لازانیا نیمه آماده

http://s6.picofile.com/file/8246787776/DSC_1090.JPG

 در راستای درست کردن لازانیا و سیل سوالاتی که در این زمینیه معمولا ازم پرسیده میشه ، سعی کردم یک پست بزارم که در مورد لازانیا های نیمه اماده یا فوری توضیح بدم و از طرفی نکته  های کلیدی که معمولا زیاد ازم پرسیده میشه رو در یک جا جواب بدم.و مطرح کنم.

در کل ما تا حالا چند مدل لازانیا داشتیم که در اینجا میتونید ببینید.

پاستا شکم پر

http://s6.picofile.com/file/8246780792/DSC_0212.JPG

 اگه دنبال یک میان وعده همه پسند هستید این دلمه رو امتحان کنید. پاستا معمولا همه پسند و خوشمزه هست. و از بزرگ و کوچیک اونو دوست دارن. میان وعده امروز خیلی آشنا و با طعم همیشگی پاستا هست. با این تفادت که یک چیزی بین لازانیا و پاستای معمولی خواهد بود. 

 برای مهمونی ها و سفره ها و میزهای عصرونه یک غذای جدید و درجه یک هست. ما با این مدل پاستا که صدفی درست هست دو مدل دلمه یا پاستای شکم پر درست میکنیم ، یکی این مدل که گرم سرو میشه و یکی مدل سرد که انشالله در پستهای بعدی میبینید.

پای پاستا ریگاتونی

 پست امروزم یک پست خوشمزه از زیر شاخه ی پاستاها و لازانیا ها هست. با طعمی بی نظیر و پر از ملات برای اونایی که اهل چیزای خوشمزه و پر کالری هستن.

این مدل پاستا و پای برای مهمونی های خودمونی یک پیشنهاد عالی به حساب میا. هم خیلی سریع درست میشه و هم خیلی خوشمزه است. و از اونجایی که پاستاها خیلی طرفدار داره اکثر افراد از اون خوششون میاد.

 میتونید از انواع پاستا ها برای درست کردن پایِ پاستا استفاده کنید ولی بهترین اونها ریگاتونی درشت هست .

پنه با سس آلفردو

 سس آلفردو یک سس خوشمزه است که اولین بار توسط  Alfredo di Lello در رستوران ایتالیایی اش در شهر رم درست شد.قدمت این سس به صد سال میرسه. اختراع این سس توسط آقای آلفردو تحسین های زیادی در بر داشت. به طوری که هر چند در ابتدا این سس برای فتوچینی آماده شد ولی در آینده ای کوتاه بهترین سس برای انواع پاستا ها مثل پنه  و ... مورد استفاده قرار میگیره. 

ترکیبات اصلی اون از کره ، خامه سنگین(پر چرب) ، پنیر پارمسان و دانه های فلفل سیاه زیباست. امروزه این سس کمی تغییر داشته به طور مثال تخم مرغ از اون حذف شده و یا ... ولی باز هم باید گفت آقای آلفردو دم شما بسیار گرم.

 این سس رو با انواع سبزیجات و گوشت و مرغ میشه ترکیب کرد و یک شاهکار تحویل گرفت.

لازانیا سبزیجات

 من یک سوالی از شما دارم : آیا غذایی خوشمزه تر از لازانیا هم هست؟ نه واقعا هست؟ چند سال پیش یک لازانیا ی خوشمزه و خوش قلق رو توی سایت یاد دادم. امروزم میخواییم یک لازانیا شبیه اون رو درست کنیم. با این تفاوت که کاملا گیاهی هست و از گوشت در اون استفاده نمیشه.

میدونید که یکی از علایق من گوشت هست. اصلا غذایی که توش گوشت خصوصا قرمز نباشه یک جاش میلنگه برای من. ولی اگه شما هم مثل ما در اعضای خانواده یک گیاه خوار داشتید اون زمانه که باید درست کردن انواع غذاهارو بدون گوشت تجربه کنید.

 پدر عزیز و بزرگوار منم از اونجایی که سالهای طولانیه که گوشت و مرغ و ماهی نمیخورن خیلی خیلی کار ما رو در آشپزی سخت کردند. بماند که این لازانیارو هم در نهایت به خاطر وجود پنیر میل نکردند .چون پنیر و شیر هم نمیخورن. ولی خوب یک ورژن گیاهی مناسب برای درست کردن لازانیا رو یاد میگیریم با هم.

 اینم یک لازانیای گیاهی خوش آب و رنگ برای اونهایی که میخوان کمی با گوشت فاصله بگیرن.

لازانیای رولتی

http://s5.picofile.com/file/8156694200/IMG_1506.JPG

 تا حالا چند مدل پیچیدن لازانیا رو گفتیم :

لازانیا

لازانیای رولی (لقمه ای)

این پست هم یک مدل دیگه لازانیا داریم به اسم لازانیا رولتی. مثل بقه بسیار راحته. ولی فرقش اینه که چون مواد داخلی بیشتر از مقدار لازانیا است خوشمزه تر میشه. البته به موضوع از گفته ی اطرافیان هستش.

و این لازانیا تونسته نظر مثبت از هر لحاظ رو از طرف آقای همسر مشکل پسند به دست بیاره.

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir