کیک پاییزی زرد

 برای منی که عاشق پاییزم هر چیز زرد و نارنجی رو پاییزی میدونم.

امسال شب یلدا تصمیم گرفتم متفاوت باشم و به جای قرمز و سبز همیشگی برم دنبال رنگهای پاییزی و خداحافظی با پاییز.

قبلا دو تا کیک پاییزی داشتیم:

کیک پاییزی

کیک پاییزی 2

 

مواد لازم:

کیک هر مدلی که دوست داشتید.

رنگ خوراکی زرد و نارنجی و قرمز

خامه فرم گرفته 

گردو ،موز ، آناناس ، نوتلا ، مارمالاد

در مورد خامه کشی دو پست داشتیم که با زدن روی کلماتش لینک اونها باز میشه. 

خامه کشی یک

خامه کشی دو

و این سبک خامه کشی در این پست رو هم قبلا در تزیین کیک سبز داشتیم.

 برای این کیک من از کیک موکا استفاده کردم.

 من برای تزیین این کیک خامه فرم گرفته رو به سه قسمت تقسیم کردم. و سعی کردم چند طیف مختلف از رنگ داشته باشم. یک چیزی رو بیایید در گوشی بهتون بگم، ولی بعدا که به کارتون اومد دعا کنید برام. برای اینکه یک ترکیب رنگ براق تر و زیباتری از رنگها داشته باشید از رنگ زرد در ترکیبها استفاده کنید. این رنگ زرد رو از مارک خوب خارجی استفاده کنید تا مرغوب و خوشرنگ باشه. 

رنگ زرد رو به نسبت خیلی کم با قرمز مخلوط کنید. این مخلوط کردن باید خیلی کم باشه که فقط باعث خوش رنگ تر شدن بشه و رنگ غالب نباشه!!

پس یک رنگ من شد زرد خالص. دیگری قرمز با ترکیب زرد کمتر و یکی هم قرمز با ترکیب زرد بیشتر که میشه نارنجی.

 برای خامه کشی که اینجا من انجام دادم سعی کردم از رنگ پررنگ در انتهای کیک به سمت رنگ روشنتر به سمت بالای کیک بیام. برای این کار از رنگ پر رنگ تر شروع کردم و خامه رنگ شده رو داخل قیف بدون ماسوره ریختم و به اندازه پنج سانت از کیک رو دور تا دور کشیدم. لایه ی بعدی و .... ادامه دادم و در انتها با کاردک خامه رو صاف کردم. 

برای روی کیک هم از ترکیب رنگها استفاده کردم.

 برای تزیین هم سعی کردم پاییزی طور باشه. یک مقدار رنگ خوراکی اکلیلی را با حلال مناسب استفاده کردم.

در این پست (اینجا) طریقه کار با رنگ خوراکی و اکلیل خوراکی را توضیح دادم. کلیک کنید ببینید.

میتونید از ورق طلا هم استفاده کنید که در این پست توضیح دادم. (اینجا)

 امسال که با حضور کرونا مراسم خاصی وجود نداره و مجبوریم در خونه بمونیم بهتره هر طور شده خودمون رو شاد کنیم! 

اینم تصویر شب یلدای امسال ما! 

کاردستی گلدون کار دست دختر جان.

شاید دوست داشته باشید این پستها رو هم ببینید:

کیک بی بی 

کیک شکلاتی خیس 

کیک موکا شکلاتی 

کیک شیفون

کیک اسفنجی

کیک خانگی 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir