اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر استفاده کردم که خیلی از کیفیت و بافتشراضی بودم. واسه همین اسمشو گذاشتم اسنک برگر..
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
مواد لازم :
مراجعه شود به این پست ::::> اینجا
و دقیقا عین اون دستور مواد آماده بشه.
وقتی مواد داخلی اسنک اماده شد نون همبرگر روباز میکنیم و داخلش از محتویاتمون میریزیم و روشو پنیر گودا میزاریم.
بعد نون روداخل دستگاه میزاریم ومیزاریم تا برشته بشه.
اینم یک مدل دیگه اش
در نهایت با سس خردل وفرانسه سس گوجه میل بشه.
فکرکنم نکات درست کردن اسنک رابارها گفتم. ولی بازم بگم..
مواد داخلی اسنک روغنی نباشه.
سس و ادویه در درست کردن اسنک خیلی مهمه.
پنیر داخل اسنک به اندازه باشه و در حاشیه ی نون ریخته نشه چون دراثر فشار دستگاه ممکنه بیرون بزنه. کمم نباشه .
قارچ یا فلفل دلمه ای یا سایر سبزیجات کاملا پخته باشن. زیر دندون اومدنشون نه تنها جالب نیست تازه بدم هست. و اب میان بافتیشونم کاملا خشک شده باشه تا خیسی الکی به اسنک نده.
دیدگاهها
---------------
سلام.من دو تا دستگاه دارم که یکیش کفش جدا میشه و معمولا با اون کار میکنم. ولی اونی که جدا نمیشه رو به سختی با ابر و اسکاچ تمیز میکنم و با پارچه تمیز پاک میکنم