درباره ی کافه شکلات

آیا کاری در دنیا راحت تر از آشپزی هم هست؟

برای من آشپزی بهترین هنر و سرگرمی هستش. کاری که با لطافت و ظرافتش خشک و خشن بودن رشته ی تحصیلیم که مهندسی آی.تی هست رو نرم و قابل تحمل میکنه. به نوعی اون خشکی و این لطافت در روحیه ی من به یک تعادل مثبت میرسه.

این سایت را ایجاد کردم تا در اون تجربه های خودم از آشپزی را با شما دوستان عزیزم به اشتراک بگذارم. و در آینده این سایت بتونه راهنمای آشپزی دخترم باشه.

بیشتر دستورهای این سایت متعلق به خودم هست و اگه چیزی را از جایی یاد گرفته باشم با ذکر امانت حتما منبع را ذکر میکنم و استفاده از مطالب ، تصاویر ، دستور های این سایت با ذکر منبع مجاز است.

سعی کردم آشپزی و توضیحاتم رو همراه با عکسهای مراحل کار بیارم تا درک آنها راحتر باشه.

برای اینکه راحتر به مطالب دست پیدا کنید سه نوع فهرست و دسته بندی در اختیار شما قرار دادم. منوی موضوعی ، منو بر اساس مدت زمان آماده سازی غذا و منو مناسبتی.

هیچ کسی در زندگی کامل نیست. برای اینکه کامل بشیم نیاز به نقد هم داریم. من با روی باز انتقادات و پیشنهادات شما رو می پذیرم.

برای اینکه بدونید چطور میتونیم با هم در ارتباط باشیم لطفا قسمت << ارتباط با کافه شکلات >>را مطالعه بفرمایید

در آخر تشکر میکنم که سایت منو برای بازدید انتخاب کردید. و برای قدر دانی از حضور شما با کمال میل اگه منوی درخواستی داشتید براتون در اینجا قرار میدم. فقط ممکنه من غذای درخواستی شمار را در پستهای آماده ی بروز کردن داشته باشم که به سرعت درخواست شما را اجابت میکنم. و اگر نداشته باشم در اولین فرصت اون غذا در سایت گذاشته خواهد شد.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir