ژله بستنی میوه ای یا دسر توت فرنگی
خوب امروز بازم پست ژله ای داریم برای ژله دوستان عزیز.
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره. حدود ۲ یا ۳ سال پیش توی یک سایت اسپانیایی فروش لوازم قنادی یک عکس دیدم. و همون موقع عکس رو سیو کردم. متاسفانه عکسه خیلی کیفیت پایینه وگرنه عکسه رو میزاشتم تا با ماله من مقایسه کنید. بعد با کلی آزمون و خطا دریافت چطور درستش کنم. توی وب قبلیم آموزش بود. هم با توت فرنگی و هم با آناناس و هم با نارنگی. متاسفانه با بسته شدن سایت آپلود اون عکسها همه از دستم رفت. و الان خیلی ناراحتم بابتش. تا اون جایی که من میدونم برای اولین بار خودم این شکل ژله رو کشف کردم. و تو وبم گذاشتمش . حالا اگه کسی پیدا شد که زودتر از من مکشوفش بوده باشه ما مدالو میدیم بهش. بیاد و به منم بگه.
امیدوارم اتفاقی برای عکسهای این وبم نیفته که دیگه خدایی ناراحت میشم. (این روزها باز اوضاع سایتهای آپلود به هم ریخته)
پیشاپیش از تاریک بودن عکسها معذرت میخوام.(واقعا از نزدیک فوق العاده است) نصفه شبی عکس انداختم و با یک چراغ کوچیک تا دخترم از خواب بیدار نشه
مواد لازم :
بستگی به قالبتون داره. من برای قالب خودم رو میگم شما کم و زیاد کنیدش.
ژله توت فرنگی ۲ بسته
بستنی وانیلی یا بستنی توت فرنگی شل شده و به دمای محیط رسیده یک و نیم لیوان
توت فرنگی ۵ ۶ عدد
ژله آلوئورا نصف یک بسته
قبل از هر چی نکته هایی که در مورد ژله قبلا گفتم رامطالعه کنید.
حالا ژله آلوئورا رو با آب جوش باز میکنیم و بعد آب سرد میریزیم. (مثل همه ی ژله ها)
بعد من یک از ژله رو کف قالبم ریختم و گذاشتم ته فریزر تا سفت بشه. این کارو برای این میکنیم که وقتی ژله رو برگردوندیم روش براق باشه و همچونین چون ژله بستنی زودتر از ژله شل میشه یک وقت روی دسرمون شل نشه.
بعد که خودشو گرفت قالب رو در میاریم کج میزاریمش. طرز تهیه پانا کوتا رو اگه خونده باشید گفتم چطور قالب رو کج بزارید. کج میزاریم تو یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره.
بعد توت فرنگی هارو توش میچینیم. با دقت و منظم. و کمی فشار میدیم تا داخل ژله فرو بره.
بعد دوباره کمی ژله آلوئورا روشون میریزیم تا فیکس بشن و میزاریم تو یخچال تا کامل ببنده. اگه مثل من صبر ندارید بزارید توی فریزر ولی مواظب باشید یخ نزنه! اگه یخ بزنه لایه های بعدی به راحتی ازش جدا میشن.
حالا نویت درست کردن ژله بستنیه. اول ژله رو با کمتر از یک لیوان (حدود سه چهارم لیوان) آب جوش باز میکنیم. و حتما برای شفافیت بیشتر روی بخار کتری یا ماکروفر میزاریمش. بعد میزاریم کمی خنک بشه . از طرفی بستنی رو که دیگه به دمای محیط رسیده با ویسک یا هر وسیله ای میزنیم تا یکنواخت بشه و روون.و بعد به ژله خنک شده اضافه میکنیم. مواظبیم نبنده ها! مقدار بستنی هم سه چهارم لیوانه. خوب هم میزنیم تا یکنواخت بشه و ته نگیره. و توی فالب روی توت فرنگیها میریزیم.
از اونجایی که قالب من بزرگ بود من دو بسته ژله استفاده کردم. و چون دیدم بازم قالبم جا داره یک ردیفم ژله معمولی ریختم. بهتره بزاریم ژله بستنی ۷ ۸ ساعت توی یخچال بمونه و خودشو بگیره. (تا حالا یادم نمیاد بیشتر از ۱ ساعت ژله از دست من جون به در برده باشه چون تموم ذوقه ژله ای من خلاصه میشه به برگردوندن ژله)
بعد که خوب خودشو گرفت اونو برمیگردونیم و سرو میکنیم.
میتونید به جای بستنی از مخلوط شیر و پوره ی توت فرنگی استفاده کنید که اونم به نوع خودش خوشمزه میشه و میشه دسر توت فرنگی. برای یک بسته ژله ۴سه چهارم لیوان آب جوش برای باز کردنش و بعد ۴ یا ۵ قاشق شیر + نصف لیوان پوره توت فرنگی که بعد از سرد شدن ژله بهش اضافه میکنیم . (داغ باشه بریزید شیر میبره)
اگه در عکس ها دقت کنید میبینید که قسمت ژله آلوئورا کج صاف نیست و دالبر داره که من عمدا برای اینکه کار مصنوعی جلوه نکنه با قاشق کمی از ژله های بسته شده رو برداشتم تا مخلوط ژله بستنی یکدست ریخته نشه.
میتونید به جای بستنی از شیر یا خامه هم استفاده کنید.
اینم برش خوردش :
دیدگاهها
فقط یه سؤال
شما ژله و بستنیو که قاطی کردی رنگ کدر صورتی داره . ولی نتیجه ی کار اصلا اون رنگی نیست و تقریبا قرمز و شفافه . البته وقتی برش زدی بازم قسمت صورتی پیداس ولی در کل خیلی متفاوته . چطوریاس ؟ . این دسرو با هر کرم دیگه ای هم غیر از ژله بستنی میشه درست کرد دیگه . اینطور نیست ؟
--------------------
سلام. بستگی به نوع ژله شمام داره. بله با هر نوع دسری میشه درست کرد به این سبک
-----------------
سلام. صد در صد
قالبتون از اون سه بعدیاس؟
قالبتون از اون سه بعدیاس؟
------------------
سلام. نه فلزی معمولی. تکنیک های بیرون آوردن ژله از قالب رو در قسمت نکات کلیدی بخونید.
------------------
سلام. نوش جان. ممنونم.
------------------
سلام. ممنونم از لطف شما. خوش اومدید
---------------
ممنونم.
-----------------
ممنونم. درستش کنید پس...
بوس بوس
---------------
سلام. جالب و خوشمزه.
-----------------------
سلام. ممنونم از احساس خوبی که با نوشتن پیامتون بهم منتقل کردید