ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم. تقریبا 15 تا پست ژله ایی دارم که اگه مشکل اینترنتم حل بشه زود میزارمشون. هیچی نباشه من تخصصم در زمینه ژله ودسرهای ژلاتینست. پس باید آرشیو ژله ایم رو زودی تکمیل کنم.
مواد لازم :
ژله لیمو 1 بسته
ژله آلبالو یک بسته
رشته های فالوده یک لیوان
اول یک بسته ژله لیمو رو با یک لیوان آب جوش باز میکنیم . و میزاریم روی بخار کتری یا ماکروفر تا کاملا شفاف شه.
بعد دو تا سه دونه یخ رو (یخ کوچیک)می اندازیم داخل ژله و کمی هم میزنیم تا یخ آب بشه.
این کارو برای این میکنیم که ژله زودتر به حالت سفیده تخم مرغ برسه. میتونید این کارو نکنید اگه صبر دارید بزاریدش تا کمی سفت بشه.البته اگه یخ نریختید به جاش نصف لیوان آب سرد بریزید. و وقتی ژله مثل سفیده تخم مرغ شد یک لیوان فالوده بدون آب ! و بدون آبلیمو !! و بدون آب آلبالو!!! رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
و میریزیم داخل قالب و میزاریم توی یخچال تا ببنده.
اگه مراحل رو درست جلو بیایید رشته های فالوده در ژله پخش میمونه اما اگه ژله داغ باشه رشته ها حل میشن و رنگشون بد میشه. و اگه مثل سفیده نباشن فالوده در ژله پخش نمیشه و جمع میشه.
وقتی ژله لیمو بست ژله آلبالو رو درست میکنیم و روش میریزیم. ژله آلبالو رو با کمتر از یک لیوان آب سرد و کمتر از یک لیوان آب داغ باز کنید تا شل نشه. میتونید داخل رنگ قرمزم رشته بریزید ولی من دوست نداشتم خیلی شلوغش کنم. اگه خواستید بریزید عین دستور ژله لیمو عمل کنید و به مواد لازم یک لیوان رشته اضافه کنید.
مهم ترین نکته ی این ژله اینه که فالوده آب لیمو یا آب اضافی نداشته باشه چون ژله نمیبنده...
امیدوارم این ژله رو درست کنید و بزارید وقتی خوب بسته شد برش گردونید تو قالب. اگه مثل من صبر ندارید و توقع دارید ژله تون 15 دقیقه ایی به مرحله خوردن برسه میتونید اونو تو فریزر بزارید. اما مواظب باشید یخ نزنه ها!! نگین نگفتم.
از من میشنوید عجله کار شیطونه. صبور باشید....
اینم بگم ژله لیمو معمولا سبز رنگه اما من بعد از یک جستوجو یابنده ی رنگ زرد اون شدم. مارک ترخینه پرک لیموهاش زرد رنگه. البته خیلی رنگه این ژله مهم نیست چون اگه سبزم باشه رشته های فالوده که سفید اند رنگ چشم نوازی در اون ایجاد میکنه.تازه پرچم ایرانم میشه چون سبز و سفید و قرمزه
دیدگاهها
-----------------------
نوش جان.
-------------------
سلام . نباید آبلیمو داشته باشه. میتونید از ژله لیمویی استفاده کنید.
من هروقت ژله هامو از تو قالب برمیگردنم تو یه ظرف دیگه ژله محکم و شق و رق واینمیسه..
یکمی پهن میشه تو ظرف.. از ارتفاعش کم میشه..
چرا؟؟؟
-------------------
مقدار آبی که مصرف میکنید رو کمتر کنید و زمان قرار دادن ژله در یخچال رو هم بیشتر کنید. حدود 24 ساعت
اخرین مرحله ژله رنگش سفید هست چرا؟
-----------------------------
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم؟! کدوم مرحله؟ زرده شاید در نصویر بد افتاده
-------------------
سلام اون دسر هارو باز کنید (با کلیک روی اونها) و بعد از باز شدن کامل صفحه میتونید سیو کنید
----------------
نه به خاطر جنس قالبتون بوده. باید مدت زمان بیشتری داخل یخچال میمونده تا راحت بیرون بیاد. مثلا 24 ساعت.
--------------------
پاسخ مدیر سایت :
خانومی کار نشد نداره ولی مزه ی خوبی نخواهد داشت.
------------------------
پاسخ مدیر سایت : اینجا حاضری خریدم. ولی دستور فالوده را خواهم گذاشت.