بستنی شکلاتی
فصل گرما نزدیکه و دیگه باید بریم سراغ بستنی ها.
چند مدل بستنی قبلا داخل سایت داشتیم:
حالا میخواییم مثل همون روش ها جلو بریم و بستنی شکلاتی درست کنیم.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
بنانا اسپلیت
یک مدل چینش برای سرو بستنی که به خاطر ترکیبات خوبش بسیار خوشمزه و زیباست برای پذیرایی مهمونی ها. قبلا در مورد این شیوه ی سرو در این پست حرف زدم. نکته ی آنچنانی نداره. زیبایی و خوشمزگی در عین سادگی.
بستنی سوخاری یا بستنی سرخ شده
تا اونجایی که من تحقیق کردم فهمیدم این دسر یک دسر مکزیکیه. و یک نوع دیگه ی اون در شیکاگو و ژاپن یا به طور کلی در شرق آسیا وجود داره.در دستور مکزیکی از دوره ی خمیر کورن فلکس یا غلات استفاده میشه و در پوشش خمیری آسیایی از خمیر tempura استفاده میشه.
نوع سوخاری و بسته بندی اون در خارج از ایران مثل بسته بندی ناگت و .... به فروش میرسه.
خوب الحق و الانصاف که چیزه خوشمزه ایه. با تشکر از خواهر همسر عزیزم برای این دستور . که این دستور خوب رو در اختیار من گذاشت. این شما و اینم دستور بستنی سوخاری و یک سری نکات که اگه رعایت بشه چیزه خوبی از آب درمیاد.
اگه دنبال اطلاعات بیشتری از این دسر خوب هستید اینجا رو بخونید.
یک موضوعم در مورد عکسهای وبلاگ که بهم ریخته بگم که مشکل از سایت آپلوده و انشالله تا چند روز آینده درست میشه.
آیس پگ
نوبتی هم باشه نوبت یک پست برای کوچولوهاست. چندین ساله یک چیزی به اسم آیس پک ، آیس بگ ، آیس تک ، آیس تگ و .... مد شده. ترکیب بستنی روان شده به همراه شکلات و چیبس و سس شکلاتی و بیس موز و انواع میوه جات و خامه است. حالا این ترکیبات میتونه خیلی متنوع باشه. از نوع میوه ای و شلاتی و معجون و نسکافه ای تا انواع بیسکویتی میتونه متنوع باشه.
چیزی که مهمه اینه که تمامی این محتویات در بسته ای دور هم جمع میشه و به همراه یک نی بزرگ مکیده میشه. این خوراکی نه تنها برای بچه ها خوشمزه و دوست داشتنی هست بلکه برای بزرگتر ها هم یک ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی به حساب میاد. حالا ما ملاک رو روی کوچیکتر ها میزاریم ، شما بزرگهاهم بی سر و صدا نوش جان کنید.
من در این پست روال کلی درست کردن این بستنی میوه ای رو میگم و دیگه درست کردن انواع ترکیباتش با خودتون.
این بستنی میتونه یک نوشیدنی خنک برای کوچولوها و تولدهاشون باشه.
بستنی انبه
امروز بین بستنی هلو ، توت فرنگی و انبه تک آوردم ه دیدم نوبت به انبه ی مهربونم رسید.
من تمام میوه های استوایی و گرمسیری رو دوست دارم. پاپایا ، مانگوستین ، دراگون فروت ، پامولا ، جک فروت حتی اونایی که هنوز نخوردم و آرزوی خوردنشونو دارم. (باور کنید یکی از آرزوهامه خوردنشون!)
خوب کشور هندوستان رو هم که از قدیم الایام دوست داشتم. پس دو تا دلیل دارم برای عاشق انبه بودنم.
جدا از اینها این میوه سرشار از ویتامین A , C هستش.و واقعا میوه غنی هستش.
من تا فصل این میوه میشه سعی میکنم انقدر ازش بخرم و بخورم تا خفه بشمبعله!
خوب اینم باز مثل بستنی موز و پسته قبلی میمونه. کلا تمام میوه ها رو میشه فریز و بستنی میوه ای کرد. همونطوری که قبلا هم گفتم بهترین روش مامان های ما برای میوه خروندن با بچه ها بوده.
بستنی موز و پسته
اومدم مثلا پست مناسب ماه رمضون بزارم که نشد. الان مدتهاست که نمیرسم عکس جدید از کارام بگیرم و همش دارم عکسهای قدیمی رو استفاده میکنم. فکر کنم عکس های ماه رمضون امسال رو سال دیگه برسم بزارم. اینم اندر فواید بچه داریه!
این پست بستنی میوه ای داریم. اون قدیما مامان خانوم هامون همیشه از میوه بستنی درست میکردن و به ما بچه های میوه نخور ، بستنی میدادن. فکر کنم این بستنی رو همه بلد باشید. اما!
من قصد دارم تو این پست علاوه بر بستنی موزی یک سوغات خوب شهرمونم معرفی کنم.