ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی

ژله بستنی رو قبلا در این پست توضیح دادم. قبل از دیدن این پست میخوام حتما این دو تا پست رو بخونید تا هم نکات مهم در درست کردنه ژله بستنی رو یاد بگیرید و هم لازم نباشه من نکات تکراری رو مجدد بگم.

این پست

ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه و بسیار پر طرفداره. در عین حال که راحته خیلی هم خوشمزه است و همه پسند. تو این پست کلک رشتی کرم کیوی رو هم یاد میدم. یک راه میون بر برای رسیدن به کرم کیوی!!!

مواد لازم :

 ژله کیوی 1 بسته 

بستنی وانیلی نصف لیوان

خامه دو قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)

گفتم قراره راه میون بر کرم کیوی رو بگم. درباره ی کرم ها و انواع اونها قبلا حرف زدم. به طور کلی یک دسته از کرم ها ترکیب خامه با میوه ها و ژله های مختلفه که به خاطر لطافت خامه و اون دسر بهش کرم میگن. کرم کیوی از ترکیب خامه + میوه ی رسیده ی کیوی و ژلاتین درست میشه. میدونید که کیوی جز میوه های اسیدی هستش و امکان اینکه داخل ژله نبنده و همچنین نزاره که ژله ببنده زیاده! و برای استفاده از کیوی در دسر ها میاییم اونو یک ریز جوش میدیم و بعد آبکشی(به این روش بلانچه کردن میگن) و استفاده ..... 

حالا یک راه میون بر برای بدست آوردن طعم بی نظیر دسر کرم کیوی اینه که به جای میوه ی کیوی از ژله اش استفاده کنیم. و تازه یک خوبی هم داره که نگران گس بودنه کیوی نیستیم.

ژله رو همونطوری که قبلا توضیح دادم با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم. و یک دقیقه داخل ماکروفر یا روی بخار کتری میزاریم تا حسابی شفاف بشه. بعد میزاریم خوب خنک بشه و بعد از خنک شدن با مخلوط خامه و بستنی قاطی میکنیم.(انقدر هم بزنید تا یک دست بشه)

خوب خامه + بستنی رو میزنیم تا یکدست بشه. و میزاریم توی یخچال که ببنده.

 تا همین جای کار ، کار ما تموم شده. اونو 12 ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد برمیگردینیم. روش جدا کردن ژله از قالب رو هم قبلا گفتم که دیگه توضیح نمیدم. هر چی مدت زمانی که ژله داخل یخچال میمونه بیشتر بشه ژله راحتر از قالب در میاد(مثلا یک روز کامل)

 برای زیباتر شدنش میتونید مثل من کمی از دسرتون رو خالی کنید (وقتی خودش رو گرفت) و جاش رو با ژله کیوی پر کنید. 

 اینم نمای توی یخچالیش.......

نوش جان و ایام به کام....

 

دیدگاه‌ها  

+2 #7 هلما 1394-12-19 20:54
سلام
من ژله بستنی درست میکنم ژله و بستنیش ازهم جدا میشه ژله میره قسمت پایین و بستنی میاد بالا . میشه بگید چرا؟
-------------------
سلام. زیاد هم بزنید و مداووم.
مارک ژله رو عوض کنید.
میزان بستنی رو بیشتر و آب رو کمتر کنید.
تا زمان نیم بند شدن در قالب نریزید و هم بزنید
نقل قول کردن
+3 #6 نسترن. م 1394-09-03 06:23
سلااام. از آنجاییکه آدم تقلید کاری هستم دوبار اینو درست کردم یک بار با طعم پرتقال و یک بار انبه و اون وقتی که با انبه درست کردم درقسمت ژله ای میوه ی انبه هم ریختم و بسی زیبا شد. :D
ممنون. :-*
چرا ژله ی جدید نمیذاری تقلید کنیم خوب ;-)
-----------------------------
سلام. تا باشه از این تقلیدها . چشم به زودی میزارم.
نقل قول کردن
0 #5 میترا 1394-06-18 14:49
سلام به سوال و اگه میشه سریع جوابمو بدین مرسی
من میخوام ژله و کارامل درست کنم به صورت طبقه قبلا درست کردم اول ژله ریختم بعد کاراملم ریخته روش البته بعد از بسته شدن 1مشکل داشتم وقتی تو ظرف برگردوندم خوب بود اما سر میز موقع برش دادن از هم جدا میشد یجورایی لیز میخورد باهم برش نمیخورد چکار کنم درست بشه؟
مرسی
--------------------------
اگه میزان آب و شیر استفاده شده کمی کمتر کنید مثل مقادیری که من گفتن ژله و کاراملتون سفت تر خواهد بود. بهتر از کرم کارامل سفت مثل دراژه استفاده کنید. زیاد هم در آب گرم قرار ندید برای برگردوندن.
نقل قول کردن
+3 #4 sanazz 1394-05-29 16:59
میترسم اگه نصفه ظرفم پر شه مثل شما
از تو قالب درنیاذ :cry: :cry:
---------------------
در که میاد ولی بهتره پر باشه قالب که نشکنه.
نقل قول کردن
+3 #3 sanazz 1394-05-29 16:57
سلام خانمی
من فردا مهمون دارم میخاستم این ژله رو درست کنم
ظرف شبیه ظرف شماست ولی 8 لیوان جا میگیره
یعنی من باید 4 بسته پودر ژله کیوی داشته باشم
ممنونتون میشم جواب بدین
-----------------------
سلام. مواد رو دو برابر کنید.
نقل قول کردن
+5 #2 فاطمه مدبر 1394-04-21 09:54
سلام سایتتون فوق العادست 'این دستور ژله هم که محشره
من میخوام شما رو لینک کنم شمام دوست داشتین من رو لینک کنین آدرس رو بالا کذاشتم

بازم ممنون
-------------------------
سلام. ممنونم. انشالله خوب از آب در بیاد. چشم. به روی چشم.
نقل قول کردن
+3 #1 roiya 1393-07-23 09:02
:sigh: :zzz :P :D :oops:
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir