ژله کنگره یا رنگین کمون عمودی

امروزم یک پست ژله ای دیگه داریم. خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره. برای منی که از بی خوابی چشمام باز نمیشه راحتره تازه درست کردن ژله هم خیلی خیلی راحته. پس میدونم همه از پسش بر می آید.

مواد لازم برای یک قالب ۱۸ سانتی وسط خالی :

این مواد لازم برای اندازه قالب منه. شما موادتون رو با توجه به قالبتون تغییر بدید. و اینجا بگم هر چی قالبتون کنگره ی انتهایی و طرح کوهی شکل بیشتری داشته باشه این ژله خوشگلتره. منظورم قالب هایی که مال خوده ژله اند. چون برش ژله توشون راحتره و نیازی به اندازه زدن نداره.

ژله آناناس ۲ بسته.

شیر یک و نیم لیوان.

ژله رنگی بستگی به سلیقه داره که من ۳ رنگ انتخاب کردم از هر رنگ یک بسته

میوه در صورت تمایل هر چی دوست دارید (کیوی رو توصیه نمیکنم چون قلق داره استفاده ازش تو ژله)

 

برای پایه یا کراست میتونید از هر نوع ژله ای استفاده کنید. حتی از کرم وانیلیمون که کرم وانیلی آموزش دادم . کاملا سلیقه ایه. من از آناناس استفاده کردم چون طعمشو دوست دارم.

ژله های آناناس رو طبق روشهایی که قبلا توضیح دادم باز کردم و جای آب سردش  شیر ریختم.(حتما شیر رو هم دما با ژله اضافه کنید تا نبره!) و ریختم توی ظرفم وگذاشتم تا ببنده. یک نکته همین جا بگم. به نظر من بزارید کمه کم یک شب تا صبح بمونه تو یخچال که برش زدنش راحت باشه. ۲۴ ساعت بمونه که چه بهتر.

 وقتی بست باید قسمت هایی رو که میخوایید رنگ متفاوت داشته باشن رو ببرید و با چاقو وقاشق و دست و اصلا هر چی دوست دارید از ژله خارج کنید. سعی کنید اندازه ها یکدست باشه و برشها تمیز. من با چاقو برش دادم و با همون چاقو ژله های اضافی رو خارج کردم. ژله اضافی هارو نخورید باهاشون کار داریم. 

 ژله هایی که میخوایید ازشون استفاده کنید رو باز کنید و بزارید کمی خودشونو بگیرن. ترجیحا به جای یخ همون آب سرد رو بریزید چون یخ ممکنه توش ایجا حباب کنه و کمی کدر رنگش کنه. بزارید بیرون خودش کم کم سفت میشه. حواستون باشه از میزان روی بسته حتما کمتر آب جوش و سرد بریزید!!!!!!!(عجب فیگوری گرفته قوری خانخودش خودشو انداخته تو عکس تازه فیگورم میگیره) 

تا ژله ها دارن خودشونو کمی میگیرن میوهاتونو آماده کنید 

وقتی ژله کمی خودشونو گرفتن و سرده سرد شدن اونارو توی حفره های خالی کرده بریزید. و میوه هاروهم توشون بریزید. ببین من ژله کمتر ریختم تا وقتی میده ها توش اضافه شد ژله بیرون نریزه! میتونید بیرن ژله رو با میوه مخلوط کنید و بعد حفره ها رو ژر کنید. اما روش اول تمیز تره.و بزارید توی یخچال تا سفت بشه.

اون ژله هایی که از حفره ها خالی کردید رو که یادتونه؟ همون که گفتم نخوریدش. اگه نخوردیدش بزارید روی بخار کتری برای چند ثانیه تا دوباره آب بشه. وقتی آب شد هم بزنیدش و بزارید رو کابینت تا سرد بشه . 

 وقتی ژله ها سفت شدن اون ژله ای که آب کردیم و خوب سرد شد رو روی اونا میریزیم. تا رنگها بعد از برگردوندن زیباتر بشن. 

وقتی کامل ریختید بزارید توی یخچال تا خوب ببنده و موقع سرو برش گردونید. خیلی راحت و سریع درست میشه.

 

دیدگاه‌ها  

+1 #15 maryam goli 1394-08-28 07:18
خیلیی‌خوشگل و عالیه ممنون از اموزش خوبتتون
من شب من الان میخوام دست بکار شم بدرستم این ژله خوشگل رو
-----------------------------
لطف دارید. امیدوارم خوشگل از اب در بیاد و خوشمزه
نقل قول کردن
0 #14 گل نرگس 1394-07-28 10:10
سلام خسته نباشید همه چیز عالی بود خیلی خوشم اومد موفق باشین .
-----------------------------
سلام. سلامت باشید. ممنونم.
نقل قول کردن
+3 #13 مریم*** 1394-06-23 20:06
سلام من برا تولد دخترم این دسرو سه بار درست کردم اما هر سه بار با شکست مواجه شدم و مشکلمم هم این بود که هر بار شیر رو با ژله قاطی میکردم شیر داخل ژله میبرید و مثل تیکه های ریز پنیر میشد داخل ژله.شیر و ژله هر بار کاملا هم دما بودن اما هر سه بار هم برید نتیجه هم این شد که دو سری اول رو که خراب شد ریختم سطل زباله،سری اخری که دیگه خسته شده بودم با همون حالت بریده ریختم تو قالب و حالت دوطبقه به خودش گرفته بود و اصلا هم خوشگل نشد ،اخرشم نفهمیدم چجوری باید یکدست دربیارم،یعنی هر روشی که امکان داشست امتحان کردم که همدما بشن ولی بازم شیر میبرید،میتونید راهنماییم کنید کجای کارم اشتباه بود!!
-----------------------
سلام.
این بار به جای اینکه ژله رو با یک لیوان آب جوش باز کنید پودر ژله رو در یک لیوان شیر سرد باز کنید و بعد روی بخار کتری قرار بدید و هم بزنید تا شیر گرم بشه و پودر ژله به خورد شیر بره و بعد داخل قالب بریزید. میتونید به جای یک پیمانه شیر یک و نیم پیمانه بریزید.
نوع ژله تون رو هم عوض کنید. منظورم مارکی که استفاده میکنید هست.
نقل قول کردن
0 #12 الهام خانم 1394-05-19 14:18
سلام وقت بخیر.
خیلی ممنون از سایت بسیار خوبتون.ببخشید ژله آناناس رو فقط با شیر مخلوط کردین یا قبلش بهش آب جوش هم زدین.چقدر آب جوش نیاز داره
------------------------
سلام. با سه چهارم لیوان آب جوش ژله رو باز میکنیم و بعد وقتی خنک شد سه چهارم لیوان شیر یا بستنی اضافه میکنیم.
نکات کلیدی در درست کردن ژله رو مطالعه کنید.
نقل قول کردن
+1 #11 دلگرمي 1394-04-19 13:34
عاليه خانم ممنون فقط من وقتي ژله آلوورا رو با بستني مخلوط كردم با وجودي كه خيلي هم زدم تا يكدست سفيد بشه اما وقتي ژله خودشو گرفت باز تقريبا دورنگ شده بود و روي ژله بي رنگي آلوورا رو داشت و كاملا سفيد نشده بود
-------------------------
ممنونم. میزان بستنی رو دقیق بریزید و کم و زیاد نریزید. خوب هم بزنید. نوع بستنی و نوع ژله رو عوض کنید و از مارک دیگری استفاده کنید.
نقل قول کردن
+2 #10 عسل 1394-02-08 13:27
سلام عزیزم
خیلی عالی شده..دستتون درد نکنه.
فقط میشه بگین..میوه سومی که استفاده کردین(موز و توت فرنگی) چی هست؟
واسه این میپرسم چون هر میوه ای رو نمیشه گذاشت
ممنون میشم جواب بدین.
---------------------------
پرتقاله. ولی سعی کنید آب اضافی اونو با دستمال بگیرید.
نقل قول کردن
+1 #9 elena 1393-10-30 14:11
سلام خسته نباشید خیلی ممنون بابت دستورات عالیه.فقط میشه لطف کنی طعم ژله هاتونو بامارکی که استفاده میکنیدرو هم بگین.
---------------------
سلام. متفاوت هست. اکثرا دراژه و فرمند. چشم.
نقل قول کردن
+1 #8 نازی الفی 1393-09-14 16:55
سلام!امشب عکس این ژله 4 رنگو دیدم ،کلا" عکسا دلربان!
من همین قالب رو دارم ولی کلا" نمیدونم ژله رو چطور میشه از قالبها درآوورد.امیدوارم تو اینسایت باشه!
-------------------
سلام.
پست مربوط به نکات درست کردن ژله رو در قسمت منوی موضوعی قسمت نکات کلیدی خانه داری پیدا کنید و مطالعه کنید
نقل قول کردن
+1 #7 سپیده 1393-09-03 16:25
سلام وخسته نباشید

خواستم واقعا ازتون تشکرکنم خیلی دوست داشتم این کارو یاد بگیرم
----------------------
سلام.
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
+1 #6 هستی 1393-08-03 06:34
خسته نباشی ، کلا خیلی خوب و کامل و باحال توضیح میدی
عاااااااااااالی ;-)
--------------------------
سلام. سلامت باشی. مرسی
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir