نان کتوژنیک
این نون برای افرادی که رژیم های غذایی خاص دارند؛ به طور مثال گندم نمیتونن مصرف کنند و یا رژیم کتوژنیک دارند مناسب هست. مدتها بود دوستان تقاضا داشتند دستورش رو بزارم.شاید توی این روزهای خونه نشینی به کار خیلی ها بیاد.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
نان صبحانه
این نون بسیار اسفنجیه و جون میده برای خامه ، مربا خوردن و صبحونه.
یک نون شیرین که بسیار میتونه کاربردی باشه.و ایده ی خوبی هست برای ماه رمضون.
نان بربري
تو این شرایط جدید که ایجاد شده و مردم ترجیح میدن در خانه نان تهیه کنند، دست به کار شدیم و گفتیم چند مدل نان سنتی هم به منوی خمیرها و نانها اضافه کنیم.
صد در صد درست کردن بربری در تنور نانواییها یک چیز دیگه است ولی این دستور چون از بهبود دهنده استفاده نمیکنه، دستور خوبیه.
یوفکا ساندویچ
بریم یک چیز راحت و فوری درست کنیم برای مواقعی که حسابی گشنه ایم و دلمون یک چیز خوشمزه میخواد.
اکثرا کار با خمیر یوفکارو میدونید. سعی میکنیم یک کلیات استفاده از این خمیر رو بگیم.
کوکی سابله
بیسکوئیت های کرمدار و کیک های کرمدار اعداد و حروف خیلی روی بورس هستند و میشه خیلی راحت اونهارو درست کرد.
این سبک کارها که اعداد تولد و حروف رو مینویسیم میتونه دو نوع بیس اصلی داشته باشه. یا بیس اونها کیکی هست که معمولا از کیک های اسفنجی و اسپونچ ها که بافت متراکم تر و قابلیت برش دادن دارند استفاده میشه. کیک سابله از مواردی هست که به زودی پستش رو قرار میدم.
یا بافت اونها از کوکی ها درست شده که حالت بیسکوئیتی دارند. برای این منظور از کوکی هایی که استحکام بالاتری دارند باید استفاده کنیم.اینجا دستور سابله بادام که یک کوکی خوشمزه برای بیس کار هست رو قرار میدم. (کوکی بادامی ، کوکی کرم دار) در این پست سعی میکنم کوکی سابله رو آموزش بدم.
اگردک
این نون یا شیرینی که در این پست با اون آشنا میشید از نونهای معروف قزوین هست. میدونم شهر های دیگه هم درست میشه. این ورژن قزوینی اون هست. این نون با توجه به میزان شکر کم و طعم خوشمزه اون بهترین جایگزینه برای مصرف شیرینجات در زمان افطار.
خیلی سریع و راحت درست میشه و قلق خاصی هم نداره.