میگو با سس پستو

 

 سس پستو یکی از سس های بسیار پر کاربرد ایتالیایی هست البته که پایه ی اصلی اون ریحان هست و ریحان ایتالیایی متفاوته با ریحان ما؛ و داخل این سس از دانه ی کاج استفاده میشه که چون ما در دست رس نداریم میتونیم با گردو یا بادام یا ... جایگزین کنیم. کاربردش هم در پاستا و هم در پیتزا و سالاد ها هست.حتی در ساندویچ ها.

نمیگم بهترین سسی هست که تا حالا خوردم چون این موضوع به ذائقه ی ما بستگی داره. ولی به عنوان یک سس لازم دونستم معرفیش کنم.

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

کوکو اشپل

http://s7.picofile.com/file/8246785934/DSC_1090.JPG

ماهی سفید در گیلان خیلی مشهور و در کل ایران شناس هست. میشه گفت همه اونو میشناسن. به خاویار ماهی سفید اشپل گفته میشه.

غذاهای زیاد و خوشمزه ای با اون میشه درست کرد ، مثلا اون رو شور کرد و با برنج دم گذاشت یا خالی خورد در کنار غذاهای دیگه. یا میشه اونو درسته در روغن فراوان و مذاب سرخ کرد و یا حتی اون رو به صورت کوکو درست کرد که از نظر من این خوشمزه ترین ورژن اون هست. هم مقوی و هم خوشمزه.

به امتحان اون می ارزه. 

ماهی شکم پر

چند نوع و مدل ماهی شکم پر داریم. امروز ماهی سفید شکم پر با شیوه طبخ شمالی  داریم. انشالله سر فرصت ماهی شکم پر جنوب رو هم میزارم. 

این پست رو سریع گذاشتم تا برای نوروز و ماهی پلو یک قدمی برداشته باشم و همچنین حال و هوای وبلاگ رو کمی به سمت نوروز ببرم. 

از اونجایی که داخل شکم ماهی پر میشه معمولا این ماهی با برنج سفید میل میشه و اگه بخوایید با سبزی پلو بخوریدش کاملا اختیاریه... 

به امتحانش می ارزه.

ماهی کلاسیک

نمیدونم چرا هیچ نوع ماهی از شکم پر گرفته تا سوخاری و غیره نمیتونه طعم نوستالژیک این ماهی کلاسیک رو داشته باشه. این مدل ماهی همیشه منو یاد روزهایی می اندازه که خسته و گشنه از مدرسه میومدیم خونه و میدیدم مامان عزیزم ماهی سرخ کرده و خودش دونه دونه تیغ هاشو در آورده و روش یک در از نوع بشقابی گذاشته تا سرد نشه.یادش بخیر....

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir