سیر
این پست دو تا تابستون رو پشت سر گذاشته تا امسال ثبت بشه. ولی یک پست کاربردی هست. الانم که فصل سیره و بهتره تا نرفته بگیریم و برای یک سال نگه داریش کنیم.
فریز نخود سبز و نخود سبز کره ای
فصل فصله سبزیجات تازه و دلبری هست که اگه نجنبیم و حسابی ازشون فریز نکنیم رفته تا سال بعد.
قبلا یک پست مفصل از فریز کردن میوه و سبزیجات داشتیم ولی متناسب با اینکه فصل نخود سبز هست گفتم علاوه بر اینکه نحوه ی فریز کردن اون رو مجدد بگم ، یک پیش غذا یا بغل بشقابی خوشمزه هم باهاش معرفی کنم.
میوه خشک (چیپس میوه)
نمیدونم چرا تصور میکردم قبلا یعنی خیلی قبل تر ها پست میوه خشک رو گذاشته بودم. حتی در ذهنم عکس مورد نظر رو هم یادم بود! ولی در کمال ناباوری هر چی گشتم و گشتم همچین پستی رو پیدا نکردم! شاید در جهان موازی این پست رو گذاشتم. نه؟
خوب سعی میکنم این پست کاملترین پست روشهای خشک کردن میوه باشه و با خوندنش کاملا دستتون بیاد که چی به چیه. تعداد عکسهایی که گذاشتم محدود هست و باقی رو در اینستا میزارم.
نعناع و سبزی خشک
ماه ، ماه خشک کردنه سبزیجاته!!
یک سری کارها توی خونه هست که من عمرا اگه سالی ، دوسالی ، ده سالی ، صد سالی برم سراغش ! مثل خشک کردن سبزیجات. کلا هم روند خشک کردن برای من بی نهایت سخت هست و اگه مجبور باشم انجام بدم ، بهترین روشش دستگاه میوه خشک کن هست. هم تدریجی و هم راحت هر چیزی رو خشک میکنه.
چندی پیش یک کیلو نعناع شسته شده روی دستم مونده بود. اینکه فکر کنید من شستم و پاک کردم نعناهارو هم خیلی اشتباه کردید. چون من از این کارم فراری ام.
دیدم نعناع های بی چاره دارن خراب میشن بعد از یک هفته گفتم یک کاری باهاشون بکنم. خوب مسلما حوصله ی خشک کردن سنتی نداشتم. و از اونجایی که راهی سفر بودم و زمان میوه خشک کن رو هم نداشتم . ترجیح دادم یک روش سرعتی که اصلا قبول ندارم رو امتحان کنم. استفاده از ماکروفر! کلا من از سولاردوم و ماکروفر فراری ام و تا جایی که میتونم از اونها استفاده نمیکنم. ولی این روش به عنوان یک روش فوری امتحان شد و خوب بود.
فریز میوه و سبزیجات
برخی از پست ها هست که شاید ساده به نظر بیاد ولی خیلی خیلی کاربردی و در خیلی از پستهای دیگه به کار میاد. تازه اینطوری منم در یک سری پستها کمتر حرف میزنم و تنها لینک میدم. (اصلنم تنبل نیست!)
در این پست سعی میکنم نکاتی که در فریز کردن میوه و سبزیجات میدونم رو ثبت کنم تا شاید به کار شما هم بیاد.
((اما به نظرمن بجز موارد خیلی خیلی خاص مثل میوه های تابستونی و ... هیچ چیز رو فریزشده استفاده نکنید.))
عصاره گوشت خانگی
یکی از چیزهایی که توی خونه خیلی مصرف میشه عصاره گوشت هست. در تمام خورشت ها ، طبخ غذاها و مزه دار کردن آشها و سوپها عصاره گوشت و مرغ مصرف میشه. برای اونهایی که طعم غذاها اهمیت داره این پست یک پست خوب هست تا بدونن بهترین طعم دهنده عصاره مرغ و گوشت یا حتی سبزیجات هست.