گراتن پاستا
تقریبا نزدیک ترین فامیل لازانیا این گراتن پاستا هستند. معرفیشون میکنم. ایشون کاملا طعم و مزه ی لازانیا رو دارن. انواع دیگه گراتن رو داریم که به مرور میزارم. این نوع راحترین و یکی از خوشمزه ترین های گراتن هست.
لازانیای قالبی (تیمپانو)
چند مدل روش پیچیدن لازانیا رو در سایت داشتیم. لازانیا مخلوط متشکل از تمام مواد خوشمزه ای هست که از یک لازانیا انتظار داریم. لازانیای سبزیجات رو هم برای گیاه خوارها معرفی کردیم. یک مدل پیچیدن لازانیا که تک نفری بود به صورت لقمه بود و لازانیای لقمه ای ما بودش. و یک مدل هم لازانیای رولتی رو آموزش دادیم.
امروز یک مدل دیگه لازانیا داریم که خیلی سریع و بی درد سر تر درست میشه و به صورت قالبی بر میگرده. از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید و هر نوع لازانیایی، فقط لازانیای نیمه آماده نباشه. چون لازانیای نیمه آماده برای این مدل لازانیا مناسب نیست.
لازانیا نیمه آماده
در راستای درست کردن لازانیا و سیل سوالاتی که در این زمینیه معمولا ازم پرسیده میشه ، سعی کردم یک پست بزارم که در مورد لازانیا های نیمه اماده یا فوری توضیح بدم و از طرفی نکته های کلیدی که معمولا زیاد ازم پرسیده میشه رو در یک جا جواب بدم.و مطرح کنم.
در کل ما تا حالا چند مدل لازانیا داشتیم که در اینجا میتونید ببینید.
پاستا شکم پر
اگه دنبال یک میان وعده همه پسند هستید این دلمه رو امتحان کنید. پاستا معمولا همه پسند و خوشمزه هست. و از بزرگ و کوچیک اونو دوست دارن. میان وعده امروز خیلی آشنا و با طعم همیشگی پاستا هست. با این تفادت که یک چیزی بین لازانیا و پاستای معمولی خواهد بود.
برای مهمونی ها و سفره ها و میزهای عصرونه یک غذای جدید و درجه یک هست. ما با این مدل پاستا که صدفی درست هست دو مدل دلمه یا پاستای شکم پر درست میکنیم ، یکی این مدل که گرم سرو میشه و یکی مدل سرد که انشالله در پستهای بعدی میبینید.
پای پاستا ریگاتونی
پست امروزم یک پست خوشمزه از زیر شاخه ی پاستاها و لازانیا ها هست. با طعمی بی نظیر و پر از ملات برای اونایی که اهل چیزای خوشمزه و پر کالری هستن.
این مدل پاستا و پای برای مهمونی های خودمونی یک پیشنهاد عالی به حساب میا. هم خیلی سریع درست میشه و هم خیلی خوشمزه است. و از اونجایی که پاستاها خیلی طرفدار داره اکثر افراد از اون خوششون میاد.
میتونید از انواع پاستا ها برای درست کردن پایِ پاستا استفاده کنید ولی بهترین اونها ریگاتونی درشت هست .
پنه با سس آلفردو
سس آلفردو یک سس خوشمزه است که اولین بار توسط Alfredo di Lello در رستوران ایتالیایی اش در شهر رم درست شد.قدمت این سس به صد سال میرسه. اختراع این سس توسط آقای آلفردو تحسین های زیادی در بر داشت. به طوری که هر چند در ابتدا این سس برای فتوچینی آماده شد ولی در آینده ای کوتاه بهترین سس برای انواع پاستا ها مثل پنه و ... مورد استفاده قرار میگیره.
ترکیبات اصلی اون از کره ، خامه سنگین(پر چرب) ، پنیر پارمسان و دانه های فلفل سیاه زیباست. امروزه این سس کمی تغییر داشته به طور مثال تخم مرغ از اون حذف شده و یا ... ولی باز هم باید گفت آقای آلفردو دم شما بسیار گرم.
این سس رو با انواع سبزیجات و گوشت و مرغ میشه ترکیب کرد و یک شاهکار تحویل گرفت.