کرمفیل ( cremfil)
کرمفیل یک کرم بسیار بسیار کاربردی هست که به صورت صنعتی و در مقادیر زیاد تولید میشه. سالهای پیش تنها از این کرم در قنادی ها استفاده میشد و مصارف خرد نداشت. ولی امروز شرکت هایی با بسته بندی این کرم در مقادیر کم اون را تحت اختیار مشتری های مصارف خانگی قرار دادن.
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
گاناش شکلاتی
گاناش یا گاناژ یا گاناچ یک جور کرم شکلاتی هستش که معمولا برای کاور کیک و دسر ازش استفاده میشه. روش های مختلفی برای درست کردنش داریم که من طبق معمول سخت نمیگیرم و راحترین راه و که خودم همیشه انجام میدم و جواب میگیرم رو براتون میگم.در ساده ترین حالت ما ترکیب مساوی خامه و شکلات رو داریم.
سس کارامل
من تو این پست سعی کردم سس کارامل رو که یک سس بی نهایت پر کاربرد توی شیرینی پزی و بستنی هستش رو کامل توضیح بدم. قبلا هم متقاضی داشتیم که روش کارامل کردن شکر رو توضیح بدم. این پست روش کارامل کردن رو هم بیان میکنه.
اوصولا اهل سخت گیری نیستم. یادمه اولین باری که میخواستم شکر رو کارامل کنم رفتم یک چند تا مطلب در موردش خوندم. بعدش احساس کردم کارامل درست کردن از شکافت بمب اتم باید سخت تر باشه! ولی وقتی خودم امتحان کردم دیدم بابا این همه بزرگ نمایی نداشت که! یک کارامله دیگه!
اینو گفتم که بگم اصلا شاخ دار نیست درست کردن کامل!
آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1
کرم پاتیسیر (Creme Patissiere)
قبلا فکر میکنم توضیح داده بودم که کرم به چند معناست : یکی اینکه خامه فرم گرفته و زده شده رو کرم میگن و دوم به دسر هایی که توشون خامه داره. و یک معنای دیگه اینکه موادی که برای لایه داخلی و تزیین سس مانند هستند و کاربرد زیادی هم دارند. حالا خودتون بگید کرم پاتیسیر جز کدوم دسته است؟
این کرم به روش های مختلفی تهیه میشه. و اصالتا یک کرم انگلیسی هستش.معمولا به عنوان فیلینگ در دسرها و شیرینی ها استفاده میشه. و مهم اینجاست که خیلی خیلی پر کاربرد هستش. برای انواع تارت ها و یا برای لایه ی کشی بین کیک و تزیین و .....