نان کتوژنیک

 این نون برای افرادی که رژیم های غذایی خاص دارند؛ به طور مثال گندم نمیتونن مصرف کنند و یا رژیم کتوژنیک دارند مناسب هست. مدتها بود دوستان تقاضا داشتند دستورش رو بزارم.شاید توی این روزهای خونه نشینی به کار خیلی ها بیاد.

   مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۲ عدد سفیده

آرد بادام ۱۲۰ گرم

پودر اسفرزه ۵۰ گرم

پودر کتان ۳۰ گرم

روغن زیتون یا کره ۲ قاشق غذاخوری

سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یا خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری

آب ولرم یک پیمانه

نمک دریا نصف یک قاشق چایخوری

کنجد برای تزیین

 

 ۱) میزان تخم مرغ تقریبا دست خودتونه. میتونید دو تا سفیده یا یک تخم مرغ کامل استفاده کنید یا سه تا سفیده یا کلا سه تا تخم مرغ کامل. فقط هر چی میزان سفیده بیشتر باشه پف و هوای موجود در نان بیشتر میشه.

۲)آرد بادام در عطاری ها موجود هست و من خودم حتی برای ماکارون از اون استفاده میکنم. چون آرد کردن بادام در منزل کمی سخته و اگه دستگاه داغ بشه بادام خمیر میشه. همینطور اسفرزه و تخم کتان چون خیلی سفت هستند با آسیاب های خانگی ممکنه کاملا پودر نشن میتونید پودر اونها رو تهیه کنید. اگه خواستید بادام رو خودتون پودر کنید میتونید با پودر کتان و اسفرزه داخل دستگاه غذاساز بریزید و کم کم بادام را آرد کنید.

۳)من سفیده تخم مرغ رو جداگانه میزنم؛ ولی اگه نزنید و کلا تمام مواد رو با هم داخل غذاساز بریزید هم میشه. کل مواد بجز آب و کنجد رو باید با هم مخلوط کنیم. اضافه کردن آب باید کم کم باشه و هر جا حس کردید خمیرتون آماده هست دیگه آب نریزید. مثلا ممکنه نصف پیمانه آب هم کفایت کنه. و بعد خمیر رو برای مدت نیم ساعت استراحت بدید.

۴)خمیر رو به گلوله های کوچیک تقسیم کنید و هر فرمی که دوست دارید بهش بدید. میتونید مثل عکس همبرگری کوچیک درست کنید یا مثل عکسهای آخر مثل نون نازکش کنید. ولی هر چی قطر خمیر بیشتر شه زمان پخت بیشتر میشه. میتونید رو خمیر رو کنجد بریزید.

۵) ظرف نان هارو برای مدت یک ساعت در فر از قبل داغ شده با دمای ۱۷۵ درجه قرار بدید و بعد از پخت کامل و تست با خلال دندان نان هارو از فر خارج کنید.برای نگه داری نانها برای زمان طولانی احتما از پلاستیک زیپ استفاده کرده و نانها رو فریزر نگه داری کنید.

۶)اگه به خاطر مشکلاتی تخم کتان براتون ضرر داره میتونید حذف کنید و بیست گرم به میزان آرد بادام اضافه کنید.

 کالری هر قرص نان که در تصویر میبینید حدود ۳۰۰ هست.

این نکته رو بگم، با این مواد حدودا ۶ قرص نان خواهید داشت که:

حدود ۳۰۰ کالری داره هر کدومشون

بیست و پنج گرم چربی داره

۱۵ گرم کربوهیدرات

۱۰ گرم پروتئین

و ۱۰ گرم فیبر

و یک کف دست نان سنگک یا بربری هفتاد کالری داره

پس توجه کنید برای رژیم چاقی مناسبه نه لاغری. مگر رژیم کتوژنیک باشید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir