کیک پاییزی زرد
برای منی که عاشق پاییزم هر چیز زرد و نارنجی رو پاییزی میدونم.
امسال شب یلدا تصمیم گرفتم متفاوت باشم و به جای قرمز و سبز همیشگی برم دنبال رنگهای پاییزی و خداحافظی با پاییز.
قبلا دو تا کیک پاییزی داشتیم:
مواد لازم:
کیک هر مدلی که دوست داشتید.
رنگ خوراکی زرد و نارنجی و قرمز
گردو ،موز ، آناناس ، نوتلا ، مارمالاد
در مورد خامه کشی دو پست داشتیم که با زدن روی کلماتش لینک اونها باز میشه.
و این سبک خامه کشی در این پست رو هم قبلا در تزیین کیک سبز داشتیم.
برای این کیک من از کیک موکا استفاده کردم.
من برای تزیین این کیک خامه فرم گرفته رو به سه قسمت تقسیم کردم. و سعی کردم چند طیف مختلف از رنگ داشته باشم. یک چیزی رو بیایید در گوشی بهتون بگم، ولی بعدا که به کارتون اومد دعا کنید برام. برای اینکه یک ترکیب رنگ براق تر و زیباتری از رنگها داشته باشید از رنگ زرد در ترکیبها استفاده کنید. این رنگ زرد رو از مارک خوب خارجی استفاده کنید تا مرغوب و خوشرنگ باشه.
رنگ زرد رو به نسبت خیلی کم با قرمز مخلوط کنید. این مخلوط کردن باید خیلی کم باشه که فقط باعث خوش رنگ تر شدن بشه و رنگ غالب نباشه!!
پس یک رنگ من شد زرد خالص. دیگری قرمز با ترکیب زرد کمتر و یکی هم قرمز با ترکیب زرد بیشتر که میشه نارنجی.
برای خامه کشی که اینجا من انجام دادم سعی کردم از رنگ پررنگ در انتهای کیک به سمت رنگ روشنتر به سمت بالای کیک بیام. برای این کار از رنگ پر رنگ تر شروع کردم و خامه رنگ شده رو داخل قیف بدون ماسوره ریختم و به اندازه پنج سانت از کیک رو دور تا دور کشیدم. لایه ی بعدی و .... ادامه دادم و در انتها با کاردک خامه رو صاف کردم.
برای روی کیک هم از ترکیب رنگها استفاده کردم.
برای تزیین هم سعی کردم پاییزی طور باشه. یک مقدار رنگ خوراکی اکلیلی را با حلال مناسب استفاده کردم.
در این پست (اینجا) طریقه کار با رنگ خوراکی و اکلیل خوراکی را توضیح دادم. کلیک کنید ببینید.
میتونید از ورق طلا هم استفاده کنید که در این پست توضیح دادم. (اینجا)
امسال که با حضور کرونا مراسم خاصی وجود نداره و مجبوریم در خونه بمونیم بهتره هر طور شده خودمون رو شاد کنیم!
اینم تصویر شب یلدای امسال ما!
کاردستی گلدون کار دست دختر جان.
شاید دوست داشته باشید این پستها رو هم ببینید: