خامه فرم گرفته

http://s5.picofile.com/file/8137353792/IMG_0974.jpg

یکی از اون چیزهایی که خیلی افراد باهاش مشکل دارن و میشه گفت بیشترین درخواست را برای آموزشش  داشتم همین خامه فرم گرفته هستش. متاسفانه در ایران تنها دسترسی ما همین خامه های پاک صورتی هستش و برای درست کردن خامه فرم گرفته هم مجبوریم از همین ها استفاده کنیم.البته لازمه بگم در این سالهای اخیر انواع خامه برای تزیین کیک و دسر در بازار اومده و نیازی به فرم دادن و اینا نداره. ولی خوب از نظر مزه این خامه ای که امروز دارم واقعا حرف اول را میزنه. حالا ما میخواییم سخت ترین روش فرم دادن خامه را با هم مرور کنیم.که با خامه های پاکت صورتی هستش. چون درصد چربی این خامه ها نسبتا پایین هستش فرم دادن اون کمی سختر میشه.

اولین نکته برای درست کردن خامه اینه که محیط ای که توش قراره خامه فرم بگیره باید خنک باشه. یکی از مشکلات من در تابستون همینه!! واقعا حارت آشپزخونه و گرمای محیط خامه رو شل میکنه. پس اول از همه کولر ها روشن.

http://s5.picofile.com/file/8137353826/IMG_1021.jpg

 ما دو جور خامه در دسترسمون داریم. اولی همین خامه های پاکت صورتی که مارک پگاه و کاله و میهن و ... دارن و دومی خامه های محلی یا به نوعی خامه های بازی که در لبنیاتی ها وجود داره. درصد چربی خامه صورتی ها که روش نوشته ولی درصد چربی خامه های موجود در لبنیاتی ها معلوم نیست. معمولی فروشنده هاشون میگن! میگن که بالای 35 درصد هستش.

خامه رو خریداری میکنیم. هر نوعیش که باشه. میزاریم یخچال تا خنک بشه. من اگه از خامه های پاکت صورتی استفاده کنم حتما حتما ، حتما در پاک رو باز میکنمو آب اضافی اونو خالی میکنم! و اونو داخل یک ظرف میریزم و روشو سلفون میپیچم و میزارم 12 ساعت توی یخچال بمونه.

بله!! میبینیم که به اندازه 3 قاشق غذاخوری خامه آب می اندازه! بعد از 12 ساعت اون آب رو خالی میکنم و میرم سراغ فرم دادن خامه.(اگر اون آب در خامه باقی بمونه هنگام فریز کردن یخ میزنه و بعدم باعث میشه خامه دیر فرم بگیره)

http://s5.picofile.com/file/8137353750/IMG_0106.jpg

 حالا ما برای شیرین کردن خامه میتونیم از چند چیز استفاده کنیم. شکر ، پودر شکر ، پودر قند.

بهترین گزینه شکر ریز دانه هستش. اگه در دسترس نبود همین شکر خودمونم خوبه. من یک فرمول میگم خودتون برای میزان شکر ببینید چقدر لازمه. برای فرم دادن یک کیلو خامه 250 گرم شکر نیاز داریم. حالا این میزان رو متناسب با مقداری که میخوایید خامه بریزید زیاد و کم کنید. من خودم قاشقی و تقریبی شکر میریزم.

شکر را روی خامه میریزیم و خامه و شکر رو هم میزنیم. یک دقیقه هم میزنیم و یک دقیقه زمان میدیم تا در دمای محیط شکر داخل خامه حل بشه. دوباره یک دقیقه هم میزنیم و .... . این کار رو تا 3 بار انجام میدیم.

http://s5.picofile.com/file/8137353884/IMG_1223.jpg

حالا ظرف دردار ی که از قبل خوب شستیم و خشک کردیم رو میاریم و خامه رو توش میریزیم و میزاریم فریزر. من همیشه خامه مصرفی چند ماهم رو یکجا آماده میکنم و چند تا ظرف با هم میزارم توی فریزر.(خامه فرم گرفته تا 6 ماه در فریزر ماندگاری داره)

حالا میزاریم خامه یک شب توی فریزر بمونه. ولی اگه فرصت ندارید (چرا فرصت ندارید؟ من که همیشه گفتم خامه را از قبل آماده داشته باشید! و مجبورید سریع خامه را استفاده کنید ، یک ساعت اجازه بدید خامه توی فریزر بمونه و یخ بزنه و بعد بیرون بیارید و با دور تند همزن بزنید. اگه فرصت ندارید میتونید زیر ظرفی که دارید توش خامه رو میزنید یک کاسه یخ بزارید تا دمای خامه را پایین نگه داره)

بعد از 24 ساعت یا حتی بیشتر میریم سراغ خامه. باید اونو اول توی یخچال بزارید تا از انجماد خارج بشه.نیم تا یک ساعت که در دمای یخچال موند اونو میریزیم توی همزن و انقدر با دور متوسط همزن میزنیم تا فرم بگیره. این نکته رو بگم که اگه موقع همزدن دیدید پره های همزن دارن با خامه منجمد کشتی میگیرن و هنوز یخ خامه باز نشده چند دقیقه اجازه بدید خامه در دمای محیط بمونه تا یخش باز بشه.

http://s5.picofile.com/file/8137353850/IMG_1222.jpg

انقدر خامه رو هم میزنیم تا رد پره های همزن روی خامه بمونه. و وقتی به این حالت رسیدیم دور همزن رو تند میکنیم.

