کیک شکلاتی 3 (کیک شکلاتی خیس)

مواد لازم :
آرد یک پیمانه
شکر یک پیمانه
آب داغ یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
کره آب شده 60 گرم
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
تا به حال چند مدل کیک شکلاتی داشتیم :
امروزم یکی دیگه از بهترین های کیک شکلاتی رو با هم مرور میکنیم.
در ابتدای صحبتم بگم که اولین بار این دستور رو از نت برداشتم ولی متاسفانه منبع اصلی اونو پیدا نکردم.البته با اندکی دخل و تصرف. توی نت اکثر چیزها کپی هستن و واقعا آدم نمیدونه کدوم به کدومه! حالا هر کی میدونه این دستور دقیقا مال کیه مارو هم راهنمایی کنه.
باز این نکته رو هم بگم که جوش شیرین رو با بکینگ پودر جا به جا نکنید. حتما این کیک نیاز به جوش داره. تا سیاه پر کلاغی از آب در بیاد و رنگ کاکائو نمایان بشه.
بازم در ابتدا بگم که از پودر کاکائوی اصیل و خالص استفاده کنید. من از پودر کاکائو ترکیه استفاده کردم که اون به صورت باز از قهوه فروشی خریدم و از اصل بودن اون اطمینان حاصل کرده ام! (نقطه سر خط.)
مواد خشکمون رو با هم مخلوط میکنیم و دو بار الک میکنیم.
فر رو 15 دقیقه زودتر با دمای 180 درجه روشن میکنیم و میزاریم گرم بشه.
ته قالب مورد نظرمون رو کاغذ روغنی می اندازیم و کمی هم چربش میکنیم.
حالا آب گرم رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط بشن مواد. (نیاز به همزن نیست)
حالا کره و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با دور آهسته همزن میزنیم مواد رو تا همه با هم مخلوط بشه. (من وقتهایی که سر کیفم مخلوط آردی یا مواد خشک رو درست میکنم و بسته بندی میکنم برای وقتهایی که حوصله ندارم و اون جور موقع ها بسته ی آماده که عین پودر کیک بیرونه رو با دو تا تخم مرغ و کره و آب مخلوط میکنم)
حالا مواد رو داخل قالب میریزیم و میزاریم برای مدت 30 تا 45 دقیقه بسته به دمای فرتون کیک بپزه. با فرو بردن خلال دندون داخل کیک میفهمیم که پخته یا نه.(اگه خلال تمیز بیرون اومد پخته)
حتما حواسمون هست که در فر رو زودتر از 20 دقیقه باز نکنیم. بعد از بیست دقیقه اگه حس کردیم کیک پخته اونو تست میکنیم.
دیواره قالب رو چرب نکنید چون نمیزاره کیک پف کنه و کیک سر میخوره. فقط کف قالب چرب باشه.
بعد از پخت کیک میزاریم خوب خنک بشه و بعد از قالب جدا میکنیم. این کیک بافت نرمی داره و قابلیت خیلی جا به جا شدن رو نداره. از اول تو ظرف مناسب برش گردونید.
میدونم طرز تهیه خامه رو هنوز نگفتم. ولی همین روزها آپ میکنم....(طرز تهیه خامه فرم گرفته)
من برای تزیین طرح گل رو انتخاب کردم و از این ماسوره و خامه فرم گرفته و کمی رنگ طورتی استفاده کردم.
برای گل زدن کافیه که ماسوره رو در مرکز گل قرار بدید و در جهت خلاف عقربه ساعت یا موافق (مهم اینه یک جهت رو انتخاب کنید) با نرمی خامه رو از قیف خارج کنید تا به نقطه ی اول برسید.

حالا از جایی که خاتمه دادید گل قبلی رو گل جدید رو بزنید و همینطور ادامه بدید.(متاسفانه عکسهای مرحله ایم تاره نزاشتم.)
همینطور ادامه میدیم تا کل کیک تموم بشه.
خیلی راحت و خیلی زیبا....
واقعا تیره است این نوع کیک و واسه همین رنگشه که محبوبه دل منه.
اینم برش خوردش....
امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید.
با خامه و بی خامه خوشمزه است. کیکی با بافت خیسه و بسیار مناسب برای یک عصرونه دلچسب...
بازم هم روز زن و مادر رو تبریک میگم.

دیدگاهها
--------------------
سلام عزیزم. چه خوب. آفرین به حافظه ی تصویری قوی شما
من توستر دارم میشه این کبک رو توی توستر درست کرد؟؟ دماش باید چقدر باشه و همین طور زمانش؟؟
و لطفا بگید سایز قالب مناسب برای این مقداری که گفتید چنده؟؟
-------------------
سلام. راستش من تا حالا توی تستر درست نکردم. دماش مثل سایر کیکها باید باشه.
قالب کوچک. هر قالبی که نصفش خالی بمونه مناسب هست
--------------------
بله
فقط ی سوال گفتید مواد خشک رو باهم الک کنیم، شور هم جز این مواد خشکه؟
آخه دونه های شکر درشته از الک رد نمیشه
------------------------
سلام. ممنونم. خیر شکر شامل نمیشه
و اینکه من این کیکو درت کردم یکمی وسطش خمیری شکل شد.دلیلش چیه؟
---------------------
سلام. بافت کره خیلی مناسب تره برای این کیک تا روغن مایع.
از قالب میان تهی استفاده کنید.
-----------------------
سلام. چه سوال سختی! آرد تون رو عوض کنید و در فریزر نگه داری کنید.
---------------------
سلام. چرا نشه عزیزم؟ برای ایجاد حالت خیس و اینکه خوب اصلا نمیخواییم شیر بریزیم چی میشه مگه؟
ظرف کیک پز بزاریم وبعدداخل فر بزاریمش
--------------------
یعنی قالب ارتفاع دار نیست و قطرش پانزده هست.بله.
--------------------
Thanks for your gratitude
--------------------
با همزن دستی بله.