کالباس خانگی
من عاشق سوسیس و کالباسم و این عشقم در حدی وسیع هست که اگه هر روز هفته هم از اونها بخورم سیر نمیشم. شدیدا دوست دارم انواع سوسیس و کالباس رو بخورم و تقریبا هر مطلبی که مضررات اونها رو بگه و من بخونم باز هم از عشق من به اونها کم نمیکنه!! سه ایراد بزرگ سوسیس کالباس در ایران از نظر من اینه:
1-داشتن مواد نگه دارنده.
2-پخت مواد در کاور وکیوم نامناسب.
3-استفاده از مواد گوشتی بی کیفیت و غالبا سویا به جای گوشت.
با درست کردن کالباس در خانه دو مشکل حل میشه. یکی مواد نگه دارنده و دیگری مواد غذایی باکیفیت. ولی خوب طبیعتا نوع وکیوم مواد چون از نوع طبیعی(حتی کلاژن خوراکی) عموما نیست مشکل دوم پا برجا خواهد بود. مگر به طور مثال از کاور طبیعی روده گاو یا گوسفند استفاده کنیم برای پخت سوسیس یا کالباس.
با تمام این تفاسیر باز هم چیزی که در خونه تهیه بشه بهتره از نوع آماده اون. اینجا سعی کردم یک دستور راحت برای درست کردن کالباس خانگی قرار بدم.
جوجه مزه دار هندی
امروز یکی ازمرغ های ادویه دار که به هندی معروفه با هم میبینیم. این نوع مزه دار کردن به خاطر استفاده زیاد از ادویه های خوشمزه و معطر میتونه یک گزینه ی مناسب برای مزه دار کردن کباب ها و مرغ ها و حتی مرغ های قبل از سوخاری کردن باشه. پس ما این روش کلی مزه دار کردن رو میگیم و بعد از اون در درست کردن انواع غذاهای مرغی و کبابی استفاده میکنیم و به اون لینک میدیم.
مواد زیادی نمیخواد و تقریبا همه ی اونها در دست رس هست.
من ترجیح دادم مرغ پر از ادویه ام رو به صورت ساندویچی بخورم. پس ما اینجا یک ساندویچ سالم و پر ادویه با نون مدیترانه ای رو تجربه خواهیم کرد. (سانویچ مرغ)
خوراک گردن مرغ

سوفله مرغ و سبزیجات
تا اسم سوفله بیاد من یکی دست و پامو گم میکنم و فقط منتظرم تا زودتر این دسر دلچسب نمکی فرانسوی رو بخورم. سوفله از انواع دسرهای فرانسوی هستش که به دو نوع شیرین و شور درست میشه. در نوع شیرین اون بیشتر از سفیده تخم مرغ و شکر استفاده میشه و در شور اون انواع مختلف بی گوشت یا با گوشت به همراه تخم مرغ کامل (هم زرده و هم سفیده) درست میشه.
مهم ترین و هیجان انگیز ترین چیز در پخت سوفله میدونید چیه؟
بریم ادامه مطلب توضیح میدم.
مرغ بریون
یک غذای راحته دیگه....
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه. البته خوشمزگیشو من از قول دوستان و آشنایان که این مرغ رو چشیدن میگم. وگر نه میشه قضیه ی ماست فروش و .....
خوب این روش اینه که سریع عملی میشه و از 24 ساعت قبل مرغ رو لازم نیست تو موادی بخوابونی و .....
من خودم همیشه مرغ فریز شده رو استفاده میکنم.زمان پخت 3 ساعته و آماده سازی قبلی هم نداره. پس خوراکه اونایی که وقت اضافی ندارن مثل خودم.
و همچنین اونایی که مرغ بریون بیرون رو به خاطر خشکی و بی مزگیش دوست ندارن.این مرغ هم فوق العاده نرمه و هم خوشمزه. به قول همسر عزیزم یک چاشنی داره که آدم دلش نمیاد ازش دل بکنه.
کتلت مرغ
اولین پست سال جدید رو یک غذای فوری و راحت میزاریم . این غذا از اون دسته غذاهاییه که خیلی وقتهای فورس به درد من میخوره و سریع هم آماده میشه.