و وقتی کاسه خامه رو برعکس کردید چیزی ازش نریخت خامه آماده است.

حالا من بازم اینجا از خامه استفاده نمیکنم. اونو بسته بندی و فریز میکنم. و هر وقت نیاز به استفاده از خامه داشتم یک ساعت زودتر اونو از فریزر خارج میکنم و داخل یخچال قرار میدم. و بعد دوباره با همزن اونو میزنم تا به فرمی که دلم میخواد میرسه و در نهایت ازش برای انواع تزیین کیک و دسرهای خامه ای استفاده میکنم.

http://s5.picofile.com/file/8137353818/IMG_0975.jpg

یک نکته مهم اینه که همیشه سعی کنید یک پاکت خامه رو فرم بدید و بعد برید سراغ پاکت بعدی! هر چی حجم خامه ای که داریم روش کار میکنیم کمتر باشه زودتر به حال ایده آلمون میرسیم.

 اگه در محیط گرم بخوایید از خامه استفاده کنید ممکنه خامه شل بشه و تنها راه اینه دوباره بره فریزر. خوب من همیشه چند تا بسته خامه جایگزین دارم که در ابین جور مواقع کلا بی خیال خامه ی شل شده بشم و برم سراغ یک بسته خامه فریز شده جدید.

اگه خواستید به خامه رنگ یا اسانس اضافه کنید حتما این کار را در آخرین مرحله و قبل از استفاده انجام بدید.

 در فاصله ای که خامه فرم گرفت تا بخوایید ازش استفاده کنید اونو در یخچال نگه داری کنید. و به هیچ وجه در دمای محیط قرار ندید!

http://s5.picofile.com/file/8137353942/%D9%8600000.jpg

این روش درست کردن خامه از خامه پاکتی بود. که خوشمزه ترین نوع خامه هستش. ما میتونیم از خامه پودری قنادی ، خامه گیاهی ، خامه آماده فرم گرفته که در مارک کاله و غیره عرضه میشه و خامه اسپری ای یا .... هم استفاده کنیم. یا موارد بالا رو با هم ترکیب کنیم. که هر کدوم موارد مصرف خودشون رو دارن. و روش درست کردن هر کدومم روی پاکتش نوشته و نیازی به پست جدا گانه نداره.

در درست کردن خامه فرم گرفته بیشتر از همه چیز باید صبور بود و آرامش داشت. چون معمولا گرمای هوا و عوامل محیطی نظیر مارک خامه ای که استفاده میکنید و .... ممکنه نتیجه رو متفاوت از اون چیزی که انتظار دارید پیش بره رقم بزنن!!!

http://s5.picofile.com/file/8137353926/IMG_1225.jpg

 روش بعدی فرم دادن با پودر خامه هست.

من برای این کار از پودر خامه و خامه پاکت صورتی استفاده کردم. یک پاکت خامه 200 گرمی صبحانه و یک بسته پودر خامه قنادی رشد رو من استفاده کردم.

پودر خامه به صورت فله ای هم در بازار به فروش میرسه. یک بسته معادل سه قاشق غذاخوریه.

برای این کار من خامه رو با پودر خامه هم زدم . این هم زدن حدود 15 دقیقه طول کشید. خامه به دست اومده شیرین نیست. حالا مطابق به سلیقه ی خودتون میتونید دو تا سه قاشق پودر قند یا پودر شکر و اسانس و رنگ اضافه کنید.

حتی در مواقعی که خامه فرم گرفته شما خیلی شله و توی گرمای تابستون نیاز دارید با خامه شکوفه بزنید میتونید از یک تا دو قاشق پودر خامه در اون استفاده کنید.

 پودر خامه از خامه به دست میاد که رطوبت اون از بین میره و به صورت پودر میشه.

این خامه چند تا حسن داره! اولیش اینه که دیر آب میشه و کمه کم 5 ساعت در هوای گرم محیط میمونه و مشکلی براش ایجاد نمیشه که هیچ آخم نمیگه! بله همچین خامه ی طفلکی رو بهتون معرفی کردم.

طعمش شبیه به خامه معمولی هست و میزان قند و شیرینی اون دسته خودتونه! اصلا شیرین نیست. مناسب اونایی که خامه کم شیرین دوست دارن. اینطوری میتونید مثل من از میزان کمی شکر استفاده کنید.

 یک حسن بزرگ این خامه هم اینه که سرعتی درست میشه و نیاز به برنامه قبلی نداره. و فریزر برو و در بیا نداره! کلا خامه ی بی ریا و خودمونی و خاکی هست بچه ام. سازگاره.... 

اگه دیدید با سه قاشق خامه بعد از بیست تا نیم ساعت با دور تند هم زدن به نتیجه نرسیدید یک قاشق هم میتونید پودر خامه استفاده کنید. ولی مطمئنا با سه قاشق به جواب میرسید. شایدم کمتر از سه قاشق.

حواستون باشه همزن و پره ها و کاسه ی اون حسابی خشک و خنک باشه و هیچ نوع کثیفی نداشته باشه.

 حالا میتونید خامه رو در قیف بریزید و هر طوری دوست دارید شکوفه بزنید.  درست کردن خامه در این گرمای تابستون ممکنه کمی سردرد در بر داشته باشه خواستم یک روش راحتر برای درست کردن خامه با پودر خامه هم یاد بدم.

دیدگاه‌ها  

0 #30 Negin.h 1396-01-21 19:24
سلام خانوم
خیلی ممنون از دستورت
فقط من به یک مشکلی برخوردم اینکه خامه فرم میگیره و وقتی هم که ظرف رو برمیگردونم نمیریزه ولی خیلی شل هست. چرااااااا ؟؟؟؟
---------------------
سلام. منجمد کنید دوباره هم بزنید.م اگه باز مشکل برخوردید پودر خامه بهش اضافه کنید.
نقل قول کردن
0 #29 Asma 1395-11-25 12:58
Bayad atman az hamzan estefade kard??
---------------------
بله. و پره هاشم خنک باشه.
نقل قول کردن
0 #28 آریایی 1395-11-23 16:38
سلام.ممنون از سایت خوبتون
برای خامه شکلاتی مقدار پودرکاکائو چقدر باید باشه؟و کی باید پودرکاکائو رو اضافه کنیم؟میزان پودرقند و خامه چقدر باید بشه وقتی میخاییم کاکائویی بشه؟
-------------------------
سلام. بستگی به رنگی که میخوایید بگیرید داره ولی اگه خیلی تیره میخوایید باید از شکلات آب شده استفاده کنید. میزان پودر قندم بستگی به ذائقه ی شما داره. بچشید و کم کم اضافه کنید.
نقل قول کردن
0 #27 طیبه 1395-10-14 10:15
سلام خامه قنادی رو تا چه مدتی می شه تو فریزر نگهداری کرد؟
-------------------
سلام. چهار ماه
نقل قول کردن
0 #26 رها۷۴ 1395-08-27 07:54
من درست کردم عااااااااالی شد،خیلی دوسش داشتم،چون بافتش نرم بود.میشه از همین وانیلیش رو هم بذارین
-----------------------
نوش جان.کیک شش تخم مرغی رو امتحان کنید
نقل قول کردن
0 #25 شادی 1395-06-27 07:05
سلام پیج عالی بود من ی بار از دستورات شما استفاده کردم حالا معتاد ساییتون شدم خصوصا اینکه به سوالات پاسخ می دید واقعا عالیه... ی سوال دارم بعد از ریختن پودر قندبازم با هم زن بهم بزنیم خامه رو؟
-----------------------
سلام. بله. ممنونم از لطف شما
نقل قول کردن
0 #24 mansoore 1395-06-03 09:12
سلام
خامه ی فرم گرفته و آماده شده راکه فریز میکنیم، براهربار استفاده دوباره باید باهمزن فرم بدیم یادیگه نیازی نیست؟
میشه زود جواب بدید منتظرم حیاتیه :cry:
------------------------
سلام. خامه فریز شده قبل از مصرف باید در دمای محیط قرار بگیره و مجدد فرم داده بشه قبل از استفاده
نقل قول کردن
0 #23 azi 1395-06-03 08:25
سلام وتشکر
ببخشید سوالم اینه که که این خامه ی فرم گرفته(باخامه صبحانه) را تاچقدوقت میشه استفاده کرد؟ یعنی اینکه تاکیکو تزیین کردیم بلافاصله باید استفاده کرد؟ آخه از من خیلی شل و بدشد و به خورد کیکم رفت
سوال بعدیم اینه که خامه هایی که قنادی ها میفروشن خامه ی فرم گرفتس یا باید خودمون فرمش بدیم؟میشه به جای خامه صورتی از اونا برا فرم دادن استفاده کنیم؟
یه دنیا ممنون میشم اگ جوابمو بدید
--------------------
کیک خامه ای باید حداقل یک نیم روز در یخچال بمونه تا طعم خامه به خورد کیک بره.
خامه قنادی ها فرم گرفته هست و باید فوری استفاده بشه وگرنه شل میشه و دیگه فرم نمیگیره.
خیر خامه قنادی رو مجدد نمیشه فرم داد و شل خواهد شد.
نقل قول کردن
0 #22 fatemeh.g 1395-05-31 18:19
سلام مرسی از سایت خوبتون یه سوال اگه روی کیک شکلاتی رو با خامه بپوشونیم بد میشه؟
---------------------
سلام. بستگی به نوع کیک داره.
ولی در کل میتونید از خامه شکلاتی و گاناش استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #21 dirhmn 1395-05-28 13:12
ممنون جالب بود
------------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir