کیک خامه ای مربع

چند تا پست خیلی خفن در مورد کیک و خامه کشی داشتیم.

خامه کشی یک

خامه کشی دو

توی این پست میخواییم بیشتر در مورد خامه کشی کیک های شکل دار یا مربع صحبت کنیم.

 و یک مدل تزیین کیک دیگه رو با هم مرور کنیم. انشالله ایده ی خوبی براتون داشته باشه.

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 چون این پست در ادامه مباحث قبلی هست برای اینکه مجدد تکرار مکررات نکرده باشم یک سری پست رو اینجا میزارم که اونهارو ببینید و بریم سراغ صحبت های امروز.

خامه کشی یک

خامه کشی دو

فیلینگ کیک

تزیین کیک

 برای پخت کیک اول قالب مورد نظر رو انتخاب کنید و با روش هایی که قبلا بهتون گفتم اندازه بگیرید چه قالبی براش اندازه هست.

من معمولا از کیک اسفنجی ساده برای قالب های اشکال متفاوت و غیر معمول استفاده میکنم. (دستور کیک اسفنجی) و متناسب با قالب خودم، دستورم رو دو برابر یا نصف میکنم. اما یک جدول کلی هم برای کیک های اسفنجی داریم که براتون مینویسم.

من اینجا یک جدول برای کیک های اسفنجی قرار میدم که میدونم به کارتون میاد.

کیک

اندازه قالب(cm)

آرد و شکر (G)

آب جوش

بکینگ پودر

دو تخم مرغی

قطر 18

50

1 قاشق غذاخوری

2/1 قاشق چایخوری

چهار تخم مرغی

قطر 20

100

2 قاشق غذاخوری

2/1 قاشق چایخوری

شش تخم مرغی

قطر 23

150

3 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

هشت تخم مرغی

قطر 25

200

4 قاشق غذاخوری

1 قاشق چایخوری

ده تخم مرغی

قطر 27

250

5 قاشق غذاخوری

1و 2/1 قاشق چایخوری

دوازده تخم مرغی

قطر 30

300

3/1 پیمانه

2 قاشق چایخوری

شانزده تخم مرغی

قطر 35

400

2/1 پیمانه

2 قاشق چایخوری

بیست تخم مرغی

قطر40

500

4/3 پیمانه

3 قاشق چایخوری

 به ازای هر تخم مرغ اضافی، 25 گرم شکر و 25 گرم آرد نیاز هست.

ارتفاع قالب کیک اسفنجی 5 سانتی متری است. اگه میخوایید ارتفاع کیک بلندتر باشد قالب 10 سانتی متری انتخاب کنید.

خوب من با دستور خودم و بدون استفاده از جدول یک کیک  هشت تخم مرغی درست کردم. به این صورت که مواد کیک اسفنجیم رو به سه قسمت تقسیم کردم و یک سوم به اندازه مواد اصلی کیک اضافه کردم.

یعنی به جای شش تخم مرغ از 8 تخم مرغ استفاده کردم و باقی مواد هم به این نسبت بیشتر شد و قالبم بزرگتر.

 بعد از خنک شدن کیک هام اونها رو یک شب داخل یخچال درون گلاستیک کاملا .پوشیده قرار دادم. و بعد از خنک شدن کامل شروع به کار کردم.

فیلینگ کیک رو که با هم در موردش زیاد حرف زدیم. من برای فیلینگ این کیک از خامه فرم گرفته و موز و گردو که با هم مخلوط کردم و ماررمالاد شاتوت و توت فرنگی در یک لایه استفاده کردم. 

در لایه ی بعدی از شکلات چیپسی و نوتلا به اضافه همون ترکیب موز و خامه استفاده کردم.

کل لایه های کیک رو که قرار دادم در انتها با خامه باقی مانده آستر کشی کردم.

من اینجا نمیخواستم لایه ی خامه کیک ام زیاد باشه برای همین بعد مرحله ی آستر کشی دیگه خامه کشی نهایی نکردم.

اگه کیک شکل دار دارید بعد از آستر کشی باید کمی با ظرافت بییشتر خامه کشی کنید. زاویه ها رو تیز تر کنید و سعی کنید کار تمیز در بیاد.

 این کیک حدود 5 کیلو شد. یک کیلو و نیم کیک اسفنجی من بود. حدود 400 میلی لیتر آب آناناس بین لایه ها کیک قرار گرفت. یک کیلو موز و نیم کیلو گردو استفاده شد. نیم کیلو مارمالاد برای میانه کیک استفاده شد. و یک کیلو هم خامه فرم گرفته و باقی مخلفات.

تزیین روی کیک هم با گاناش و گوی شکلاتی هست. و کمی آجیل . برای همین این سبک تزیین برای شب یلدا میتونه مناسب باشه.

خوب به طور کلی بخواخم یک توضیح اجمالی بدم:

کیک اسفنجی رو سالها پیش داخل سایت گذاشتم و چون سوالات زیادی در موردش هر روز ازم پرسیده میشه این جدول رو در این پست قرار میدم.  ولی خودتون رو وابسته به این عدد و رقم ها نکنید.

چون کیفیت آردها و میزان ریز و درشتی شکر و دمای فر ، خیلی چیزهای دیگه متفاوت هست و شما بعد از دو سه بار کیک پختن تازه دستتون میاد چی رو کم و زیاد کنید تا به کیک مطلوب برسید.

کیک اسفنجی پر کاربرد ترین کیک برای خامه کشی هست.

برای این کیک مربعی من  اسفنجی هشت تخم مرغی پختم. و بعد هر کیک رو به سه قسمت تقسیم کردم. موز و گردو و کمی مارمالاد رو با خامه فرم گرفته مخلوط کردم(از خامه قنادی استفاده میکنم، بیست دقیقه زودتر از فرم دادن از فریزر خارج میکنیم و بعد با پره های خمیرگیری همزن میزنیم تا روان بشه و بعد با پره ی اصلی همزن حدود یک ربع میزنیم تا خامه فرم بگیره.)

 لایه های کیک با آب آناناس مرطوب شدن و بعد از قرار دادن خامه در لایه ها از مارمالاد و نوتلا هم استفاده کردم.

 برای خامه کشی همیشه میزانی که خامه نیاز دارید رو فرم بدید و اگه نیاز شد، مجدد خامه فرم بدید. اگه خامه رو تو یخچال نگه داری کنید از کیفیت اون کم میکنه. بهتره خامه ای که اضافه اومد رو فریز کنید برای دسرها.

 آستر کشی و خامه کشی کیک مربع بسیار ساده هست و مثل باقی کیک هاست.

هنگام پخت کیک برای هر دو نفر حدودا یک تخم مرغ در نظر میگیریم. و بعد از خامه کشی حدودا صد و پنجاه گرم از کیک برای هر نفر در نظر می گیریم.

شاید دوست داشته باشید این پستهارو هم ببینید:

کیک پاییزی زرد

کیک پرتقالی

کیک بروانی

کاپ کیک فروزن

کیک بلک فارست

کیک شکلاتی نسکافه ای 

کیک شکلاتی با رویه گاناش

کیک اسفنجی

کیک موکا شکلاتی

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir