حلوا شیره
این حلوا طعم بسیار خوشمزه ای داره و هر کسی مزه ی شیره انگور یا خرما رو دوست داشته باشه این حلوا رو هم دوست داره.
طعم شیره به خوبی احساس میشه؛ در نتیجه اگه دوست ندارید اصلا امتحانش نکنید.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
شیره انگور یک و نیم پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
کره پنجاه گرم(معادل نصف پیمانه)
روغن مایع یک چهارم پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
۱) آرد رو داخل تابه با حرارت کم تفت میدیم تا تغییر رنگ بده. اگه حلوای تیره دوست دارید آرد رو بیشتر تفت بدید ولی مواظب باشید آرد نسوزه. میتونید از آرد سبوس دار استفاده کنید تا رنگ تیره تری داشته باشید.
۲) آرد رو دو بار الک کنید.
۳) روغن رو داخل تابه بریزید و آرد تفت خورده و الک شده رو بهش اضافه کنید و بعد کره رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی آرد مغز پخت بشه و تغییر رنگی که میخواییم رو داشته باشیم.همزدن باید متناوب باشه تا گلوله ایجاد نشه.
۴) شیره و آب و هل رو با هم مخلوط کنید و یکباره به آرد و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و به سفتی مناسبی که مد نظر دارید برسه.
نکته: میتونید میزان شیره و کره و آرد رو کم و زیاد کنید. چون سبکی آرد و غلظت شیره ممکنه متفاوت باشه و میتوانید متناسب با ذائقه ی خودتون کم و زیادش کنید.
نکته : این حلوا بافت بسیار لطیفی داره و میتونید داخل قالب بریزید یا ماسوره بزنید.
شاید دیدن پستهای زیر هم به دردتون بخوره: