سینی مزه

سینی اردور یا مزه یا پیش غذا ها یا فینگرفود ها و .... این روزها در بورس تغذیه ای قرار دارند و یک گزینه ی شیک برای مهمانی ها و تولد ها هستند. 

یک تنوع غذایی ویژه و خوشمزه برای سلیقه های مختلف.

درست کردن این سینی ها بسیار راحت هست و اونهارو در دو مدل سرد و گرم برای غذاها و دسرها میشه تهیه کرد. در این پست چند ایده رو یکجا جمع کردم ، شاید بتونه کمک کننده باشه برای دوستانی که به این سبک کار علاقه دارند.

تزیین خیار

کلا من هیچ وقت نمیرسم یک غدا رو تزیین کنم. یادش بخیر قدیم ها که من کمک آشپز مامانم بودم و وظیفه ی پخت غذا با ن نبود خیلی راحت میتونستم ساعت ها بشینم و یک گل ترب یا یگ گل هویج درست کنم و لذت دنیا و آخرت رو ببرم! کلا تزیین غذا و کنار غذایی ها خیلی لذت بخشه که از وقتی خودم هم باید آشپزی کنم و هم خودم سفره بچینم از این لذت محرومم. نهایتا یک حرکت ساده در حد یک گل درست کردن برسم و انجام بدم. چون هم باید غذا داغ سرو بشه و هم هزاران کار دیگه همزمان با پخت غذا دارم برای انجام دادنش. میدونم خیلی ها الان در شرایط من اند!!

این گل خیار هم خیلی راحت و سریع درست میشه.

سعی میکنم این سبک کارای راحت رو بیشتر پست بزارم.

تولد توت فرنگی

DSC_0063.JPG (480×320)آدم ها از وقتی پدر یا مادر میشن دیگه با رسیدن تولد خودشون احساس بزرگ شدن نمیکنن!! اینو حس کردم که میگم. ولی با بزرگ شدن بچه هاشون با رسیدن تولد بچه هاشون با یک سال بزرگتر شدن اونها پدر و مادر هم احساس بزرگ شدن میکنه. 

به سرعت برق و باد دو سال از حضور فرشته ی نازم در زندگی ما میگذره و امسال مینوسا ناز ما دو سال شد. 

شاید تا قبل از نزدیک شدن به تولدش کلی ایده و فکر داشتم ، خصوصا در ایام امتحاناتم. (اصولا بهترین ایده ها در زمان امتحانات یا وقتایی که به هیچ عنوان امکان عملی سازی ایده هام رو ندارم به سرم میزنه.) و با نزدیک شدن به تولد خانوم خانوما تمام ایده ها از ذهنم رفت. خصوصا که چند روز مونده به تولدش ، دخترم یک تب الکی گرفت و کلی بار استرسی برام ایجاد کرد. و شاید تمام اینها دست به دسته هم داد تا تولد امسال برای من پر از استرس باشه.(اصلا تصور نکنید دچار استرس شدم که ای داد و بی داد چقدر پیر شدم من و این حرفها و ، و این داستانا!!) در کل با یک استرس عجیب و ناشناخته و دست نایافتنی مینوسای من دو ساله شد! و تولد دو سالگیشو جشن گرفت.

این سبک پستها که عکس مهمونی هست معمولا برای یادگاری خودم و دادن ایده به شما قرار میدم.

آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1

مهمانی جلوس

http://s4.picofile.com/file/8186639218/IMG_0840.JPG

قبل از آماده کردن این پست فکر کردم یک پست دسر قرار بدم. یا پیتزا! بعد دیدم نه خودم خیلی وقت توضیح دادن دارم و نه درسم رو خوندم. پس تصمیم گرفتم یک پست قرار بدم تا هم کمی از فرهنگ و رسوم شهرم براتون بگم و هم عکسهاش چشم نواز باشه و خیلی هم نیاز به متن نداشته باشه.

در قزوین یکی از رسوماتی که بعد از سالها هنوز از بین نرفته اینه که بعد از عید نوروز دید و بازدید ها تموم نمیشه. و حتی گاهی تا چندین ماه بعد از نوروز هم این دید و بازدید ها ادامه داره. اما به این صورت که خانوم های فامیل مهمونی هایی به صورت عصرونه برگزار میکنند و در اون با شیرینی های نوروز و میوه و عصرونه ای مختصر از مهمون ها پذیرایی میکنند. این کار به صورت یک دوره در میاد و هر هفته یا هر ماه نوبت یکی از بانوان فامیل هست که مهمونی برگزار کنه ....

بریم ادامه مطلب ...

سال 1394 مبارک

http://s4.picofile.com/file/8180799900/IMG_0317.JPG

بهار آمد بهار آمد بهار خوش عذار آمد
خوش و سرسبز شد عالم اوان لاله زار آمد

ز سوسن بشنو اي ريحان که سوسن صد زبان دارد
به دشت آب و گل بنگر که پرنقش و نگار آمد

گل از نسرين همي‌پرسد که چون بودي در اين غربت
همي‌گويد خوشم زيرا خوشي‌ها زان ديار آمد

خوب سال 93 به چشم به هم زدنی گذشت و سال 94 اومد. جالب اینجاست که من هنوز ذهنم منطبق با تغییر سال نشده و اگه ازم بپرسن الان چندمه خیال میکنم هنوز اسفند ماهه!! شایدم این ایراد هواست که اصلا بوی بهار نداره.

بیشتر از 15 روز از نوروز گذشت. توی این پست خواستم سال نو رو تبریک بگم و دیگه شروع کنیم به گذاشتن پستهای جدید. 15 روزی رفتیم مرخصی و دورو ور وب نگشتیم. امروز اول از همه سعی کردم نظرات رو جواب بدم. و بعدم یک پست براتون آماده کردم.

در ادامه پست هم سعی کردم چند تا عکس از نوروز قرار بدم.

امیدورام سال خوبی رو آغاز کرده باشید و این سال براتون پر از شادی و نشاط و کار و تلاش باشه. و سالم و سلامت در کنار عزیزانتون زندگی کنید و ما رو از دعای خیر خودتون بی نصیب نکنید.

املت گوجه فرنگی

http://s5.picofile.com/file/8135944500/IMG_0058.JPG

بعضی غذاها هست که خوردنش علاوه بر سیر شدن و مفید بودن برامون طعمی رو ایجاد میکنه که همیشه به یادمون میمونه. و به قولی میگیم مزه اش هنوز زیر دندونمونه.

یکی از اون موارد صبحونه ی روزها تعطیله برای من و خانوادم. این املتی که امروز دستورشو میزارم املت گوجه فرنگی یا املت کلاسیکه ما ایرانی هاست که توی اکثر صبحونه فروشی های کشورمون عرضه میشه.

در کنار املت تزیین گوجه فرنگی که توی پست تولد گذاشته بودم و چند نفر از دوستان روش درست کردنشو میخواستن هم توضیح میدم.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir