نعناع و سبزی خشک

ماه ، ماه خشک کردنه سبزیجاته!!

یک سری کارها توی خونه هست که من عمرا اگه سالی ، دوسالی ، ده سالی ، صد سالی برم سراغش ! مثل خشک کردن سبزیجات. کلا هم روند خشک کردن برای من بی نهایت سخت هست و اگه مجبور باشم انجام بدم ، بهترین روشش دستگاه میوه خشک کن هست. هم تدریجی و هم راحت هر چیزی رو خشک میکنه. 

چندی پیش یک کیلو نعناع شسته شده روی دستم مونده بود. اینکه فکر کنید من شستم و پاک کردم نعناهارو هم خیلی اشتباه کردید. چون من از این کارم فراری ام.

دیدم نعناع های بی چاره دارن خراب میشن بعد از یک هفته گفتم یک کاری باهاشون بکنم. خوب مسلما حوصله ی خشک کردن سنتی نداشتم. و از اونجایی که راهی سفر بودم و زمان میوه خشک کن رو هم نداشتم . ترجیح دادم یک روش سرعتی که اصلا قبول ندارم رو امتحان کنم. استفاده از ماکروفر! کلا من از سولاردوم و ماکروفر فراری ام و تا جایی که میتونم از اونها استفاده نمیکنم. ولی این روش به عنوان یک روش فوری امتحان شد و خوب بود. 

فریز میوه و سبزیجات

 برخی از پست ها هست که شاید ساده به نظر بیاد ولی خیلی خیلی کاربردی و در خیلی از پستهای دیگه به کار میاد. تازه اینطوری منم در یک سری پستها کمتر حرف میزنم و تنها لینک میدم. (اصلنم تنبل نیست!)

در این پست سعی میکنم نکاتی که در فریز کردن میوه و سبزیجات میدونم رو ثبت کنم تا شاید به کار شما هم بیاد.

((اما به نظرمن بجز موارد خیلی خیلی خاص  مثل میوه های تابستونی و ... هیچ چیز رو فریزشده استفاده نکنید.))

عصاره گوشت خانگی

 یکی از چیزهایی که توی خونه خیلی مصرف میشه عصاره گوشت هست. در تمام خورشت ها ، طبخ غذاها و مزه دار کردن آشها و سوپها عصاره گوشت و مرغ مصرف میشه. برای اونهایی که طعم غذاها اهمیت داره این پست یک پست خوب هست تا بدونن بهترین طعم دهنده عصاره مرغ و گوشت یا حتی سبزیجات هست. 

 

ژله نوشتاری

ژله نوشتاری یا پاپینگ ژل یک نوع ژل روونه که خیلی برای تزیین کیک و دسر استفاده میشه. بی نهایت خوشرنگ و لعاب که میز مهمونی شما رو از این رو به اون رو میکنه. خیلی راحت درست میشه. در یک روش از کرن سیروپ استفاده میشه که من به خاطر ضرر های زیاد کرن سیروپ اون رو درست نمیکنم و از روش دیگه با آبلیمو . 

اونی که در قنادی ها روی شیرینی ها میریزن لازمه بدونید از همون نوع پر ضرر و کرن سیروپ هستش. حتی اونی که در لوازم قنادی فروشی ها میفروشن!!

درست کردنش کاری نداره . اگه اون رو درست کنید ، با توجه به روشی که در این پست آموزشش رو گذاشتم(اینجا) ، میتونید روی دسر ها و کیک هاتون رو خیلی خوشگل نقاشی کنید. 

سیب زمینی

http://s5.picofile.com/file/8150677126/IMG_0435.JPG

با توجه به درخواست چند نفر از دوستان این پست رو از ته آرشیوم پیدا کردم. دقیقا مال مهر ماه نود و دو هستش. چقدر پیر شدیما!

سیب زمینی سرخ شده داغ چیزی هست که کمتر کسی به اون نه میگه. از کوچیک و بزرگ همه دوستش دارن. منم خیلی دوست دارم. اما به شرطی که یکدست و مرتب سرخ شده باشه و نامیزون و نامرتب و سوخته و خام نباشه!

درست کردن یک سیب زمین خوشمزه یک کم حوصله میخواد رعایت کردن چند تا نکته کوچیک. من توی این پست  سرخ کردن سیب زمینی به سه روش رو میگم. و همچنین درست کردن چیبس سیب زمینی در منزل.

قالب ها

http://s5.picofile.com/file/8151059634/IMG_1445.JPG

یکی از سوالاتی که خیلی از من پرسیده میشه اینه که چه نوع قالبی بخریم؟!

اول از همه باید انواع قالب را بشناسیم و بدونیم برای چه کاری از چه نوع قالبی باید استفاده کرد.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir