میگو با سس پستو
سس پستو یکی از سس های بسیار پر کاربرد ایتالیایی هست البته که پایه ی اصلی اون ریحان هست و ریحان ایتالیایی متفاوته با ریحان ما؛ و داخل این سس از دانه ی کاج استفاده میشه که چون ما در دست رس نداریم میتونیم با گردو یا بادام یا ... جایگزین کنیم. کاربردش هم در پاستا و هم در پیتزا و سالاد ها هست.حتی در ساندویچ ها.
نمیگم بهترین سسی هست که تا حالا خوردم چون این موضوع به ذائقه ی ما بستگی داره. ولی به عنوان یک سس لازم دونستم معرفیش کنم.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
کوکو اشپل
ماهی سفید در گیلان خیلی مشهور و در کل ایران شناس هست. میشه گفت همه اونو میشناسن. به خاویار ماهی سفید اشپل گفته میشه.
غذاهای زیاد و خوشمزه ای با اون میشه درست کرد ، مثلا اون رو شور کرد و با برنج دم گذاشت یا خالی خورد در کنار غذاهای دیگه. یا میشه اونو درسته در روغن فراوان و مذاب سرخ کرد و یا حتی اون رو به صورت کوکو درست کرد که از نظر من این خوشمزه ترین ورژن اون هست. هم مقوی و هم خوشمزه.
به امتحان اون می ارزه.
ماهی شکم پر
چند نوع و مدل ماهی شکم پر داریم. امروز ماهی سفید شکم پر با شیوه طبخ شمالی داریم. انشالله سر فرصت ماهی شکم پر جنوب رو هم میزارم.
این پست رو سریع گذاشتم تا برای نوروز و ماهی پلو یک قدمی برداشته باشم و همچنین حال و هوای وبلاگ رو کمی به سمت نوروز ببرم.
از اونجایی که داخل شکم ماهی پر میشه معمولا این ماهی با برنج سفید میل میشه و اگه بخوایید با سبزی پلو بخوریدش کاملا اختیاریه...
به امتحانش می ارزه.
ماهی کلاسیک
نمیدونم چرا هیچ نوع ماهی از شکم پر گرفته تا سوخاری و غیره نمیتونه طعم نوستالژیک این ماهی کلاسیک رو داشته باشه. این مدل ماهی همیشه منو یاد روزهایی می اندازه که خسته و گشنه از مدرسه میومدیم خونه و میدیدم مامان عزیزم ماهی سرخ کرده و خودش دونه دونه تیغ هاشو در آورده و روش یک در از نوع بشقابی گذاشته تا سرد نشه.یادش بخیر....