ژله ترکیبی

 در پستهای قبلی خیلی ژله های ترکیبی داشتیم. این پست رو هم برای ایده قرار میدم.

برای درست کردن ژله حتما این پست رو خوندید. اگه نخوندید هم برید بخونید. نکات درست کردن ژله رو هم که بلد باشیم همه مدل میتونیم با هم ترکیب کنیم و ژله های ترکیبی درست کنیم. انواع ژله رو در پست های قبل میتونید ببینید.

ژله پنیری

 ژله با تم آبی ممکنه خیلی سخت پیدا بشه. چون فقط میشه طبیعتا از ژله بلوبری استفاده  کرد. البته میتونید از ژله آلوئورا هم استفاده کنید و بهش رنگ آبی اضافه کنید. ولی خوب ترکیب رنگ و طعم زیادی نداره. برای یکی مثل من که خیلی با بلوبری نمیتونه ارتباط برقرار کنه خیلی این موضوع جالب نیست. ولی برای اینکه بشه از این ژله تکراری یک چیز متفاوت درست کرد من اونو با هر چی شما فکرش رو بکنید مخلوط کردم! و ترکیب اون با پنیر ماسکارپونه قابل قبول و خوشمزه بود.

این دسر با الهام از دسر پنیری که قبلا درست کردم ، درست شده.

آدرس اینستاگرام من : cafechokolat1

ژله گل لیلیوم

 ژله امروز بیشتر یک ایده برای تزیین هست تا دسر و یا ژله منحصر به فرد. پایه ی اصلی این دسر میتونه هر ژله یا دسری باشه. از ژله ساده گرفته تا ژله بستنی های متفاوت ، ژله ماستی، ژله میوه ای، ژله فالوده ای ، ژله خرده شیشه گرفته تا انواع دسر ها مثل پاناکوتاهای گیلاس یا توت فرنگی گرفته تا دسرهای کرم دار مثل مانگو یا توت فرنگی یا هلو یا هر نوع دسر ترکیبی دیگه. فقط مهم اینه ژلاتینه باشه و در قالبی که میان تهی هست و به اصطلاح عام تو خالی هستش درست بشه. 

هیچ کار خاصی نداره و خیلی راحته. فقط قبلش حتما این پست رو خونده باشید.

ژله تار و پود (ژله هندسی)

 ژله رنگین کمان از اولین ژله هایی بود که ما توی سایت داشتیم و سالها از روز اولی که همه ی ما اون ژله رو درست کردیم گذشته. تقریبا فکر کنم اولین باری که ژله رنگین کمان توی بورس قرار گرفت ده سال پیش بود. دیگه انقدر و عکس و تصاویرش زیاد بود که .... حالا یک کم تغییرات در این ژله خوشگل ایجاد شده و باز هم نوعیژله رنگین کمان داریم با اندکی خلاقیت!

این ژله هم خیلی راحته وفقط کمی صبر میخواد.

ژله آجیلی

http://s6.picofile.com/file/8246782534/DSC_0133.JPG

 دنبال درست کردن یک ژله شیک و مجلسی هستید که علاوه بر خوشگلی مزه متفاوت و مقوی داشته باشه؟!

پست امروز صرفا شاید ژله خاصی نباشه و یک نوع تزیین به حساب بیاد برای سفره ها و میزهای مهمونی ولی خیلی میتونه ایده دهنده باشه برای دوستان هنرمندم.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir