اسموتی سبز

تا تابستون نزدیک میشه و هوا یک کم رو به گرما میره همه دنبال یک نوشیدنی خنک هستیم تا اون عطش رو کم کنیم. 

میلک شیک ها و اسموتی ها هم یکی از پر طرفدار ترینها هستند. 

 برای اینکه خیلی پر کالری هم عمل نکنیم یک کم میخوام در مورد اسموتی سبزیجات اینجا صحبت کنیم.

بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

چای دو رنگ

 در قزوین رسم هست در یک سری مراسم خاص مثل بله برون یا آستانه بوسان چای دو رنگ میدن. خصوصا برای آقا داماد.

من خیلی خیلی به این سبک مراسمها علاقه دارم. مراسم هایی که هزینه بر نیستند ودر عین سادگی احساسات زیبایی پشتشون هست.

بعضی از پستهای پیج به صورت فیلم یا عکس در پیج اینستا در قسمت هایلایت یا استوری و پستها قرار میگیره. بهتره اونجا هم مارو دنبال کنید.

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

پودینگ چیا

 توی این روزهای خونه نشینی یک سری موارد رژیمی هم بزاریم برای رژیم دارهای عزیز.

با دانه ی چیا احتمالا آشنایی دارید. این دانه بسیار پر طرفدار هست.و اگه خوب اونو نمیشناسید یک سرچ در نت داشته باشید.

انار گلاسه

 یک دسر بسیار خوشمزه که پیشنهاد میکنم حتما درست کنید.

وقتی یک مایع یا یک آبموه رو به همراه بستنی سرو کنیم بهش گلاسه میگن. معروف ترین گلاسه ، کافه گلاسه هست که اکثرا اونو میشناسیم. در گلاسه ها بر خلاف اسموتی ها مواد با هم مخلوط و میکس نمیشن و هنگام میل کردن با قاشق مواد برداشته میشه و خورده میشه.

اسپرسو

قبلا در مورد روش درست کردن قهوه ترک در سایت با هم صحبت کردیم.

 ما اینجا میخواییم کمی در مورد اسپرسو صحبت کنیم‌. اسپرسو هم یک روش دیگه برای درست کردن قهوه هست.

اسپرسو با عبور آب بسیار داغ (حدود ۹۵ درجه سیلسیوس) که تحت فشار است از روی قهوه آسیاب و بهم فشرده شده درست می‌شود.

دستگاه اسپرسو ساز مهمترین ابزار آلات برای تهیه این نوشیدنی می‌باشند. 

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

شیر بادام

 درست کردن یا گرفتن شیره موادی مثل بادام یا سایر مغزها علاوه بر افراد با رژیم خاص برای افزایش وزن و تقویت بدن خصوصا در کودکان بسیار کاربردی هست.

روش درست کردن شیر بادام رو در این پست توضیح میدم و با این روش میتونید از بقیه ی مغزها هم شیر درست کنید.

   مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir