
میزان بستنی رو بیشتر و آب رو کمتر کنید.
تا زمان نیم بند شدن در قالب نریزید و هم بزنید
ممنون.
چرا ژله ی جدید نمیذاری تقلید کنیم خوب
-----------------------------
سلام. تا باشه از این تقلیدها . چشم به زودی میزارم.
من میخوام ژله و کارامل درست کنم به صورت طبقه قبلا درست کردم اول ژله ریختم بعد کاراملم ریخته روش البته بعد از بسته شدن 1مشکل داشتم وقتی تو ظرف برگردوندم خوب بود اما سر میز موقع برش دادن از هم جدا میشد یجورایی لیز میخورد باهم برش نمیخورد چکار کنم درست بشه؟
مرسی
--------------------------
اگه میزان آب و شیر استفاده شده کمی کمتر کنید مثل مقادیری که من گفتن ژله و کاراملتون سفت تر خواهد بود. بهتر از کرم کارامل سفت مثل دراژه استفاده کنید. زیاد هم در آب گرم قرار ندید برای برگردوندن.
از تو قالب درنیاذ
---------------------
در که میاد ولی بهتره پر باشه قالب که نشکنه.
من فردا مهمون دارم میخاستم این ژله رو درست کنم
ظرف شبیه ظرف شماست ولی 8 لیوان جا میگیره
یعنی من باید 4 بسته پودر ژله کیوی داشته باشم
ممنونتون میشم جواب بدین
-----------------------
سلام. مواد رو دو برابر کنید.
من میخوام شما رو لینک کنم شمام دوست داشتین من رو لینک کنین آدرس رو بالا کذاشتم
بازم ممنون
-------------------------
سلام. ممنونم. انشالله خوب از آب در بیاد. چشم. به روی چشم.