کرمفیل ( cremfil)

http://s5.picofile.com/file/8144197300/IMG_0491.JPG

 قبل از شروع این پست یک نکته رو بگم در مورد راست کلید که خیلی از دوستان ناراحت بسته شدن اون بودم. ناچار شدم راست کلید رو ببندم.دوستانی که میخوان راست کلید براشون باز بشه در قسمت چپ سایت عضو سایت بشن و بعد میتونن با نام کاربری و رمز ورود خودشون وارد سایت بشن و مطالب مورد نیاز رو کپی کنند.

کرمفیل یک کرم بسیار بسیار کاربردی هست که به صورت صنعتی و در مقادیر زیاد تولید میشه. سالهای پیش تنها از این کرم در قنادی ها استفاده میشد و مصارف خرد نداشت. ولی امروز شرکت هایی با بسته بندی این کرم در مقادیر کم اون را تحت اختیار مشتری های مصارف خانگی قرار دادن.

گاناش شکلاتی

گاناش یا گاناژ یا گاناچ یک جور کرم شکلاتی هستش که معمولا برای کاور کیک و دسر ازش استفاده میشه. روش های مختلفی برای درست کردنش داریم که من طبق معمول سخت نمیگیرم و راحترین راهو که خودم همیشه انجام میدم و جواب میگیرم رو براتون میگم.

سس کارامل

 

من تو این پست سعی کردم سس کارامل رو که یک سس بی نهایت پر کاربرد توی شیرینی پزی و بستنی هستش رو کامل توضیح بدم. قبلا هم متقاضی داشتیم که روش کارامل کردن شکر رو توضیح بدم. این پست روش کارامل کردن رو هم بیان میکنه.

 

اوصولا اهل سخت گیری نیستم. یادمه اولین باری که میخواستم شکر رو کارامل کنم رفتم یک چند تا مطلب در موردش خوندم. بعدش احساس کردم کارامل درست کردن از شکافت بمب اتم باید سخت تر باشه! ولی وقتی خودم امتحان کردم دیدم بابا این همه بزرگ نمایی نداشت که! یک کارامله دیگه!

 

اینو گفتم که بگم اصلا شاخ دار نیست درست کردن کامل!

کرم پاتیسیر (Creme Patissiere)

قبلا فکر میکنم توضیح داده بودم که کرم به چند معناست : یکی اینکه خامه فرم گرفته و زده شده رو کرم میگن و دوم به دسر هایی که توشون خامه داره. و یک معنای دیگه اینکه موادی که برای لایه داخلی و تزیین سس مانند هستند و کاربرد زیادی هم دارند. حالا خودتون بگید کرم پاتیسیر جز کدوم دسته است؟ 

این کرم به روش های مختلفی تهیه میشه. و اصالتا یک کرم انگلیسی هستش.معمولا به عنوان فیلینگ در دسرها و شیرینی ها استفاده میشه. و مهم اینجاست که خیلی خیلی پر کاربرد هستش. برای انواع تارت ها و یا برای لایه ی کشی بین کیک و تزیین و .....

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir