ژله فالوده ای

http://s4.picofile.com/file/8181014592/IMG_0377.JPG

خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم. تقریبا 15 تا پست ژله ایی دارم که اگه مشکل اینترنتم حل بشه زود میزارمشون. هیچی نباشه من تخصصم در زمینه ژله ودسرهای ژلاتینست. پس باید آرشیو ژله ایم رو زودی تکمیل کنم.

مواد لازم : 

ژله لیمو 1 بسته

ژله آلبالو یک بسته

رشته های فالوده یک لیوان

اول یک بسته ژله لیمو رو با یک لیوان آب جوش باز میکنیم . و میزاریم روی بخار کتری یا ماکروفر تا کاملا شفاف شه.

بعد دو تا سه دونه یخ رو (یخ کوچیک)می اندازیم داخل ژله و کمی هم میزنیم تا یخ آب بشه.

http://s6.picofile.com/file/8181014492/IMG_0338.JPG

این کارو برای این میکنیم که ژله زودتر به حالت سفیده تخم مرغ برسه. میتونید این کارو نکنید اگه صبر دارید بزاریدش تا کمی سفت بشه.البته اگه یخ نریختید به جاش نصف لیوان آب سرد بریزید. و  وقتی ژله مثل سفیده تخم مرغ شد یک لیوان فالوده بدون آب ! و بدون آبلیمو !! و بدون آب آلبالو!!! رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

http://s6.picofile.com/file/8181014450/IMG_0335.JPG

 و میریزیم داخل قالب و میزاریم توی یخچال تا ببنده.

اگه مراحل رو درست جلو بیایید رشته های فالوده در ژله پخش میمونه اما اگه ژله داغ باشه رشته ها حل میشن و رنگشون بد میشه. و اگه مثل سفیده نباشن فالوده در ژله پخش نمیشه و جمع میشه.

http://s6.picofile.com/file/8181014526/IMG_0341.JPG

وقتی ژله لیمو بست ژله آلبالو رو درست میکنیم و روش میریزیم. ژله آلبالو رو با کمتر از یک لیوان آب سرد و کمتر از یک لیوان آب داغ باز کنید تا شل نشه. میتونید داخل رنگ قرمزم رشته بریزید ولی من دوست نداشتم خیلی شلوغش کنم. اگه خواستید بریزید عین دستور ژله لیمو عمل کنید و به مواد لازم  یک لیوان رشته اضافه کنید. 

http://s4.picofile.com/file/8181014542/IMG_0344.JPG

مهم ترین نکته ی این ژله اینه که فالوده آب لیمو یا آب اضافی نداشته باشه چون ژله نمیبنده...

امیدوارم این ژله رو درست کنید و بزارید وقتی خوب بسته شد برش گردونید تو قالب. اگه مثل من صبر ندارید و توقع دارید ژله تون 15 دقیقه ایی به مرحله خوردن برسه میتونید اونو تو فریزر بزارید. اما مواظب باشید یخ نزنه ها!! نگین نگفتم. 

از من میشنوید عجله کار شیطونه. صبور باشید....

http://s6.picofile.com/file/8181014568/IMG_0376.JPG

اینم بگم ژله لیمو معمولا سبز رنگه اما من بعد از یک جستوجو یابنده ی رنگ زرد اون شدم. مارک ترخینه پرک لیموهاش زرد رنگه. البته خیلی رنگه این ژله مهم نیست چون اگه سبزم باشه رشته های فالوده که سفید اند رنگ چشم نوازی در اون ایجاد میکنه.تازه پرچم ایرانم میشه چون سبز و سفید و قرمزه

http://s4.picofile.com/file/8181014626/IMG_0378.JPG

http://s4.picofile.com/file/8181014592/IMG_0377.JPG

 

دیدگاه‌ها  

+1 #8 ممول 1395-05-05 15:37
ازت واقعا ممنونم عالی عالیییی عالییییییی ❤❤❤
-----------------------
نوش جان.
نقل قول کردن
+3 #7 نسترن 1394-06-15 10:55
سلام ببخشید فالوده باید آبلیمو داشته باشه یا نه؟من چندجا خوندم ک باید آبلیمو داشته باشه گیج شدم
-------------------
سلام . نباید آبلیمو داشته باشه. میتونید از ژله لیمویی استفاده کنید.
نقل قول کردن
+4 #6 پریسا 1394-06-02 09:07
سلام..
من هروقت ژله هامو از تو قالب برمیگردنم تو یه ظرف دیگه ژله محکم و شق و رق واینمیسه..
یکمی پهن میشه تو ظرف.. از ارتفاعش کم میشه..
چرا؟؟؟
-------------------
مقدار آبی که مصرف میکنید رو کمتر کنید و زمان قرار دادن ژله در یخچال رو هم بیشتر کنید. حدود 24 ساعت
نقل قول کردن
+7 #5 777777 1394-03-15 12:24
سلام خسته نباشی عزیر
اخرین مرحله ژله رنگش سفید هست چرا؟
-----------------------------
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم؟! کدوم مرحله؟ زرده شاید در نصویر بد افتاده
نقل قول کردن
+5 #4 saeede 1393-08-02 06:52
salam kheli mamnon az tozihate kameleton ye soali dashtam man sabte nam kardm vali chera on deser haye keon paeen xesh hasto nemitonam save konam ?
-------------------
سلام اون دسر هارو باز کنید (با کلیک روی اونها) و بعد از باز شدن کامل صفحه میتونید سیو کنید
نقل قول کردن
+5 #3 محیا 1393-06-30 21:20
سلام عزیزم ژله درست کردم ولی توقالب سیلیکونی ازقبلم چرب نکردم ژله خوب درنیومد ازش چراااا?ایاباید ازقبلم چرب میکردم قالبو?بافالوده بیرون درست کردم :cry:
----------------
نه به خاطر جنس قالبتون بوده. باید مدت زمان بیشتری داخل یخچال میمونده تا راحت بیرون بیاد. مثلا 24 ساعت.
نقل قول کردن
+5 #2 محیا 1393-06-15 20:46
سلام عزیزم.ایشالا همیشه حالت خوب باشه.میشه ورمیشلم استفاده کرد ممنون
--------------------
پاسخ مدیر سایت :
خانومی کار نشد نداره ولی مزه ی خوبی نخواهد داشت.
نقل قول کردن
+5 #1 محیا 1393-06-12 21:29
سلام.عزیزم فالودروخودت درست کردی?یاخریدی?اگ خودت درست کردی اموزششومیذاری?
------------------------
پاسخ مدیر سایت : اینجا حاضری خریدم. ولی دستور فالوده را خواهم گذاشت.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir