دونات
یکی از شیرینی هایی که خیلی دوستش دارم دونات هست و اونم با بافت بسیار منسجم و پر از شکلات و گاناش.
این دستور دونات و پیراشکی هست که میتونید با خیال راحت درستش کنید.
پای مرغ
بیایید ببینید پای رو بومی سازی کردم! به این روش هر غذای فرنگی و بین المللی رو با دوغ آبعلی و سبزی خوردن بزنید بر بدن ببینید چی میشه!! ایرانی اصیل میشه.
سالهای دور یکبار پای مرغ درست کردم کاملا ابتکاری و نتیجه ای که حاصل شد بی نهایت عالی بود. با خودم گفتم احسنت! هر روز هم این غذارو درست کنم کمه! . بعد گذشت و گذشت! سالها از اون روز گذشت و من یادم رفت. یک روز گفتم اوهه پس چی شد پای مرغ؟ این بار پای گوشت درست کردم و باز از نتیجه ی کارم خوشحال شدم! گفتم نه این بار دیگه فراموشت نمیکنم! اما ...
تا چندی پیش که دوباره پای مرغ رو درست کردم. و عالی بود!
این بار پستشو بزارم شما درست کنید شاید این فراموشی های من جبران بشه.
دستور این پست اختصاصی هست و بدون ذکر منبع مجاز به کپی برداری نیستید!!!
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
کیک پیتزا
چند وقت پیش در یک فست فود این نوع پیتزا رو خوردم و به نظرم خیلی ایده ی جالبی بود. منم گفتم امتحانش کنم و خوشبختانه شد جز غذاهای خوب و هر هفته ی ما.
یک مدل پیتزای کیکی هم در سایت قبلا داشتیم. اونم خوشمزه و جالبه و بشتر حالت خمیر کیک رو داره، برعکس ، این پیتزا بیشتر فرمت کیک رو داره و حالت و شکل کیک ولی طعم اون نود و نه درصد همون پیتزای همیشگیمون.
اشترودل گوشت
چندین مدل خمیر و پیراشکی تا حالا داشتیم. برای همین این پست صرفا میخوام روش پیچیدن اشترودل رو بگم و خودمم از خمیر آماده استفاده کردم.
اولین باری که واژه اشترودل رو شنیدم، و مزه ی اون رو چشیدم، راهنمایی بودم، اون زمان ما مقطع راهنمایی بود! اشترودل نان رضوی!! وای یعنی خوشمزه تر از اینم بود؟ اصلا اون روزهایی که تو مدرسه میفروختن به عشق اون صبح از خواب بیدار میشدم، دیگه کلاس و اینا که هیچ!! از همون موقع ها هم ارادت خاصی به شکم داشتم.ولی سالهای بعد انگار دیگه اون جذابیت رو نداشت، پیراشکی ها، پیتزا ها و انواع نون ها جاشو گرفتن. نمیدونم من بهش عادت کردم؟! یا بهترشو دیدم ولش کردم! هر چی هست از اون همه شوق و شور دیگه چیز آنچنانی نسبت بهش ندارم. دیگه شده مثل بقیه پیراشکی ها برام!! مثل دنیای پر زرق و برق فست فود ها! دیگه جایگاهش مثل بقیه شد!
روش پیچیدنش و رومال و یک سری نکته داره که بریم ادامه توضیح بدم.
رول گوشت
اینجا برای من حکم دفتر یاداشت داره. حتی وقتی میخوام غذا درست کنم اول میام میخونم ببینم دقیقا باید چی بریزم یا نریزم. پون اینجارو با تمرکز بالا مینویسم و سعی میکنم تمام نکته هایی که در درست کردن یک چیزی بهش نیاز هست رو بنویسم. این دقت و وسواسم باعث میشه خیلی سخت دستور هایی رو غیر از دستورهای خودم امتحان کنم. و متاسفانه اینکه هر وقت به یک دستوری اعتماد کردم، یک اشکالی توش بود باعث میشه سعی کنم اعتماد نکنم. چقدرم این روزها دستور ها مدل به مدل و رنگ به رنگ شده!
برای اینه که همیشه میگم مثلا قبلا فلان دستور را در سایت داشتیم. این قبلا یعنی اعتماد به اینکه دستورهای این سایت رو بارها امتحان کردم و با دقت بالا نوشتم. گاهی ننوشتن و آپدیت نشدن رو هم به همین حساب بزارید که تمرکز لازم برای دقیق نوشتن ندارم.
ممنون که همیشه منو مورد لطف قرار میدید و به یادم هستید.
امروز هم یک نوع خمیر پر کاربرد داریم و یک نوع رولت یا رول یا پیراشکی.
پیتزا فوری
اگه شمام مثل من یک نی نی وروجک دارید که هر وقت ازش بپرسید چی درست کنم یا چی بخوریم یا چی دوست داری و ... همیشه جوابش پیتزاست ، این دستور به کارتون میاد.
من که همیشه باید پیتزا درست کنم واسه همین خیلی مواد رو که دوست دارم به خورد مینوسا خانومم بدم رو باید توی پیتزا بریزم. البته لازم به ذکره که این وروجک همه چیزو میچشه و اگه باب میل نباشه نخواهد خورد و تمام کلک های من به باد میره. پس باید با دقت و مهارت عمل کنم. ولی چیزهای معمول رو با پنیر پیتزا و آویشن و خصوصا سس کچاب میتونم به خوردش بدم.
این پیش غذا میتونه مناسب و سریع باشه. و به درد مهمونی ها هم میخوره.