ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. در این پست مدل دوم این ژله رو میزارم. که تلفیقی از ژله رولی و کرم وانیلی هستش. مزه ی اون خیلی خوشمزه است و موقع برش زدنش خیلی خوشگل میشه.در عین حال درست کردنش خیلی راحته.
مواد لازم برای ژله فرفره ای:
ژله یک بسته ترجیحا با رنگ قرمز
مارشملو 70 گرم
آب جوش نصف لیوان
مواد لازم برای کرم وانیلی:
شیر یک لیوان
خامه دو لیوان
شکر5 قاشق غذاخوری
ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
قالب لوف یک عدد(یا هر نوع قالب مستطیلی)
ابتدا ژله فرفره ای رو با توجه به این دستور درست میکنیم :::>> ژله رولی ولی دیگه مرحله ی آخر رو براش نمیریم و با چاقو اونو برش نمیزنیم.
بعد کرم وانیلیمون رو با توجه به این دستور درست میکنیم ::: >> کرم وانیلی فقط توجه کنید من توی اون پست مواد رو دو برابر گفتم ولی اینجا نصف مواده! برای این دوباره دستورشو تکرار نکردم که چون تمام نکات رو قبلا گفتم و بهتره به همون پست ها مراجعه بشه تا چیزی از قلم نیفته.
خوب وقتی کرم وانیلی درست شد کمی از اون رو داخل قالب لوف یا هر نوع قالب مستطیلی میریزیم. مثلا یک سانتی متر. و میزاریم تا اون کامل ببنده. این کارو برای این انجام میدیدم که وقتی ژله ی فرفره ای رو داخل قالب گذاشتیم بتونیم جاسازیش کنیم. و باقی کرم وانیلی رو میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه.
وقتی کرم نیم بند شد و کرمی که ریختیم کف قالب بست(نیمه بست) ژله فرفره ای لوله شدمون رو میزاریم توی قالب لوف و باقی کرم وانیلی نیم بند شده رو روش میریزیم. اگه کرممون نیم بند نشده باشه وقتی اونو داخل قالب میریزیم باعث میشه ژله رولی بالا بیاد! و کرم رو تا جایی میریزیم تا کاملا سطح ظرف رو بگیره. و بعد قالب رو توی یخچال میزاریم تا کرم کامل ببنده.
و در نهایت ژله سورپرایز رو از قالب خارج کرده و سرو میکنیم.
نکته :
بهتره کرمی که اول ته قالب لوف میریزید وقتی نیم بند مایل به سفت شدن داشت و کامل بسته نشده بود ژله فرفره ای رو توش قرار بدید تا راحتر جا بخوره.
دیدگاهها
----------------
ممنون
امشب بار اولین هست که از ساییتون دیدن کردم بسیار عالیه و خیلی خوشم اومد
مرسی از کارهای زیباتون
--------------------
سلام. خوشحالم که به ما پیوستید
---------------------
سلام. بله از بستنی میشه استفاده کرد و نباید زیاد هم زد تا دو لایه بشه.
-------------------------
سلام. عکسهاتون رو به ایمیلم ارسال کنید میبینم.
اگه تمام نکات رو رعایت میکنید و باز میبره بهتره مارک ژله اتون رو عوض کنی.
ممنوووووووون
------------------------
سلام. چه تقلیدی بهتر از آشپزی. ماشالله شما خیلی هنرمند و پر تلاش هستید. خوب کردید. تولدشون مبارک
---------------------------------
ممنونم.
-------------------------
ممنونم. لطف دارید
-------------------------
ممنون از شما دوست عزیز
---------------------------
ممنونم.
------------------------
برای اینکه دوباره باز بشه؟ میتونید چند دقیقه در ماکروفر قرار بدید یا روی بخار کتری بزارید تا دوباره باز بشه.