ژله بستنی میوه ای یا دسر توت فرنگی

http://s6.picofile.com/file/8186637268/38913600267541965647.jpg

 خوب امروز بازم پست ژله ای داریم برای ژله دوستان عزیز.

این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره. حدود ۲ یا ۳ سال پیش توی یک سایت اسپانیایی فروش لوازم قنادی یک عکس دیدم. و همون موقع عکس رو سیو کردم. متاسفانه عکسه خیلی کیفیت پایینه وگرنه عکسه رو میزاشتم تا با ماله من مقایسه کنید. بعد با کلی آزمون و خطا دریافت چطور درستش کنم. توی وب قبلیم آموزش بود. هم با توت فرنگی و هم با آناناس و هم با نارنگی. متاسفانه با بسته شدن سایت آپلود اون عکسها همه از دستم رفت. و الان خیلی ناراحتم بابتش. تا اون جایی که من میدونم برای اولین بار خودم این شکل ژله رو کشف کردم. و تو وبم گذاشتمش . حالا اگه کسی پیدا شد که زودتر از من مکشوفش بوده باشه ما مدالو میدیم بهش. بیاد و به منم بگه.

امیدوارم اتفاقی برای عکسهای این وبم نیفته که دیگه خدایی ناراحت میشم. (این روزها باز اوضاع سایتهای آپلود به هم ریخته)

پیشاپیش از تاریک بودن عکسها معذرت میخوام.(واقعا از نزدیک فوق العاده است) نصفه شبی عکس انداختم و با یک چراغ کوچیک تا دخترم از خواب بیدار نشه

 مواد لازم :

بستگی به قالبتون داره. من برای قالب خودم رو میگم شما کم و زیاد کنیدش.

ژله توت فرنگی ۲ بسته 

بستنی وانیلی یا بستنی توت فرنگی شل شده و به دمای محیط رسیده یک و نیم لیوان

توت فرنگی ۵ ۶ عدد

ژله آلوئورا نصف یک بسته

 

قبل از هر چی نکته هایی که در مورد ژله قبلا گفتم رامطالعه کنید.

حالا ژله آلوئورا رو با آب جوش باز میکنیم و بعد آب سرد میریزیم. (مثل همه ی ژله ها)

بعد من یک از ژله رو کف قالبم ریختم و گذاشتم ته فریزر تا سفت بشه. این کارو برای این میکنیم که وقتی ژله رو برگردوندیم روش براق باشه و همچونین چون ژله بستنی زودتر از ژله شل میشه یک وقت روی دسرمون شل نشه.

بعد که خودشو گرفت قالب رو در میاریم کج میزاریمش. طرز تهیه پانا کوتا رو اگه خونده باشید گفتم چطور قالب رو کج بزارید. کج میزاریم تو یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره. 

 بعد توت فرنگی هارو توش میچینیم. با دقت و منظم. و کمی فشار میدیم تا داخل ژله فرو بره. 

 بعد دوباره کمی ژله آلوئورا روشون میریزیم تا فیکس بشن و میزاریم تو یخچال تا کامل ببنده. اگه مثل من صبر ندارید بزارید توی فریزر ولی مواظب باشید یخ نزنه! اگه یخ بزنه لایه های بعدی به راحتی ازش جدا میشن.  

http://s6.picofile.com/file/8186637450/download_4_.jpg

 حالا نویت درست کردن ژله بستنیه. اول ژله رو با کمتر از یک لیوان (حدود سه چهارم لیوان) آب جوش باز میکنیم. و حتما برای شفافیت بیشتر روی بخار کتری یا ماکروفر میزاریمش. بعد میزاریم کمی خنک بشه . از طرفی بستنی رو که دیگه به دمای محیط رسیده با ویسک یا هر وسیله ای میزنیم تا یکنواخت بشه و روون.و بعد به ژله خنک شده اضافه میکنیم. مواظبیم نبنده ها! مقدار بستنی هم سه چهارم لیوانه. خوب هم میزنیم تا یکنواخت بشه و ته نگیره. و توی فالب روی توت فرنگیها میریزیم.  

http://s4.picofile.com/file/8186637492/download.jpg

 از اونجایی که قالب من بزرگ بود من دو بسته ژله استفاده کردم. و چون دیدم بازم قالبم جا داره یک ردیفم ژله معمولی ریختم. بهتره بزاریم ژله بستنی ۷ ۸ ساعت توی یخچال بمونه و خودشو بگیره. (تا حالا یادم نمیاد بیشتر از ۱ ساعت ژله از دست من جون به در برده باشه چون تموم ذوقه ژله ای من خلاصه میشه به برگردوندن ژله

http://s6.picofile.com/file/8186637542/IMG_0635.JPG

 بعد که خوب خودشو گرفت اونو برمیگردونیم و سرو میکنیم. 

http://s6.picofile.com/file/8186637268/38913600267541965647.jpg

میتونید به جای بستنی از مخلوط شیر و پوره ی توت فرنگی استفاده کنید که اونم به نوع خودش خوشمزه میشه و میشه دسر توت فرنگی. برای یک بسته ژله ۴سه چهارم لیوان آب جوش برای باز کردنش و بعد ۴ یا ۵ قاشق شیر + نصف لیوان پوره توت فرنگی که بعد از سرد شدن ژله بهش اضافه میکنیم . (داغ باشه بریزید شیر میبره) 

http://s6.picofile.com/file/8186637400/download_1_.jpg

اگه در عکس ها دقت کنید میبینید که قسمت ژله آلوئورا کج صاف نیست و دالبر داره که من عمدا برای اینکه کار مصنوعی جلوه نکنه با قاشق کمی از ژله های بسته شده رو برداشتم تا مخلوط ژله بستنی یکدست ریخته نشه.

میتونید به جای بستنی از شیر یا خامه هم استفاده کنید.

http://s6.picofile.com/file/8186637326/51992427584380322783.jpg 

اینم برش خوردش :

دیدگاه‌ها  

-2 #15 سونیا 1395-03-28 15:26
سلام چطوری کردین به قالب نچسبیده
قالبتون از اون سه بعدیاس؟
نقل قول کردن
+2 #14 سونیا 1395-03-28 15:24
سلام چطوری کردین به قالب نچسبیده
قالبتون از اون سه بعدیاس؟
------------------
سلام. نه فلزی معمولی. تکنیک های بیرون آوردن ژله از قالب رو در قسمت نکات کلیدی بخونید.
نقل قول کردن
+5 #13 هانا 1395-03-14 05:36
وای عزیزم معرکست.خیییلی هنرمندی خانومی. موفق باشی
------------------
سلام. نوش جان. ممنونم.
نقل قول کردن
+3 #12 سامی 1395-02-12 11:38
سایت خیلی جالبی دارین من همینجوری سرچ زدم واسه آشپزی با سایت شما آشنا شدم.بیست بیستین.ان شاءالله همیشه شاد وپر انرژی باشین دوست خوبم...
------------------
سلام. ممنونم از لطف شما. خوش اومدید
نقل قول کردن
0 #11 عارفه 1395-02-10 10:03
عالیییییی بود..توضیحتونم عالی تر
---------------
ممنونم.
نقل قول کردن
+2 #10 زربانو 1395-01-27 20:38
:-) واااای خیلی ی ی ی کاراتون ذوق زدم کرد . عالین عاااالی ی ی ی
-----------------
ممنونم. درستش کنید پس...
نقل قول کردن
+4 #9 nadi 1395-01-08 20:07
سلام بسیار جالب بود
بوس بوس
---------------
سلام. جالب و خوشمزه.
نقل قول کردن
+7 #8 zeinab 1394-10-08 10:38
ایده ی خیلی جالبی بود . محاله آدم یه دوری تو سایت شمابزنه و عاشق آشپزی (بویژه ساخت دسر) نشه. ایده های خیلی جالبی ازسایتتون گرفتم.مرسی
-----------------------
سلام. ممنونم از احساس خوبی که با نوشتن پیامتون بهم منتقل کردید
نقل قول کردن
+5 #7 Samira.mhzb 1394-05-25 18:31
سلام ببخشیدیه سوال داشتم وقتی ژله رنگین کمان درست میکنم ژله بستنیم اصلاانگار نمیبنده ووقتی لایه ژله بعدی رواضافه میکنم بابستنیه قاطی میشه وزحمتم هدرمیره همه نکاتورعایت میکنم بستنیمم به دمای محیط میرسه ووقتی بامقدارکمی محلول ژله اضافش میکنم اصلاداغ نیست وچندساعت صبرمیکنم تاببنده ولی فایده نداره قسمت ژله بستنیش خیلی واسم سخته میشه راهنماییم کنید
-------------------
قسمت بستنی دار مقدار کمتری آب جوش بریزید. مثلا به جای یک لیوان سه چهارم لیوان. و به همون نسبت بستنی کمتری هم بریزید. کلا بستنی یا هر نوع ماده اضافی باعث میشه دیرتر ببنده. بهتره بیست دقیقه تا یک ربع اگه حواستون به ژله باشه ابتدا در فریزر قرار بدید تا خودش رو بگیره. فقط مواظب باشید یخ نزنه!!!
نقل قول کردن
+4 #6 ناهید ط 1394-01-28 04:45
سلام وممنون من که عکسای این ژله کیوی رو نتونستم ببینم درضمن چطوری میتونم این سایتو سیو کنم من با تبلت کار میکنم
-------------------------
عکسهارو سعی میکنم مجدد آپلود کنم.
عضو سایت بشید و در قسمت آدرس علاقمندی هاتون در تبلت سایت رو ستاره دار کنید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir