کیک آبی + فیلینگ کیک
سلام سلام.
قبلا چند تا کیک در مورد خامه کشی و تزیین کیک داشتیم که قبل از اینکه این ایده تزیین و این پست فیلینگ هارو ببینید بهتره اون رو ببینید.
بعد از پخت کیک و خنک شدن اون، معمولا دنبال تزیین کیک هستیم. برای اینکه یک کیک خامه ای داشته باشیم میتونیم فیلینگ های مختلفی رو امتحان کنیم.
ساده ترین فیلینگ خامه هست که در رولتها یا ناپلئونی دیدیم.بعد اون میشه باترکریم یا کرم پاتیسیر یا موس های مختف.
برای فیلنگ گذاری؛ بعد از برش کیک درست و مرطوب کردن لایه ها با سس مخصوصش(با هر چی که متناسب با کیکمون هست مثل: آبمیوه، هات چاکلت، قهوه، شیر، شربت)در هر لایه فیلینگ قرار میدیم تا انتهای کیک.
در ایران معمولا فیلینگ موز گردو بسیار قدیمی و پر کاربرد هست.
ولی چیزی که هست اینه که به تعداد آدمهای روی زمین میتونیم فیلینگ پیشنهاد بدیم و ادعا کنیم چیز جدیدی اختراع کردیم!
حالا من میخوام چند تا از فیلینگ های محبوب خودم رو خدمتون عرض کنم.
اول چند مدل از خامه هایی که معمولا من برای خامه کشی استفاده میکنم رو نام میبرم:
1-خامه قنادی ساده (با همزن میزنیم تا فرم گرفته و آماده مصرف شده)
2-خامه شکلاتی (خامه فرم گرفته +پودرکاکائو + نوتلا+گاناش)
3-خامه کاراملی(خامه فرم گرفته+سس کارامل)
4-خامه میوه ای(خامه فرم گرفته+ مارمالاد یا پوره ی غلیظ میوه)
5-خامه قهوه (خامه فرم گرفته+ پودر قهوه یا نسکافه+ سس قهوه)
چند دسته ی کلی فیلینگ داریم:
1- فیلینگ مربایی یا فیلینگ میوه ای : برای این فیلینگ هم میتونیم از خود میوه مثل موز، آناناس، توت فرنگی و یا از مربا مارمالاد ویوافیل فروتفیل یا حتی میوه ی خشک استفاده کنیم.
خامه مناسب تم رو روی لایه ها میکشیم و بعد ترکیب موز گردو ، توت فرنگی شکلات ، آناناس گردو ، کرنبری کارامل ، شاهتوت شکلات استفاده میکنیم.
از نظر من بهترین میوه ها برای کیک، آناناس، موز، توت فرنگی هستند.
2-فیلینگ شکلاتی یا فیلینگ قهوه : برای این فیلینگ استفاده از هر نوع شکلاتی که دوست داریم + سس شکلاتی(یا قهوه) + ترکیب خامه شکلاتی(یا قهوه ای)+ نوتلا+ فندوق یا بادام زمینی تست شده ، پرالین گردو و فندوق ، اسپونچ گردو بسیار ایده آل هست.
3-فیلینگ کارامل : خامه قنادی شکلاتی یا کارملی + سس کارامل که بهتره خونگی باشه که هم غلظت بیشتری داشته باشه و هم طعم قوی تری داشته باشه. + مغزیجاتی مثل فندوق و گردو و بادام زمینی تست شده. تست کردن باعث میشه عطر و بوی بیشتری از اون خارج بشه و طعم رو قوی تر میکنه.
بهترین ترکیب از نظر من:
فیلینگ آناناس گردو توت فرنگی + برای رطوبت کیک آب آناناس
فیلینگ موز گردو نوتلا + برای رطوبت کیک آب آناناس
فیلینگ شکلات گردو شاهتوت + برای رطوبت کیک هات چاکلت یا نسکافه
خوب برای این کیک من از کیک شکلاتی لاته استفاده کردم. (دستور کیک لاته در این پست هست)
میتونید از کیک شکلاتی خیس یا موکا استفاده کنید.
برای خامه مورد استفاده هم از خامه فرم گرفته و هم نوتلا و شکلات استفاده کردم. مطابق این پست (کیک بی بی)
بعد از اینکه کیک را فیلینگ گذاشتیم. استرکشی میکنیم و بعد با توجه به مواردی که قبلا بهتون گفتیم خامه کشی میکنیم. من بعد از فرم دادن خامه رنگ آبی بهش اضافه کردم.
طریقه ی خامه کشی رو میتونید در این پستها ببینید.
بعد از خامه کشی یک مقدار گاناش درست کردم برای دور کیک. ودور کیک رو با توجه به شکلاتی بودن خود کیک با چند تا دونه شکلات تزیین کردم.
امیدوارم این تزیین کیک و این سبک خامه کشی رو دوست داشته باشید .
شاید دوست داشته باشید این پست هارو هم ببینید: