بادمجان با میت بال

من شخصا خیلی اهل بادمجون نیستم و اینو بارها گفتم. البته نبودم و تازگی بهش روی آوردم.انگار از یک سنی به بعد سختگیری سر غذاخوردن ها کم میشه. ولی غذاهایی که بادمجونی باشه رو خیلی خیلی با وسواس انتخاب میکنم و درست میکنم. قبلا چند تا غذای بادمجونی داشتیم. بهترینش کوکوی بادمجون ، کشک بادمجون ، دلمه بادمجون ، میرزاقاسمی بود. حالا اینم به این لیست بادمجونی های مورد قول من اضافه شد.

خیلی راحت درست میشه و سریع و در عین حال مملو از بوی عطر هست و خوش خوراک.

کله جوش

قصه های مجید رو کیا یادشونه؟

بیشترین صحنه ای که من یادمه ازش کشک سابیدن بی بی بود برای اینکه برای مجید کالجوش درست کنه. حالا من از بچگی نه کشک دوست داشتم و نه غذاهای خیلی آبکی. واسه همین هیچ وقت دلم نخواست امتحانش کنم. تا خود مجید هم از اون فراری بود و میخواست میگو بخوره!!

تا اینکه از خواص کشک این غذا اطلاع پیدا کردم. این شد که خواستم امتحانش کنم. و خوشبختانه بدم هم نیومد. ولی در کل این غذای سرعتی رو به دوست داران کشک تقدیم میکنم ، و فکر میکنم ممکنه همه پسند نباشه. مثل خیلی از غذاهای سنتی. در شهر های مختلف به شیوه های مختلفی درست میشه. اینم یک چارچوب کلی...

فسنجان

 یکی از خورش های اصیل ایرانی که شدیدا پر طرفداره فسنجونه. فسنجون در تمام شهر های ایران درست میشه و هر جا متناسب با طبیعتش پروتئین خاص خودش در کنارش میل میشه. برخی شهرها مرغ یا بوقلمون یا کبک یا بلدرچین ، برخی جاها خوتکا و اردک ، برخی شهرها هم گوشت تیکه یا قلقلی. تازه ماهی هم شنیدم در یک سری از شهرها استفاده میکنن.

 علاوه بر اون هم با گردو درست میشه و هم با پسته یا بادام. ولی نوع اصل فسنجون با گردو ی خوب و مرغوب درست میشه. و باید طوری این غذا درست بشه و جا بیفته که یک وجب روغن روش باشه. روغن گردو!!!!

ترشه تره

 یکی از چیزهایی که منو جذب میکنه غذا هست. پس همیشه قبل از سفر به ناحیه ای برام مهمه بدونم اون جا چه نوع غذایی داره و آیا اون غذاها خوشمزه هست ؟ شمال کشور ما هم مملو از غذاهای خوشمزه و خواستنی هست. یکی از غذاهایی که من بی نهایت دوست دارم و از خوردن اون لذت میبرم ترشه تره یا تورشه تره هست. 

 این غذا جز نادر غذاهایی هست که گوشت نداره و من دوست دارم. میدونید که من عاشق گوشت قرمزم؟! 

این غذا کمی شبیه میرزا قاسمی هست که قبلا داشتیم. کمی!(در همین حد که هر دو شمالی اند و هم شهری!!)

 اینکه اسم اون از کجا نشات گرفته ، کاش دوستان شمالی ما به ما کمک کنن. ترش بودن اون که ناشی از آبغوره یا آب نارنج هست و تره احتمالا اشاره به نوعی سبزی که چواش تره هست داره.

خورش قیمه

 کمتر کسی پیدا میشه که قیمه دوست نداشته باشه. در شهر ما در مراسم های نذری بیشتر اوقات قیمه نثار داده میشه. و خیلی کم پیش میاد قیمه سیب زمینی نذری بدن.اینوری که من در مراسم ها منتظرم وقتی زنگ در رو میزن و باز میکنم یک ظرف قیمه خوشمزه باشه! ولی نیست که نیست. آخرم خودم مجبور میشم دست به کار بشم و یک قیمه خوشمزه و فوق العاده درست کنم.

 برای درست کردن یک قیمه خوشمزه و خوش عطر و بو بریم ادامه مطلب.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir