کرم پای موزی (banana cream pie)

 

کرم پای همونطوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای! یعنی بخش عمده این دسر رو خامه فرم گرفته تشکیل میده. پس بسیار پر کالری و سنگینه. خوب دیدن این سه تا رسپی خالی از لطف نیست :این واین و این .

خوب اگه اون دو تا دستور رو دیده باشید میبینید که یک کوچولو دنگ و فنگ داره. گفتم کاسترده خیلی به درد میخوره ها! خوب بریم تا راحت شده ی اونارو و با خامه خیلی کمتر درست کنیم. البته خامه بستگی به خودتون داره. واسه من همون یک لایه ی کوچیک خامه هم زیاد بود ولی خوب نمونه ی اورجینالش کمه کم باید نصفه پای خامه باشه.

در ضمن این پای خامه ایی رو میشه با آناناس یا هلو یا هر میوه ی دیگه ای هم درست کرد که به زودی دستوراشو میزارم.

  مواد لازم برای پایه :(کراست)

بیسکویت کرم دار شکلاتی یا ساده ۱ بسته یا ۱۲۰ گرم

کره ۵۰ گرم

 مواد لازم فیلینگ :

کاسترد آماده 

شکلات تلخ (من ۷۵ درصد استفاده کردم ) ۵۰ گرم

موز دو عدد

کره ۲۵ گرم

مواد لازم رویه :

خامه فرم گرفته به میزان دلخواه

 و میوه یا سس شکلات در صورت تمایل به تزیین

اول بیسکویت رو باید حسابی خرد کنیم . یک نکته راجب بیسکویت. خوب من از نوع کرم دار استفاده کردم که خودش شیرینه. اما اگه شیرینی زیاد دوست ندارید میتونید از نوع معمولی استفاده کنید. در گذشته که تحریم نبودیم یک مدل بیسکویت آلمانی کرمدار در بازار بود که خیلی طعم دلنشینی داشت و کمی هم تلخ خوب اون خوراک این پایه. من خیلی دنبال بیسکوییت کرمدار تلخ گشتم اما نبود. اگه شما خیلی شیرین دوست ندارید بگردید شاید چیزی تو اون مایه ها پیدا کردید به منم معرفی کنید. 

بعد که خرد شدن کره رو اضافه کنید و باید خمیره تردی به دست بیارید.  

 حالا خمیر رو با هر چی که راحتید کف ظرف مورد نظر پهن کنید. دقت کنید که نباید خیلی کلفت بشه و حتما کمی دیواره ها رو بالا بیارید. من با قاشق راحترم برای انجام این مرحله اگه نتونستید با دستم هم میشه پهنش کنید. 

 ظرف پایه رو میزاریم توی یخچال و میریم سراغ لایه ی دوم.

اول شکلات و مقدار ۲۵ گرم کره رو به روش غیر مستقیم حل میکنیم.(من شکلات رو روی بخار کتری گذاشتم و وقتی آب شد کره رو روش ریختم و گذاشتم کره هم آب بشه و وقتی کره ذوب شد کمی مخلوطش کردم )

مایع شکلاتیمون رو روی بیسکوییت ها میریزیم . 

 حالا نوبت موزهامونه. نیازی نیست هر دو تا موز تموم بشه. یک لایه موزی میخواییم داشته باشیم. قطر موزها هم دلخواهه.و موزهارو روی شکلات میچینیم.و دوباره مواد میره تو یخچال.... 

 کاسترد رو همونطوری که قبلا گفتم آماده میکنیم و میریزیم روی موزهامون. توجه کنید کاسترد رو داغ روی موزها نریزید و بزارید کمی خنک شه. اما نه اونقدری که ببنده ها!چون اونطوری دیگه شکل نمیگیره. 

 حالا موادمون برای ۵ ۶ ساعت میره تو یخچال. اما!!! حتما روی کاسترد رو بپوشونید تا روش خشک نشه. من همیشه خامه رو نیم ساعت قبل سرو اضافه میکنم. قطر لایه ی خامه بستگی داره به خودتون. و نیم ساعت میزارم تو یخچال و بعد بیرون میارم و میبرم. 

 واسه مناسبت های مختلف میشه ازش اتفاده کنید. 

نکته ها :

ـ  لایه ی بیسکویتی کمی ترده موقع برش مواظب باشید

ـ تلخی و شیرینی این دسر واقعا به ذائقه افراد برمیکرده پس سعی کنید مواد رو قبل از استفاده بچشید.

ـ من از ظرف کمربندی استفاده کردم اما اگه شما میخوایید از ظزف معمولی استفاده کنید حتما سلفون زیرش بندازید تا بتونید راحت درش بیارید.

ـ خامه دسر بستگی به خودتون داره. من کم خامه زدم. ولی اصل این دسر به خامه اشه.

ـ قبلا هم گفتم کاسترد و دسرهای حاوی اون باید تازه مصرف بشه وگر نه کاسترد خیلی بمونه آب می اندازه و روش خشک میشه.

ـ من از خامه فرم گرفته آماده استفاده کردم. ولی سعی میکنم بهترین دستور رو برای خامه فرم گرفته که توی مجله خوندم رو بزارم. اگه دستام یاری کنه برای تایپ

برش خورده ی مثلثی رو عکس داشتم ولی پیدا نکردمحیف شد خیلی ناز بود. 

با تشکر از عکاس این پست که مامانیم بود.

 

دیدگاه‌ها  

0 #6 elina 1394-10-11 16:26
:D عاليه
------------------
نوش جان
نقل قول کردن
0 #5 ساناز س 1394-04-29 00:34
سلام خانومی خیلی خیلی تشکر بابت سایت مفید و خوشگلت
عزیزم طرز اماده کردن کاسترد خاص این پای رو لطف میکنی بدی؟
بعد ایا میشه تو قسمت بیسکوییتیش اگه بیسکوییت تلخ گیر نیومد به جاش کاکائو یا نسکافه اضافه کرد؟
مرسی
----------------------
سلام. ممنونم.
در قسمت دسر ها موجود هست.
بله .
نقل قول کردن
0 #4 زهرا.ک 1393-10-19 21:28
salam, mamnoon babate zahamatetoon,man in paio dorost kardam ali shod faghat khamire biskuitam kheili seft shod va b sakhti ba chagho boresh khord!va inke moghe khordano tike kardanesh kasterd kami az laye mozi joda mishod!
------------------------
کمی شیر با مخلوط بیسکوییتی قاطی کنید.یا یک قاشق خامه. هر کدوم از این مواد رطوبت لازم رو به بیسکوییت میده. علت جدا شدن لایه ها هم همون خشکی بیس کارتون بوده.
نقل قول کردن
-1 #3 لبخند 1393-10-10 21:51
سلام شکلات عزیزم ۰میشه ازکیک جای بیسکوییت استفاده کرد? اگه آره,پس کیکم باید با کره مخلوط بشه?
---------------------
خیر . ترجیحا بیسکوییت.
نقل قول کردن
0 #2 صدی 1393-08-23 20:45
میشه بگید بجای کاسترد از چی استفاده کنم؟
-------------------
اساس این دسر با کاسترد هستش. والا هر چی دیکه بجاش بریزید اون طعم رو نداره. مواد داخلی کیک یخچالی رو شاید بتونید جایگزین کنید....
نقل قول کردن
0 #1 صدی 1393-08-23 20:42
بجای کاسترد از چی میشه استفاده کرد خواهشا جواب بدید
-------------------------
اساس این دسر با کاسترد هستش. والا هر چی دیکه بجاش بریزید اون طعم رو نداره. مواد داخلی کیک یخچالی رو شاید بتونید جایگزین کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir