کوکو شکم پر
قبلا در سایت کوکو سیب زمینی پخته رو داشتیم.
اینم یک دستور راحت و یک پیش غذای متنوع برای روزهای ماه رمضان.
سمبوسه
سمبوسه ی سنتی که همه میشناسیمش و مال جنوب ایران بوده و هست و امروزه همه جا درستش میکنن رو در این پست نخواهید دید.
این سبک سمبوسه ای هست که مامان من همیشه از بچگی ما تا به امروز درست کرده و ما فوق العاده دوستش داریم.
با گوشت و سیب زمینی سرخ شده درست میشه و فوق العاده خوشمزه است.
من سعی میکنم با روغن خیلی خیلی کم درستش کنم. مطمئنا با روغن فراوان اگه سرخ بشه بی نظیر و خوشمزه و کرانچی تره. ولی این مدل سرخ شدن یا گریل شدن رژیمی تره.
بورانی اسفناج
از جمله پیش غذاهای خوشمزه و سریع انواع بورانی هایی هستند که از ترکیب سبزیجات با ماست چکیده درست میشن. و باز یکی از راحترین بورانی ها، بورانی اسفناج هست.
باقالی پخته
فکر میکنم لازم نباشه روش درست کردن باقالی پخته رو بگم. این پست جهت آب کردن دل اونهایی که باقالی دوست دارند هست! خوب میشه گفت من این یک مورد رو خیلی دوست ندارم. ولی وقتی یک زمستون سرد بیرون برم و روی چرخ های دست فروشها لبو ی داغ و باقالی روببینم حتما هوس خوردن اونهارو میکنم. ولی در چشم بر هم زدنی تمام رویاهام خراب میشه و یک لبو مونده و رنگ آلود بوسیله ی رنگهای گل قالی تحویل میگیرم و یک ظرف باقالی داغ که توی ظرف پلاستیکی (سرطان زا) ریخته میشه و از سفتی باقالی به جای خوردن میتونم با باقالی ها هفت سنگ بازی کنم.
این میشه که ترجیح خواهم داد نه لب به لبو ی دست فروش بزنم و نه به باقالیش!
جالا که دسته ما ازلبو کوتاهه ولی توی این بهار دل انگیز تا دلتون بخواد باقالی سبز و تازه و با کیفیت داریم تا برای عصرونی باقالی پخته به همراه سرکه و گلپر بخوریم.
کوکو لوبیا سبز
کوکو ها هم به عنوان یک پیش غذای مناسب هستند و هم به عنوان یک وعده اصلی غذایی. کوکو ی امروزم یکی از کوکو های خوشمزه است که خاصیت زیادی داره.
مواد لازمش اصولا در هر خونه ای پیدا میشه و خیلی سریع هم درست میشه و یک گزینه ی مناسب برای وقتهایی که زمان زیادی برای درست کردن غذا نداریم.