بنانا اسپلیت

 یک مدل چینش برای سرو بستنی که به خاطر ترکیبات خوبش بسیار خوشمزه و زیباست برای پذیرایی مهمونی ها. قبلا در مورد این شیوه ی سرو در این پست حرف زدم. نکته ی آنچنانی نداره. زیبایی و خوشمزگی در عین سادگی.

بستنی سوخاری یا بستنی سرخ شده

تا اونجایی که من تحقیق کردم فهمیدم این دسر یک دسر مکزیکیه. و یک نوع دیگه ی اون در شیکاگو و ژاپن یا به طور کلی در شرق آسیا وجود داره.در دستور مکزیکی از دوره ی خمیر کورن فلکس یا غلات استفاده میشه و در پوشش خمیری آسیایی از خمیر tempura استفاده میشه.

نوع سوخاری و بسته بندی اون در خارج از ایران مثل بسته بندی ناگت و .... به فروش میرسه.

خوب الحق و الانصاف که چیزه خوشمزه ایه. با تشکر از خواهر همسر عزیزم برای این دستور . که این دستور خوب رو در اختیار من گذاشت. این شما و اینم دستور بستنی سوخاری و یک سری نکات که اگه رعایت بشه چیزه خوبی از آب درمیاد.

اگه دنبال اطلاعات بیشتری از این دسر خوب هستید اینجا رو بخونید.

یک موضوعم در مورد عکسهای وبلاگ که بهم ریخته بگم که مشکل از سایت آپلوده و انشالله تا چند روز آینده درست میشه.

آیس پگ

نوبتی هم باشه نوبت یک پست برای کوچولوهاست. چندین ساله یک چیزی به اسم آیس پک ، آیس بگ ، آیس تک ، آیس تگ و .... مد شده. ترکیب بستنی روان شده به همراه شکلات و چیبس و سس شکلاتی و بیس موز و انواع میوه جات و خامه است. حالا این ترکیبات میتونه خیلی متنوع باشه. از نوع میوه ای و شلاتی و معجون و نسکافه ای تا انواع بیسکویتی میتونه متنوع باشه.

چیزی که مهمه اینه که تمامی این محتویات در بسته ای دور هم جمع میشه و به همراه یک نی بزرگ مکیده میشه. این خوراکی نه تنها برای بچه ها خوشمزه و دوست داشتنی هست بلکه برای بزرگتر ها هم یک ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی به حساب میاد. حالا ما ملاک رو روی کوچیکتر ها میزاریم ، شما بزرگهاهم بی سر و صدا نوش جان کنید. 

من در این پست روال کلی درست کردن این بستنی میوه ای رو میگم و دیگه درست کردن انواع ترکیباتش با خودتون. 

این بستنی میتونه یک نوشیدنی خنک برای کوچولوها و تولدهاشون باشه.

بستنی انبه

http://s5.picofile.com/file/8130918800/IMG_1841.JPG

امروز بین بستنی هلو ، توت فرنگی و انبه تک آوردم ه دیدم نوبت به انبه ی مهربونم رسید.

من تمام میوه های استوایی و گرمسیری رو دوست دارم. پاپایا ، مانگوستین ، دراگون فروت ، پامولا ، جک فروت حتی اونایی که هنوز نخوردم و آرزوی خوردنشونو دارم. (باور کنید یکی از آرزوهامه خوردنشون!)

خوب کشور هندوستان رو هم که از قدیم الایام دوست داشتم. پس دو تا دلیل دارم برای عاشق انبه بودنم.

جدا از اینها این میوه سرشار از ویتامین A , C هستش.و واقعا میوه غنی هستش.

من تا فصل این میوه میشه سعی میکنم انقدر ازش بخرم و بخورم تا خفه بشمبعله!

خوب اینم باز مثل بستنی موز و پسته قبلی میمونه. کلا تمام میوه ها رو میشه فریز و بستنی میوه ای کرد. همونطوری که قبلا هم گفتم بهترین روش مامان های ما برای میوه خروندن با بچه ها بوده.

بستنی موز و پسته

اومدم مثلا پست مناسب ماه رمضون بزارم که نشد. الان مدتهاست که نمیرسم عکس جدید از کارام بگیرم و همش دارم عکسهای قدیمی رو استفاده میکنم. فکر کنم عکس های ماه رمضون امسال رو سال دیگه برسم بزارم. اینم اندر فواید بچه داریه!

این پست بستنی میوه ای داریم. اون قدیما مامان خانوم هامون همیشه از میوه بستنی درست میکردن و به ما بچه های میوه نخور ، بستنی میدادن. فکر کنم این بستنی رو همه بلد باشید. اما!

من قصد دارم تو این پست علاوه بر بستنی موزی یک سوغات خوب شهرمونم معرفی کنم.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir