گلدون سبزیجات
موارد زیادی برای تزیین سفره هست که میشه ازش استفاده کرد. اما همیشه تزیینات خوردنی و قالب خوردن جذابیت خودشو داره. این گلدون کاملا خوردنی میتونه برای سفره هاتون بسیار زیبا باشه.
کاسترد شکلاتی
قبلا روش درست کردن کاسترد معمولی رو در یک پست گفتم. این کاسترد شکلاتی هم گزینه ی خوبیه برای داشتن یک دسر متفاوت.قبل از اینکه بخواییم شروع کنیم یک نکته رو تکرار کنم. برای درست کردن انواع دسر و ژله سعی کنید از مواد با کیفیت و تازه استفاده کنید. شکلات و کاکائو موجود در این دسر باید خوشمزه باشه تا این دسر به کیفیتی که ما میخواییم نزدیک بشه.
به طور مثال من همیشه از کسترد مارک safa استفاده میکردم. این بار مارک tira گرفتم که به نظرم خیلی خیلی بی کیفیت اومد. متاسفانه در حال حاضر همین در دسترسه! و چاره ایی جز استفاده ازش نداریم.
الویه ی آفتابگردون
درست کردن الویه رو قبلا در پست جداگانه ای گفتم. نکات مهمی هم توش هست که حتما بخونیدش. خوب مهم ترین نکته در غذا ظاهر اونه. مخصوصا برای بچه ها و خانوم ها. (بینه خودمون باشه برای آقاییون مزه مهمترین رکنه) پس بهتره وقتی وقت و انرژی برای درست کردن چیزی میزاریم اونو خوشگلش کنیم تا دیگران هم حضه بصری ببرن و هم لذت خوردنش رو.
ژله میوه ای
تمامی نکات درست کردن ژله رو در این پست توضیح دادم. پس حتما اینجا رو بخونید خوب برای درست کردن ژله میوه ای خوشمزه امروزمون دست به کار میشیم.
من میزان ژله ای که نیازه رو نگفتم. چون بستگی به قالبتون داره. مثلا من خودم از دو بسته ژله آلو ئورا استفاده کردم.
تیرامیسو
تیرامیسو یک دسر ایتالیایی هستش که خوب فکر میکنم همه خوب راجبش بدونید. هم با تخم مرغ درست میشه و هم بدون تخم مرغ من از اونجایی که تخم مرغ خام داخل دسر هام استفاده نمیکنم مثل همیشه دنبال جایگزین کردن تخم مرغ در دستورها هستم به طوری که روی طعم دسر اثر منفی نزاره پس بی چون و چرا نوع بدون تخم مرغ رو انتخاب میکنم.
این دسر بسیار سنگین و پر کالریه و میتونم بگم یکی از پر طرفدارترین دسرها در جهانه.