لازانیا مخلوط

 

لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه و درست کردنشم راحته راحته. اولین لازانیا یی که دستورشو اینجا میزارم محبوب خودمه . این شما و این دستور تهیه لازانیای محبوب دل خانوم شکلاتی .... (قبل هر چی بازم بابت عکسها عذر خواهی میکنم همیشه حول حولی میشه عکسام)

مواد لازم : (خیلی تقریبی هست و بسته به خودتون میتونید کم و زیادش کنید) 

گوشت مخلوط چرخکرده : ۲ پیمانه

کالباس خشک گوشتی نگینی خرد شده : ۲ پیمانه (من از گوشت ایران یک کیلویی استفاده کردم.) 

سوسیس کوکتل نگینی خرد شده : ۳ عدد

قارچ متوسط : ۱۰ الی ۱۲ عدد

فلفل دلمه ایی نگینی خرد شده : نصف یک فلفل متوسط

پیاز متوسط رنده شده یک عدد

رب یک قاشق غذاخوری

سس کچاب یک قاشق غذاخوری

ادویه ی لازانیا (توی خود بسته بندی هست)

لازانیا یک بسته

پنیر پیتزای رنده شده یک بسته

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مواد لازم برای سس سفید :

کره ۵۰ گرم

آرد : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

شیر : یک لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم

اول گوشت رو با پیاز و ادویه تفت میدیم و میزاریم آب گوشت کم بشه. همونطوری که تو عکس معلومه سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه میکنیم و میزاریم قارچ آب بندازه و آبش جمع بشه.(توجه کنید خیلی روغن اسفاده نکنید هر چی کم روغن تر بهتر)

حالا کالباس رو اضافه میکنیم و یک تفت کوچیک که خورد رب گوجه + سس کچاب + ادویه ی لازانیا رو اضافه میکنیم. و زیر شعله رو خاموش میکنیم و میریم سراغ درست کردن لازانیاها. مطابق دستور روی جعبه درتشون میکنیم. اول آب میزاریم جوش بیاد بعد توی آب کمی روغن و نمک میریزیم و لازانیاهارو اضافه میکنیم. مراقبیم که نشکنن! و میزاریم تا نرم بشن و برشون داریم.

اینجاش خیلی سلیقه ایه. هر طور دوست دارید نرم یا سفت بردارید. ایرادی نداره چون تو فر دوباره میپزه. اما واسه اینکه زمان پخت کم بشه بهتره نرم برداریم. مثل ماکارونی. و بعد زیر آب سرد میبرمشون و خنک و خشکشون میکنیم.

بریم سراغ سس سفید....

کره رو با آرد توی ظرف تفت میدیم و بعذ شیر و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و میزیریم مثل فرنی به غلظت مناسب برسه. توجه کنید وقتی سرد میشه سفت تر میشه پس خیلی سفت برندارید. شل هم باشه لازانیارو خمیری میکنه. اگه خیلی سفت شد بهش شیر اضافه کنید . اگه شل بود بیشتر بجوشه سفت میشه.


خوب ظرف مورد نظر رو برمیداریم و یک لایه از سس زیرش میکشیم و شروع میکنیم به چیدن لازانیاها...

یک لایه لازانیا و روش کمی پنیر پیتزا و بعد کمی از مایع گوشتمون میریزیم و دوباره روش پنیر. حالا دو حالته یا دوست دارید بین لایه ها هم سس سفید باشه که کمی لازانیارو خمیری میکنه ولی در عوض منسجم تر. من دوست ندارم ولی اگه دوست دارید روش کمی سس سفید بدید و همینطور ادامه بدید به چیدن لازانیاها ......  

در لایه ی آخر لازانیا قرار بدید و روشو سس سفید بریزید و روی سس سفید پنیر پیتزا. حالا میره توی فر. چون تمام مواد پخته است خیلی زود آماده میشه. من در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم.(مدت زمانش از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه متغیره) با توجه به درجه فرتون خودتون دمارو اندازه کنید.  

اگه میخوایید روش طلایی بشه گریل فر رو به مدت چند دقیقه بزنید. از پیشش جم نخورید چون ممکنه بسوزه. و سریع که تغییر رنگ داد روشو خاموش کنید.. بسته به قدرت گریلتون داره مدت زمانش.

برای برش زدن اجازه بدید کمی سرد بشه. کمی خنک و بعد خیلی راحت برش میخوره.

اگه حس میکنید دیواره ها ی ظرف ممکنه باعث خشک شدن گوشه ها بشن دور دیواره هارو هم سس سفید بمالید. ترجیحا سس سفید رو حذف نکنید. از خشکی لازانیا جلوگیری میکنه.

خوشمزگی این لازانیا به مخلوط بودنشه سعی کنید اورجینالشو درست کنید و چیزی رو حذف نکنید.

اگه نکات بالا رو رعایت کنید لازانیا خشک نمیشه. اما بهتره بازم قبل از پخت کمی شیر یا آب روی پنیر لازانیای لایه ی آخر اسپری کنید. خیلی کمی. (لایه ی بالایی) و اگه حس میکنید نمیتونید خوب برش بزنید قبل از پخت برش بزنید و بعد بپزید تا راحتر جدا بشه.

 

دیدگاه‌ها  

0 #7 مریم234 1396-02-07 10:54
:-? :-? :-? کوو عکسش
----------------
پریده احتمالا
نقل قول کردن
0 #6 فرنوش 1395-11-05 11:10
سلام لطفا در مورد کاربرد انواع پنیرها توضیح بدید جواب رو کی و چطور میدید؟
------------------------
سلام. یک پست خاص براش میزارم.
نقل قول کردن
0 #5 پری یاس 1395-04-09 08:42
سلام شکلات جون. امیدوارم روزای زندگیت همیشه مثل شکلات دوست داشتنی باشه. یه سوال داشتم .برخی دستورا لایه اخر رو اول پنیر پیتزا میریزن بعد سس سفید .ولی شما گفتین اول سس سفید میریم بعد پنیر پیتزا. میخواستم ببینم فرقی نداره ؟ کدومش بهتره. و نوع پنیر پیتزا هم اگه بگین ممنون میشم.
-------------------
خیلی فرقی نداره ولی سس سفید رو باشه کمی برشته تر میشه . در کل فرق خاصی نداره.
ممنونم از لطف شما
نقل قول کردن
0 #4 nelahe 1395-01-30 10:19
سلام عکس این صفحه هیچی هیچی نیست

مشکل از منه یا شما خخخ


مرسی بهم بگید


راستی من لازانیا درست کردم لازانیای خشک
مواد بین تقریبا رقیق درست کردم بعد لازانیا یه کم خمیر مانند بود چکار کنم مرسی
----------------
عکس ها متاسفانه مشکل دارن و باز نمیشه. انشالله دوباره باید آپلود کنم.
منظورتون رو نفهمیدم؟! لازانیا نیمه آماده بوده؟
نقل قول کردن
0 #3 nnnn 1394-08-15 18:21
سلام
میشه لطف کنید بگید اگه بخوام تو ماهیتابه ی رژیمی درست کنم چیکار کنم؟
آخه من فر ندارم :(
-----------------------
سلام کف تابه رو چرب کنید کمی شیر بریزید و مواد رو بچینید روی مواد هم شیر اسپری کنید.
نقل قول کردن
0 #2 سارا تی اس 1394-07-19 06:18
لطف می کنید دمای ماکرویوو رو هم بنویسید
ممنون
--------------------
سلام. ماکروفر رو در حالت کانوکشن و دمای متوسط و وسط قرار بدید. برای ماکروفر من میشه 300 روی کانوکشن.
نقل قول کردن
+3 #1 b-m 1393-11-06 14:55
غذاهاتون چقدر سوسیس کالباس داره،برای خانم های باردار مضره میشه جاگزین این مواد رو هم بگید
------------------
جایگزین میتونه گوشت یا مرغ باشه. سوسیس و کالباسم میتونید در خونه درست کنید. دستورش رو میزارم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir