ژله سورپرایز قلبی

http://s5.picofile.com/file/8141944718/IMG_0396.JPG

بعضی پستها مدتها در ثبت موقت من میمونه تا پست بشه. این پست را قرار بود به مناسبت ولنتاین پارسال بهمن ماه بذارم که نشد. چون دوستان تقاضای یک نوع جدید ژله سورپرایز را داشتن تصمیم گرفتم امروز این پست رو آپ کنم.اسم دیگه این ژله ، ژله بستنی با کاور هستش.

من قبلا دو مدل ژله سورپرایز را آموزش دادم که با کلید روی لینک پایین میتونید ببینید:

ژله سور پرایز 1

ژله سوپرایز 2

برای درست کردنش به چیزه خاصی نیاز نداریم. فقط دو تا قالب ترجیحا قلب در سایز های مختلف ، که یکی بزرگتر باشه و یکی کوچیک تر.

مواد لازم : توجه کنید میزان مواد به اندازه قالب شما بستگی داره.

 ژله توت فرنگی یا انار دو بسته

ژله آناناس یا کیوی دو بسته

بستنی وانیلی دو لیوان سر خالی

برای قالب سخت نگیرید. هر نوع ظرفی که زیبایی داشته باشه میتونه قالب مناسبی برای ژله باشه. من خودم از این ظرف های پلاستیکی که در بازار هست استفاده کردم. 

ظرف کوچیکتر را سلفون میپیچیم. این کار برای اینه که ظرف توی ژله گیر نکنه.

ژله توت فرنگی را با سه چهارم لیوان آب جوش باز میکنیم و روی بخار کتری یا ماکروفر قرار میدیم تا خوب شفاف بشه.و بعد سه چهارم لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید.

بعد به اندازه یک سانت کف قالب بزرگتر میریزیم و میزاریم توی فریزر تا خوب ببنده. حواستون باشه یخ نزنه.باقی ژله را هم میزاریم توی یخچال تا کمی نیم بند بشه. مثل سفیده تخم مرغ. نه بیشتر!

بعد که کف قالب بست اونو از فریزر خارج میکنیم و باقی ژله را توش میریزیم و با فشار دست قالب دوم را توی قالب اول طوری فیکس میکنیم که از تمام جهاد قالب به یک اندازه باز باشه.و اگه دیدیم قالب دومم بالا میاد یک شی سنگین رو توش میزاریم تا فیکس و ثابت بمونه.و قالب را به یخچال انتقال میدیم برای 5 ساعت تا خوب ببنده.

میتونید اول قالب کوچکتر را توی قالب بزرگتر فیکس کنید و بعد با قاشق يله را توی قالب بزرگتر از دوره دیواره ها بریزید.

http://s5.picofile.com/file/8141944626/download_2_.jpg

 وقتی ژله کامل بست با احتیاط قالب کوچیک را از داخل سلفون جدا کنید و بعد باز هم با احتیاط سلفون را از ژله . میتونید اصلا از سلفون استفاده نکنید اما اگه قالبتون شیشه ای یا پلاستیکی باشه احتمال چسبیدن ژله به قالب و کنده شدن اون خیلی بالا میره.

 ژله آناناس را سه چهارم لیوان آب جوش باز کنید و بعد از شفاف و خنک شدن اون به جای آب سرد سه چهارم لیوان بستنی یا شیر بهش اضافه کنید. اگه از شیر استفاده میکنید حتما حواستون باشه ژله کاملا سرد باشه تا رگه رگه نشه!

بعد از اینکه لایه ی بستنی را ریختید به اندازه یک سانت دوباره نیاز به ژله قرمز داریم تا کاور نهایی باشه برای ژله بستنی. که اونو از باقی مونده ی ژله قرمز یا از نصف بسته ژله قرمز استفاده کنید.و اونو به قطر یک سانت روی ژله بستنی بسته شده بریزید.و بزارید توی یخچال تا کامل ببنده.

http://s5.picofile.com/file/8141944676/download.jpg

 و در نهایت بعد از اینکه کامل بسته شد اونو از قالب خارج کنید.

 برای این کار دور ژله را با کارد جدا کنید و ژله را بسته به نوع قالبتون چند ثانیه توی آب داغ نگه دارید و بعد درون ظرف سرو که از قبل خیسش کردید برگردونید.

http://s5.picofile.com/file/8141944600/download_1_.jpg

 خیس کردن ظرف برای اینه که اگه ژله در جایی که انتظار فرودش را دارید خارج نشد و نیاز به جابجایی داشت با حرکت ظرف بشه جابه جاش کرد.

http://s5.picofile.com/file/8141944734/IMG_0409.JPG

 امیدوارم این ژله را در روز عشق برای عشقتون درست کنید.

نوش جان .....

http://s5.picofile.com/file/8141944768/IMG_0412.JPG

http://s5.picofile.com/file/8141944776/IMG_0413.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #22 کوکب 1396-12-28 10:17
سلام براووو خیلی خوشگله یه سوال چقدر تو فریزر بمونه
-----------------
سلام. نه ژله رو نمیشه فریز کرد
نقل قول کردن
+1 #21 ماشا 1395-04-21 19:32
سلام دوست عزیز ممنون بابت دستورژله
میشه ی قیمتی هم بگی براش به من سفارش دادن این مدل قیمت مناسب نمیدونم چی بدم.مرسی
--------------------
سلام خواهش میکنم. والا من اصلا قیمت دستم نیست. ببینید چقدر مواد اولیه میبره و چقدر دوست دارید سود ببرید جمع بزنید.
نقل قول کردن
+1 #20 بهنوش 1394-12-12 09:40
سلام
عزیزم من این دسر رو درست کردم و خیلی خوب شد. خواستم ازت تشکر کنم و بگم انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی و رنگ غم نبینی
-------------------
سلام. ممنونم از دعای شیرینت.
نوش جان
نقل قول کردن
+1 #19 سمانه 1394-11-23 08:20
سلام عزیزم،ببخشید من یه جا از درست کردنه ژلتونو متوجه نشدم،اول تو ظرف بزرگتر ته ظرف ژله رو میریزیم بدون گذاشتن ظرف دوم؟بعد که از فریزر آوردیم بیرون مابقی ژله رو ریختیم بعد ظرف کوچکترو داخل ظرف بزرگتر میزاریم؟؟؟بعد تو عکس تو ظرف کوچکتر چرا ژله هست؟!!!
-------------------------
سلام. بله دقیقا همینه منظور. احتمالا برای اینکه سنگین بشه و بالا نیاد. ظرف کوچکتر رو باید با چیزی پر کنید تا بالا نیاد. مثل نخود و لوبیا و ...
نقل قول کردن
+1 #18 ثمر 1394-11-11 20:13
عزیزم لطفان. عکس واضح. از قالبهای قلبی تونو. بزارید از کجا تهیه کردین اسم. قالبش چیه. تهگرد قلبی چیه. چنتا لوازم قنادی پرسیدم نداشت این مدلی. این مدل. دوستدارم لطفا کمکم کنید. اگه ایمیل کنید ممنون میشم. عزیزم
------------------------
این یک مدل ظرف پلاستیکی هست که تمام پلاستیک فروشی ها دارن. قالب نیست.
نقل قول کردن
+1 #17 ثمر 1394-11-11 20:07
عزیزم لطف عکس واضح همین. قالبهارو. بزارید و از کجا تهیه. کردین اسم. قالبش چیه؟ اگه زحمتی نیست ایمل کنید. خیلی ممنون میشم
--------------------
سلام. عزیزم اینا ظرف پلاستیکی شکل قلب هستن . از پلاستیک فروشیها میتونید بگیرید.
نقل قول کردن
+2 #16 mmhh2 1394-06-12 21:22
سلام. شما وقتی از ژله قرمز هر طعمی باشه استفاده می کنید وقتی تو اب جوش یکی دو ثانیه میذارید خیلی سریع تر از بقیه ژله ها اب نمیشه؟؟هرنوع ژله ای درست می کنم این مشکلو با رنگ قرمز دارم
------------------------
سلام. اصلا دقت نکردم به این موضوع.
خوب میتونید مقدار آبی که در ژله های قرمز رنگ میریزید کمتر باشه. اینطوری سفت تر خواهد بود.مارک شیبابا رو هم امتحان کنید.
نقل قول کردن
+2 #15 وحی 1394-05-19 18:57
خیلی سخته نمیشه برش گردوند
----------------------
نه کمی در آب گرم نگه دارید و لبه هارو آزاد کنید راحت برمیگرده.
قسمت نکات کلیدی در درست کردن ژله رو بخونید.
نقل قول کردن
+4 #14 ساحل امید 1394-01-25 11:22
سلام ژله های زیبایی درست کردید دوست دارم عضو بشم واز دیگر ایده هاتون استفاده کنم
------------------------------
سلام.
ممنونم.
نقل قول کردن
+4 #13 ali 1393-11-29 10:23
سلام
من تازه کافی شاپ باز کردم و میخوام از تمام دسر ها و نوشیدنی های شما توی کافی شاپ استفاده کنم
تمام اموزشها کامل هست و هیچ جای سوالی باقی نمیمونه
خیلی ازتون ممنونم و منتظر دسرهای جدید هستم
موفق و پیروز باشید.
---------------------
ممنونم. موفق باشید.انشالله....
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir