کیک کره ای دو رنگ

 کیک امروزمون یک کیک معروف هست که در بیشتر دستورات مثل هم درست میشه. با چند تا ماده اولیه که همه جا پیدا میشه میتونید اونو درست کنید.

این کیک علاوه بر اینکه ساده به صورت یک عصرونه یا صبحانه میشه میل کرد ، میتونید از اون به عنوان بیس و پایه انواع کیک های میوه ای و خامه ای استفاده کرد. و هم میشه با گاناش و انواع کرم ها اونو مصرف کرد. 

در کل یاد گرفتن این کیک در کنار کیک اسفنجی و کیک شیفون به نظر من لازمه.

این کیک رو میتونید تک رنگ یا دو رنگ درست کنید ، مطابق با سلیقه ی خودتون.

 مواد لازم : (این کیک برای 10 نفر کافی است)

آرد دو پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

تخم مرغ 6 عدد

کره 125 گرم

شیر یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 

پودر کاکائو دو قاشق چایخوری 

وانیل نصف قاشق چایخوری

اول از همه کره رو بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه.

سایر مواد کیک رو آماده کنید. اگه برای مدت طولانی آرد رو نگه داری میکنید بهتره اون رو در داخل فریزر نگه دارید.

فر را با دمای 180 درجه که دمای متوسط هست روشن کنید تا گرم بشه.

 بدترین قسمت هم همین موضوع فر هست. چون در تابستون فر های غیر برقی گرمای زیادی در محیط ایجاد میکنند که از نظر من واقعا قسمت سخت کار ، کار کردن در محیط گرمه.

سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید. به هیچ وجه زرده وارد سفیده نشه!! ظرفی که زرده رو توش میریزید تمیز و خشک باشه چون سفیده خیلی حساسه.

سفیده تخم مرغ را با دور متوسط همزن انقدر هم بزنید تا کاملا پف کنه و پفکی بشه. طوری که وقتی ظرف رو برگردوندید چیزی ازش بیرون نریزه. و حتما اون رو داخل یخچال قرار بدید تا آب نیندازه.

میتونید برای هم زدن زرده از همون ظرف سفیده استفاده کنید. من چون برای همزدن ازهمون ظرف همزن که توش سفیده رو هم زدم استفاده میکنم ، ظرف سفیده رو عوض کردم و داخل یک ظرف فلزی که از قبل توی یخچال قرار داده بودم تا خنک بشه سفیده رو ریختم. اینطوری سفیده دیگه آب نمی اندازه.

حالا زرده تخم مرغ + شکر + وانیل + شیر  را با دور متوسط همزن هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . اگه دونه های شکر خیلی سفت بود میتونید یکی دو دقیقه اجازه بدید مایع استراحت کنه تا کمی شکر نرم تر بشه.

عامل بوی تخم مرغ در کیک ها همون زرده هایی اند که دور ظرف میبینید. سعی کردم اونها رو نشون بدم. مدام با لیسک اونها رو از اطراف ظرف جدا کنید و کل مخلوط رو هم بزنید.

کره که به دمای محیط رسیده رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید. کنار قرار بدید.

با پوست کره قالب مورد نظرتون که بهتره تو خالی باشه تا کیک سریع تر بپزه رو چرب کنید و بعد با الک آرد پاچی کنید و آرد اضافی رو با زدن چند تا ضربه به قالب برعکس شده از اون خالی کنید. 

حالا سفیده تخم مرغ را به مایع زرده اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست بشه. خیلی زیاد نیاز نیست هم بزنید همین که یکدست بشه مخلوط کافیه. 

 حالا کم کم آرد رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست بشه. خیلی نباید هم بزنید همین که مخلوط یکدست بشه کافیه.

حالا دو قاشق یا سه قاشق از مخلوط کیک آماده شده که غلیظ و سفت هست رو بردارید و به دو قاشق پودر کاکائو مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. باقی مواد رو توی قالبتون پخش کنید.

در انتها اون دسه قاشق کیکی که با پودر کاکائو قاطی کردید رو روی مواد بریزید.

خیلی نیاز نیست سطح کیک صاف باشه چون داخل فر خودش یکدست میشه. تنها اینکه با پشت قاشق کمی سطح کیک رو صاف کنید کافیه. این کارم میتونید به بچه ی خونه بسپرید.

کل این مراحل رو در کمتر از دو دقیقه انجام بدید. اگه خیلی مواد رو هم بزنید یا طول بدید تا توی فر قرار بدید پف کیک میخوابه.

حالا کیک را برای مدت 40 تا 50 دقیقه شایدم یک ساعت(بستگی به دمای فر شما داره) توی فر با دمای 180 در طبقه ی وسط قرار بدید. و بعد از گذشت 40 دقیقه با فرو کردن خلال دندون در قسمت حجیم کیک از پخته شدن اون مطمئن بشید. معمولا در قالب تو خالی حدود 50 دقیقه زمان پخت میبره. 

وقتی کیک به حدی از برشتگی که دوست داشتید رسید اون را از فر خارج کنید و اجازه بدید خنک بشه و بعد روی پنجره سیمی برگردونید تا کاملا خنک بشه. وقتی این کیک خنک میشه یک لایه ی برشته و کرانچی خواهد داشت که واقعا خوشمزه است.

 من برای خوشمزه تر شدن اون کمی گاناش شکلاتی درست کردم (البته با دز بیشتر در شکلات و مقدار کمتر خامه)و همراه شکلات چیبسی روی کیک ریختم. شما میتونید این کیک رو خالی یا با هر نوع خامه ، میوه ، کرم دیگری مصرف کنید.

برای نگه داری این کیک اون را داخل ظرف در بسته در یخچال یا فریزر نگه دارید و در صورت استفاده مجدد چند دقیقه بیرون یخچال قرار بدید تا به دمای محیط برسه و کره اون یخ زده نباشه.

از این کیک در پایه ی کیک های خامه ای میتونید استفاده کنید و برای مرطوب کردن اون از نسکافه یا هات چاکلت یا انواع کمپوت ها میتونید استفاده کنید.

از اونجایی که اسم این کیک کره ای هست و کلا طعم و بوی کره در خودش داره اصلا و ابدا توصیه نمیکنم کره رو با روغن مایع یا روغن جامد عوض کنید و ترجیحا یک بارم که شده این کیک رو اورجینال درست کنید و از طعم اون لذت ببرید. 

در صورت تمایل مقدار یک قاشق غذاخوری هل یا دارچین یا مخلوط هل و دارچین میتونید به مایع کیک اضافه کنید . البته بازم چون کیک با پایه ی وانیل درست میشه نیازی به این کار نیست. و برای ایجاد تنوع میتونید این کار را انجام بدید. 

این کیک شیرینی ملایمی داره و به خاطر اضافه شدن پودر کاکائو تلخ ممکنه برایتون کم شیرین به حساب بیاد میتونید اگه کیک رو دو رنگ درست میکنید دو یا یک قاشق غذاخوری شکر به مواد کیک اضافه کنید تا تلخی شکلات را جبران کنه. 

اینم از نمای  برش خورده کیک. واقعا خوشمزه و خوشگله. من به خاطر آقای همسر خونه که خیلی کیک شکلاتی دوست نداره قسمت شکلاتی رو کمتر ریختم. 

شما میتونید مایع بیشتری را با پودر کاکائو قاطی کنید. مثلا یک سوم مواد کیک را با کاکائو قاطی کنید.در کل توجه کنید چون پودر کاکائو اضافه شده به کیک اون قسمت از مواد کیک رو سنگین میکنه و باعث نشست در کیک میشه در آخرین مرحله و رویی ترین سطح اون رو بریزید نه کف قالب! چون در کف قالب باشه میسوزه.

به عنوان آخرین نکته ای که میتونم بگم اینه که سفیده رو خوب هم بزنید تا پفی که انتظار داریم را ایجاد کنه. و از هم زدن بی مورد مواد کیک خودداری کنید چون فضاهایی که در کیک هوا وجود داره رو از بین میبره و پف کیک خراب میشه.

 

برای تزیین کیک از بادام پرک ، توت فرنگی یا شاتوت میتونید استفاده کنید. این کیک در حد یک ایده بود ، انشالله در پست های آینده انواع دسر هارو باهاش درست میکنیم. 

دیدگاه‌ها  

+1 #11 زهرا بانو * 1395-04-01 03:30
فوق العاده بود طعم کیک عزیزم . ممنون از دستور بسیار دقیق و عالی
--------------------
نوش جان. خخیلی خوشحال شدم باب میل بوده
نقل قول کردن
+1 #10 مینا1366 1394-09-26 09:39
سلام عزیزم
یه سوال داشتم
من یه قالب مثل همین دارم اما وقت برگردوندن کیک خیلی مشکل دارم همیشه نصفه برمی گرده
ته قالب چی بریزم که نچسبه؟
درضمن بگم کاملا کف قالب رو چرب می کنم اما بازم برنمی گرده اگه کمک کنی ممنون می شم
--------------------
سلام کف قالب رو با کره آب نشده یا اسپری روغن چرب کنید و بعد با الک یک قاشق آرد (در کیک های شکلاتی یک قاشق پودر کاکائو) بریزید و اضافی اون رو با ظربه خارج کنید. و وقتی کیک کاملا خنک شد برگردونید
نقل قول کردن
+1 #9 نسترن. م 1394-08-20 04:25
فعلا فقط یه چیزی میگم و میرم.
اون خوشگل خانوم کیه تو عکسها؟؟؟؟
:-* :-* :-* :-* :lol: :D :P
تا بعد خداحافظ
-------------------------
سلام خانومی. دختر خانوم وروجک ماست دیگه.
نقل قول کردن
+1 #8 Sahar gh 1394-05-16 19:00
سلام عزیزم من این کیک رو درست کردم فوق العاده شد ممنون از دستور های عالی
فقط یه سوال برام پیش امده قسمت کاکایو مثل عکس نشد و همون جور پایین کیک موند ولی با این وجود طعمش عالی بود بازم ازتون ممنونم...
-------------------------------
سلام. نوش جان. میتونید با چاقو یا پشت قاشق کمی مواد شکلاتی رو داخل خمیر فرو کنید. ولی باید این کارو سریع انجام بدید تا خمیر خیلی هم نخوره و فقط مواد فرو بره.
نقل قول کردن
+1 #7 نسیم 1394-03-27 14:51
سلام این کیک رو میشه تو کیک پز هم پخت؟
-------------
سلام. بله.
نقل قول کردن
+2 #6 الهام 1394-03-10 11:50
ُسلام عزیزم. من این کیکو پختم. خیلی خوب شد. البته یکم پفش تو نواحی شکلاتی کم شده بود.
فکر کنم بکینگ پودرش یکم کم بود....
راستی میشه بی زحمت دستور شیرین پلو و مخصوصا کوکوشو بذاری. خیلی برا مهمه
چون شما یه کدبانوی قزوینی هستی خواستم از شما بپرسم
آدرس ایمیلمو میذارم برات:
---------------------
سلام بزرگوارید. ممنونم.
نه باید مقدار زیادی تخم مرغ رو بزنید و وقتی کاکائو رو اضافه میکنید خیلی هم نزنید تا پف مواد نخوابه و یکی دوبار هم بزنید. کلا نباید خیلی کیک رو بعد از اضافه کردن آرد هم زد و باید سریع به فر انتقالش داد.
سعی میکنم ولی احتمالا دستورش رو بعد از امتحانات قرار بدم. کمی سرم شلوغه. شایدم براتون یک دستور کلی ته این نظر اضافه کنم.
نقل قول کردن
+1 #5 محیا گلی 1394-03-04 07:34
سلام شکلات جون
میشه بجای شیر در دستورات از آب استفاده کرد ؟ یا میتونیم شیر را فریز کنیم هر وقت لازم داشتیم استفاده کنیم -ممنون
----------
سلام. میشه. چون این یک قاشق فقط برای راحت مخلوط شدن زرده و شکر هستش. نه بهتره شیر رو فریز نکنید. ولی همیشه چند تا شیر کوچیک پاکتی توی یخچال داشته باشید.
نقل قول کردن
+2 #4 زهراکرجی 1394-03-03 16:41
سلام عزیز خوبی؟بخدا خوش به حال همسروطایفه ی همسرت وهمچنین خانوادت که یه کدبانوی گلی مثل خودت دارن ادم اگه همچین فامیلی داشته باشه دیگه غم نداره هزارماشششششششششالا ازچشم بددورباشی الهی خداشمااستادوازمانگیره که مارم راه بندازی راستی انگارهمه ی قزوینیهایه ّّپااستادن نه؟اون ازخانم گلاور وصرافهااینم ازشما خیلی گلی بانو عاشقتم :-)
---------------

سلام عزیزم. وای شما منو شرمنده میکنید. من سعی میکنم تنها تجربیاتم رو با دوستام به اشتراک بگذارم. لطف دارید. به نظر من تمام خانونم ها استادن. و با سلیقه.
نقل قول کردن
+2 #3 محیاا 1394-03-03 09:01
دوست جونی کی میخوای نون خامه ای بذاری؟؟
-----------
انشالله بعد از امتحاناتم. تیر ماه.
نقل قول کردن
+1 #2 محیا گلی 1394-03-03 05:49
سلام خسته نباشید
خانمی: بافت این کیک مثل کیک خیس نرمه یا مثل اسفنجی خشکه
-------------
سلام.سلامت باشید. نرم نیست و اسفنجی ام نیست:-P. بین این دو تاست. کاملا مرکز این دو قرار گرفته.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir