کیک شکلاتی 3 (کیک شکلاتی خیس)

هر سال نو ، طلیعه نوروز مادر است                     هر ماه نو جمال دل افروز مادر است
هر هفته ای که میگذرد یاد او کنم                       هر روز در تصور من روز مادر است
روز مادر، روز این بزرگ بانوی زمینی ، روز این فرشته ی آسمانی ، روز بهترین خلقت خداوند بر تمام مادران خصوصا برترین بانوی دنیا ، مادره عزیزم مبارک باد....از همین جا دستتو میبوسم گلم.
شعری که اول متن نوشتم رو اول یا دوم ابتدایی بودم که روز مادر ، پدرم یادم داد تا برای مامانم بخونم. و از اون به بعد همیشه این شعر رو زمزمه میکنم.((هر روز در تصور من روز مادر است))
من عاشق شکلاتم. عاشق کیک شکلاتی... این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست. امیدوارم درستش کنید و تقدیم مادراتون کنیدش.
 

مواد لازم : 

آرد یک پیمانه

شکر یک پیمانه

آب داغ یک پیمانه

تخم مرغ دو عدد

کره آب شده 60 گرم

پودر کاکائو یک دوم پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

تا به حال چند مدل کیک شکلاتی داشتیم :

کیک شکلاتی موزی

کیک دبل شکلاتی

کیک شکلاتی فوری

کیک شکلاتی

 کیک شکلاتی نسکافه ای

امروزم یکی دیگه از بهترین های کیک شکلاتی رو با هم مرور میکنیم.

در ابتدای صحبتم بگم که اولین بار این دستور رو از نت برداشتم ولی متاسفانه منبع اصلی اونو پیدا نکردم.البته با اندکی دخل و تصرف. توی نت اکثر چیزها کپی هستن و واقعا آدم نمیدونه کدوم به کدومه! حالا هر کی میدونه این دستور دقیقا مال کیه مارو هم راهنمایی کنه.

باز این نکته رو هم بگم که جوش شیرین رو با بکینگ پودر جا به جا نکنید. حتما این کیک نیاز به جوش داره. تا سیاه پر کلاغی از آب در بیاد و رنگ کاکائو نمایان بشه. 

بازم در ابتدا بگم که از پودر کاکائوی اصیل و خالص استفاده کنید. من از پودر کاکائو ترکیه استفاده کردم که اون به صورت باز از قهوه فروشی خریدم و از اصل بودن اون اطمینان حاصل کرده ام! (نقطه سر خط.)

مواد خشکمون رو با هم مخلوط میکنیم و دو بار الک میکنیم.

فر رو 15 دقیقه زودتر با دمای 180 درجه روشن میکنیم و میزاریم گرم بشه.

ته قالب مورد نظرمون رو کاغذ روغنی می اندازیم و کمی هم چربش میکنیم. 

حالا آب گرم رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشن مواد. (نیاز به همزن نیست)

حالا کره و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با دور آهسته همزن میزنیم مواد رو تا همه با هم مخلوط بشه. (من وقتهایی که سر کیفم مخلوط آردی یا مواد خشک رو درست میکنم و بسته بندی میکنم برای وقتهایی که حوصله ندارم و اون جور موقع ها بسته ی آماده که عین پودر کیک بیرونه رو با دو تا تخم مرغ و کره و آب مخلوط میکنم)

حالا مواد رو داخل قالب میریزیم و میزاریم برای مدت 30 تا 45 دقیقه بسته به دمای فرتون کیک بپزه. با فرو بردن خلال دندون داخل کیک میفهمیم که پخته یا نه.(اگه خلال تمیز بیرون اومد پخته) 

حتما حواسمون هست که در فر رو زودتر از 20 دقیقه باز نکنیم. بعد از بیست دقیقه اگه حس کردیم کیک پخته اونو تست میکنیم.

دیواره قالب رو چرب نکنید چون نمیزاره کیک پف کنه و کیک سر میخوره. فقط کف قالب چرب باشه.

بعد از پخت کیک میزاریم خوب خنک بشه و بعد از قالب جدا میکنیم. این کیک بافت نرمی داره و قابلیت خیلی جا به جا شدن رو نداره. از اول تو ظرف مناسب برش گردونید.

میدونم طرز تهیه خامه رو هنوز نگفتم. ولی همین روزها آپ میکنم....(طرز تهیه خامه فرم گرفته)

من برای تزیین طرح گل رو انتخاب کردم و از این ماسوره و خامه فرم گرفته و کمی رنگ طورتی استفاده کردم.

برای گل زدن کافیه که ماسوره رو در مرکز گل قرار بدید و در جهت خلاف عقربه ساعت یا موافق (مهم اینه یک جهت رو انتخاب کنید) با نرمی خامه رو از قیف خارج کنید تا به نقطه ی اول برسید.

حالا از جایی که خاتمه دادید گل قبلی رو گل جدید رو بزنید و همینطور ادامه بدید.(متاسفانه عکسهای مرحله ایم تاره نزاشتم.)

همینطور ادامه میدیم تا کل کیک تموم بشه.

خیلی راحت و خیلی زیبا.... 

واقعا تیره است این نوع کیک و واسه همین رنگشه که محبوبه دل منه.

اینم برش خوردش....

امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید. 

با خامه و بی خامه خوشمزه است. کیکی با بافت خیسه و بسیار مناسب برای یک عصرونه دلچسب...

بازم هم روز زن و مادر رو تبریک میگم.

دیدگاه‌ها  

0 #76 شبنم گلشنی 1398-08-07 03:08
سلام وای من به هزار زحمت این دستورو دوباره پیدا کردم چندسال پیش این کیکو میپختم و عاشقش بودیم تا اینکه حفظش کردم نمیدونم چی شد که یواش یواش فراموش کردم دیگه نه اسم سایت یادم میومد نه دستورش الان بعد چند ساعت سرچ تصاویر کیک شکلاتی پیداش کردم جالبه که عکسش یادم مونده بود خدارو شکرررررر
--------------------
سلام عزیزم. چه خوب. آفرین به حافظه ی تصویری قوی شما
نقل قول کردن
+1 #75 فاطمه 1398-03-06 01:10
سلام خسته نباشید
من توستر دارم میشه این کبک رو توی توستر درست کرد؟؟ دماش باید چقدر باشه و همین طور زمانش؟؟
و لطفا بگید سایز قالب مناسب برای این مقداری که گفتید چنده؟؟
-------------------
سلام. راستش من تا حالا توی تستر درست نکردم. دماش مثل سایر کیکها باید باشه.
قالب کوچک. هر قالبی که نصفش خالی بمونه مناسب هست
نقل قول کردن
0 #74 رقیه 1396-06-31 11:14
میشه تو ظرف تفلون هم پخت ؟
--------------------
بله
نقل قول کردن
0 #73 313sahar 1396-06-28 19:05
بازم تشکر از سایت خیلی خوبتون
فقط ی سوال گفتید مواد خشک رو باهم الک کنیم، شور هم جز این مواد خشکه؟
آخه دونه های شکر درشته از الک رد نمیشه
------------------------
سلام. ممنونم. خیر شکر شامل نمیشه
نقل قول کردن
-1 #72 reyhane 1396-06-13 16:48
سلام عزیزم میشه به جای کره از روغن مایع استفاده کرد؟چقد باشه؟
و اینکه من این کیکو درت کردم یکمی وسطش خمیری شکل شد.دلیلش چیه؟
---------------------
سلام. بافت کره خیلی مناسب تره برای این کیک تا روغن مایع.
از قالب میان تهی استفاده کنید.
نقل قول کردن
+2 #71 Maryam 1396-06-06 12:41
سلام عزیزم من کیکای خونگی ک درست میکنم همه چیش عالیه میش اما بعد خوردن دندون ادم انگار گس میشه ... علتش بنظرت چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین
-----------------------
سلام. چه سوال سختی! آرد تون رو عوض کنید و در فریزر نگه داری کنید.
نقل قول کردن
+1 #70 ستایش 1396-04-06 17:30
سلام مگ میشه تو کیک بجای شیر از اب داغ استفاده کرد؟دلیل اینکه بجای شیر از اب داغ تو این کیک شکلاتی استفاده شده چیه؟با تشکر
---------------------
سلام. چرا نشه عزیزم؟ برای ایجاد حالت خیس و اینکه خوب اصلا نمیخواییم شیر بریزیم چی میشه مگه؟
نقل قول کردن
+1 #69 سلماز 1396-03-17 07:51
سلام قالب کوچیک پانزده سانتی یعنی چی میشه داخل
ظرف کیک پز بزاریم وبعدداخل فر بزاریمش
--------------------
یعنی قالب ارتفاع دار نیست و قطرش پانزده هست.بله.
نقل قول کردن
+1 #68 BHW 1396-01-27 00:01
I am in fact happy to glance at this website posts which consists of plenty of valuable data, thanks for providing these data.
--------------------
Thanks for your gratitude
نقل قول کردن
+1 #67 زهرا 73333 1395-10-30 11:31
میشه بدون همزنم درست کرد؟؟؟
--------------------
با همزن دستی بله.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir