اسموتی توت فرنگی

اسموتی نوعی نوشیدنی هست که از میوه های تازه و ترکیب اونها با چیزهایی نظیر بستنی ، شیر در مقیاس کم و بیشتر میوه ها تشکیل شده. میوه به صورت پوره در میاد و به طوری که له له نشده باشه و زمان خوردن و میل کردن بافت میوه ای احساس بشه. میوه هایی که هم مزه هستند یا ترکیب میوه هایی که به نظر خوشمزه میان با هم برای ایجاد یک نوشیدنی خوشمزه تر!!

 اسموتی ها نه به اندازه آبمیوه ها روان و یکدست هستند و نه به اندازه پوره میوه سفت و بافت میوه ای. در کل اسموت یعنی پوره میوه. این نوشیدنی غربی هست و در کشور های برزیل و آمریکا درست میشد ودر حال حاضر هم که همه ی جهان میل میکنند. 

قهوه ترک

 قوه انواع مختلفی داه ، هم نوع و جنس مختلف و هم نحوه ی دم کردن متفاوت باعث شده ما چندین نوع قهوه داشته باشیم. از این به بعد سعی میکنیم هفته ای یک مدل قهوه و مشتقات اون و معرفی کنیم.

 اولین قهوه ای که در نظر دارم قهوه ترک هست که منظور از ترک بودن نحوه ی دم کردن اونه که به سبک ترکی هست. راحت و بی درد سر و محبوب در سراسر دنیا.و از همه مهم تر پایه ی قهوه ها و ترکیبات قهوه ای.

بعد از این پست هم انشالله مشتقات قهوه مثل اسپرسو بریو ، انواع لاته ، قهوه عسلی ، نسکافه ، کاپوچینو ، آفوگاتو ، فردو ، فراپاچینو و .... رو خواهیم داشت.

آب لیمو پرتقال

http://s4.picofile.com/file/8167874642/IMG_2116.JPG

خوب فصل زمستونم داره تموم میشه و شاید آخرین روزهایی باشه که میتونیم از مرکبات خوب و تازه و غیر سردخونه ای استفاده کنیم. انشالله چند تا پست پرتقالی پشت سر هم خواهیم داشت.

 این پست بیشتر از اینکه جنبه ی آموزشی داشته باشه یک ایده است برای پذیرایی در زمستون. و شاید به نوعی برای ایام نوروز هم مناسب باشه. پرتقال ، لیمو ، نارنگی و گریپ فروت از جمله مرکبات خوشمزه ی زمستون هستند که با کمی خلاقیت میتونیم باهاشون نوشیدنی خوشمزه ای درست کنیم.

و همچنین این نوشیدنی میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای چای در وعده ی صبحانه و به جای نوشابه و دوغ در وعده ی غذایی مخصوصا برای کودکان باشه.

آب انار

http://s5.picofile.com/file/8158866942/IMG_1964.JPG

یلداتون مبارک باشه. انشالله زمستون زیبایی پیش رو داشته باشید.

میخواستم اسم پست امروز رو بزارم ایستگاه سلامتی! خوب این آب اناری های بیرون همه این اسم رو دارن دیگه؟ واقعا اگه فواید میوه ی انار رو بخونیم میدونیم که این میوه یکی از معجزات خداوند روی زمینه. از پوست و برگ و ریشه ی اون گرفته تا یاقوتهای زیبای داخلیش خوراکی و مفید هست.

آب انار هم که خوشبختانه امروزه متداول شده و بهتره با توجه به فصلی که توش حضور داریم تا جایی که میتونیم از نوشیدن اون لذت ببریم. من از دوست داران آب انارم ولی نمیتونم به نوع آماده ی اون اعتماد کنم! این عدم اعتماد هم از اون جایی نشات گرفته که یک بار بعد از نوشیدن یک لیوان بزرگ آب انار وقتی نگاهی به زبون مبارکم (!!!)انداختم  دیدم !! ای دل غافل رنگ زبونم رنگ قرمز ویلتون شده! البته که اگه میدونستم توی آب انار که چه عرض کنم در آب و اسانس انار رنگ ویلتون یا هر رنگ معتبر خوراکی دیگه ای وجود داره شاید انقدر ها هم حرص نمیخوردم!

ولی میدونم و مطمئنم از بی خاصیت ترین رنگ ها استفاده کردند که اون بلا سرزبونم اومده بود. و اینگونه بو که ما پشت دستمون رو داغ گذاشتیم تا دیگه این نوشیدنی رو تنها توی خونه درست کنیم.

نوشیدنی هندوانه

http://s5.picofile.com/file/8151059918/IMG_0660.JPG

شب یلدا و چله در راهه ...

توی زندگی من نقش نوشیدنی بسیار بالاست. همیشه در سرما و گرما دوست دارم یک نوشیدنی خنک بخورم. برام اصلا فرقی نداره دمای هوا زیر صفر باشه یا 40 درجه ی گرما. اون خنکی منو آسمون ها میبره.

در کل برای من آب میوه چندین برابر خودش ارزش داره. طوری که حس میکنم با خوردن آب میوه ی تازه ، اون آبمیوه مستقیم در خون و رگهام جاری میشه و تک تک اعضای بدنم حس تازگی میکنه.

پس اونایی که توی این هوای سرد دنبال یک نوشیدنی سرد هستند مثل من میتونن این نوشیدنی رو برای شب یلدا درست کنند. اگر که نه هم بزارید هوا گرم بشه و تابستون بیاد و اونوقت درستش کنید.

شیر موز مخصوص

http://upload7.ir/images/18419507718162024483.jpg

شیر موز دسر و میان وعده ی خوبیه . خیلی میشه بهش شاخ و برگ داد تا از شیر موز به معجون برسیم. یعنی یک بازه ی خاص رو پر میکنه. شیر موز مخصوصی که امروز میخوام دستورشو بزارم تقریبا اون وسطهای بازه است. 

این مطلبم برای اونایی که حس میکنن ممکنه با خوردن شیر موز چاق بشن :

یک متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین تاکید کرد:«برخی از افراد گمان می‌کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می‌شود اما باید گفت موز میوه‌ای است که چربی بسیارناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی‌شود چون که کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود.»

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir