کالباس خانگی

 من عاشق سوسیس و کالباسم و این عشقم در حدی وسیع هست که اگه هر روز هفته هم از اونها بخورم سیر نمیشم. شدیدا دوست دارم انواع سوسیس و کالباس رو بخورم و تقریبا هر مطلبی که مضررات اونها رو بگه و من بخونم باز هم از عشق من به اونها کم نمیکنه!! سه ایراد بزرگ سوسیس کالباس در ایران از نظر من اینه:

1-داشتن مواد نگه دارنده.

2-پخت مواد در کاور وکیوم نامناسب.

3-استفاده از مواد گوشتی بی کیفیت و غالبا سویا به جای گوشت.

با درست کردن کالباس در خانه دو مشکل حل میشه. یکی مواد نگه دارنده و دیگری مواد غذایی باکیفیت. ولی خوب طبیعتا نوع وکیوم مواد چون از نوع طبیعی(حتی کلاژن خوراکی) عموما نیست مشکل دوم پا برجا خواهد بود. مگر به طور مثال از کاور طبیعی روده گاو یا گوسفند استفاده کنیم برای پخت سوسیس یا کالباس.

با تمام این تفاسیر باز هم چیزی که در خونه تهیه بشه بهتره از نوع آماده اون. اینجا سعی کردم یک دستور راحت برای درست کردن کالباس خانگی قرار بدم.

جوجه مزه دار هندی

امروز یکی ازمرغ های ادویه دار که به هندی معروفه با هم میبینیم. این نوع مزه دار کردن به خاطر استفاده زیاد از ادویه های خوشمزه و معطر میتونه یک گزینه ی مناسب برای مزه دار کردن کباب ها و مرغ ها و حتی مرغ های قبل از سوخاری کردن باشه. پس ما این روش کلی مزه دار کردن رو میگیم و بعد از اون در درست کردن انواع غذاهای مرغی و کبابی استفاده میکنیم و به اون لینک میدیم. 

مواد زیادی نمیخواد و تقریبا همه ی اونها در دست رس هست.

من ترجیح دادم مرغ پر از ادویه ام رو به صورت ساندویچی بخورم. پس ما اینجا یک ساندویچ سالم و پر ادویه با نون مدیترانه ای رو تجربه خواهیم کرد. (سانویچ مرغ)

خوراک گردن مرغ

اون قدیم وندیم ها یادمه عصرونه خوردن جز لاینفک روزهامون بود. نمیدونم الانم شاید بعضی
خونه ها مثل گذشته باشه. ولی خوب انگاری با بزرگ شدنمون خیلی چیزها کمرنگ شده. خوراک امروزمون خوراک عصرونه ایه که میشه به عنوان پیش غذا هم بهش نگاه کرد. در کل برای اونایی که مثل من از گردن مرغ خوششون نمیاد چیز خوبیه. چون به این روش گردن مرغ تبدیل میشه به یک میان وعده ی خوشمزه و پر ادویه.....
البته توجه داشته بوده باشید که خوردن گردن و بال مرغ در مقادیر زیاد مخصوصا برای خانوم ها خوب نیست. پس خیلی مصرف نشه لطفا!!!

سوفله مرغ و سبزیجات

تا اسم سوفله بیاد من یکی دست و پامو گم میکنم و فقط منتظرم تا زودتر این دسر دلچسب نمکی فرانسوی رو بخورم. سوفله از انواع دسرهای فرانسوی هستش که به دو نوع شیرین و شور درست میشه. در نوع شیرین اون بیشتر از سفیده تخم مرغ و شکر استفاده میشه و در شور اون انواع مختلف بی گوشت یا با گوشت به همراه تخم مرغ کامل (هم زرده و هم سفیده) درست میشه.

مهم ترین و هیجان انگیز ترین چیز در پخت سوفله میدونید چیه؟

بریم ادامه مطلب توضیح میدم.

مرغ بریون

یک غذای راحته دیگه....

این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه. البته خوشمزگیشو من از قول دوستان و آشنایان که این مرغ رو چشیدن میگم. وگر نه میشه قضیه ی ماست فروش و .....

خوب این روش اینه که سریع عملی میشه و از 24 ساعت قبل مرغ رو لازم نیست تو موادی بخوابونی و .....

من خودم همیشه مرغ فریز شده رو استفاده میکنم.زمان پخت 3 ساعته و آماده سازی قبلی هم نداره. پس خوراکه اونایی که وقت اضافی ندارن مثل خودم.

و همچنین اونایی که مرغ بریون بیرون رو به خاطر خشکی و بی مزگیش دوست ندارن.این مرغ هم فوق العاده نرمه و هم خوشمزه. به قول همسر عزیزم یک چاشنی داره که آدم دلش نمیاد ازش دل بکنه.

کتلت مرغ

اولین پست سال جدید رو یک غذای فوری و راحت میزاریم . این غذا از اون دسته غذاهاییه که خیلی وقتهای فورس به درد من میخوره و سریع هم آماده میشه.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir