کیک آبی + فیلینگ کیک

 سلام سلام.

قبلا چند تا کیک در مورد خامه کشی و تزیین کیک داشتیم که قبل از اینکه این ایده تزیین و این پست فیلینگ هارو ببینید بهتره اون رو ببینید.

  رنگ خوراکی 

خامه فرم گرفته 

خامه کشی یک

خامه کشی دو

تزیین کیک

 

 بعد از پخت کیک و خنک شدن اون، معمولا دنبال تزیین کیک هستیم. برای اینکه یک کیک خامه ای داشته باشیم میتونیم فیلینگ های مختلفی رو امتحان کنیم.

ساده ترین فیلینگ خامه هست که در رولتها یا ناپلئونی دیدیم.بعد اون میشه باترکریم یا کرم پاتیسیر یا موس های مختف.

برای فیلنگ گذاری؛ بعد از برش کیک درست و مرطوب کردن لایه ها با سس مخصوصش(با هر چی که متناسب با کیکمون هست مثل: آبمیوه، هات چاکلت، قهوه، شیر، شربت)در هر لایه فیلینگ قرار میدیم تا انتهای کیک.

در ایران معمولا  فیلینگ موز گردو بسیار قدیمی و پر کاربرد هست.

ولی چیزی که هست اینه که به تعداد آدمهای روی زمین میتونیم فیلینگ پیشنهاد بدیم و ادعا کنیم چیز جدیدی اختراع کردیم!

حالا من میخوام چند تا از فیلینگ های محبوب خودم رو خدمتون عرض کنم.

اول چند مدل از خامه هایی که معمولا من برای خامه کشی استفاده میکنم رو نام میبرم:

1-خامه قنادی ساده (با همزن میزنیم تا فرم گرفته و آماده مصرف شده)

2-خامه شکلاتی (خامه فرم گرفته +پودرکاکائو + نوتلا+گاناش)

3-خامه کاراملی(خامه فرم گرفته+سس کارامل)

4-خامه میوه ای(خامه فرم گرفته+ مارمالاد یا پوره ی غلیظ میوه)

5-خامه قهوه (خامه فرم گرفته+ پودر قهوه یا نسکافه+ سس قهوه)

چند دسته ی کلی فیلینگ داریم:

1- فیلینگ مربایی یا  فیلینگ میوه ای : برای این فیلینگ هم میتونیم از خود میوه مثل موز، آناناس، توت فرنگی و یا از مربا مارمالاد ویوافیل فروتفیل یا حتی میوه ی خشک استفاده کنیم.

خامه مناسب تم رو روی لایه ها میکشیم و بعد ترکیب موز گردو ،  توت فرنگی شکلات ،  آناناس گردو ، کرنبری کارامل ، شاهتوت شکلات استفاده میکنیم.

از نظر من بهترین میوه ها برای کیک، آناناس، موز، توت فرنگی هستند.

2-فیلینگ شکلاتی یا فیلینگ قهوه : برای این فیلینگ استفاده از هر نوع شکلاتی که دوست داریم + سس شکلاتی(یا قهوه) + ترکیب خامه شکلاتی(یا قهوه ای)+ نوتلا+ فندوق یا بادام زمینی تست شده ، پرالین گردو و فندوق ، اسپونچ گردو بسیار ایده آل هست.

3-فیلینگ کارامل : خامه قنادی شکلاتی یا کارملی + سس کارامل که بهتره خونگی باشه که هم غلظت بیشتری داشته باشه و هم طعم قوی تری داشته باشه. + مغزیجاتی مثل فندوق و گردو و بادام زمینی تست شده. تست کردن باعث میشه عطر و بوی بیشتری از اون خارج بشه و طعم رو قوی تر میکنه. 

بهترین ترکیب از نظر من:

فیلینگ آناناس گردو توت فرنگی + برای رطوبت کیک آب آناناس

فیلینگ موز گردو نوتلا + برای رطوبت کیک آب آناناس

فیلینگ شکلات گردو شاهتوت + برای رطوبت کیک هات چاکلت یا نسکافه

خوب برای این کیک من از کیک شکلاتی لاته استفاده کردم. (دستور کیک لاته در این پست هست)

میتونید از کیک شکلاتی خیس یا موکا استفاده کنید.

برای خامه مورد استفاده هم از خامه فرم گرفته  و هم نوتلا و شکلات استفاده کردم. مطابق این پست (کیک بی بی

 بعد از اینکه کیک را فیلینگ گذاشتیم. استرکشی میکنیم و بعد با توجه به مواردی که قبلا بهتون گفتیم خامه کشی میکنیم. من بعد از فرم دادن خامه رنگ آبی بهش اضافه کردم. 

طریقه ی خامه کشی رو میتونید در این پستها ببینید.

خامه کشی یک

خامه کشی دو

بعد از خامه کشی یک مقدار گاناش درست کردم برای دور کیک. ودور کیک رو با توجه به شکلاتی بودن خود کیک با چند تا دونه شکلات تزیین کردم.

امیدوارم این تزیین  کیک و این سبک خامه کشی رو دوست داشته باشید .

شاید دوست داشته باشید این پست هارو هم ببینید:

کیک پرتقالی

کیک بروانی

کاپ کیک فروزن

کیک بلک فارست

کیک شکلاتی نسکافه ای 

کیک شکلاتی با رویه گاناش

کیک اسفنجی

کیک موکا شکلاتی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir