خوراک مرغ با لوبیا سبز

http://s5.picofile.com/file/8166313418/IMG_2106.JPG

قبلا خوراک لوبیا سبز با گوشت رو گذاشته بودم. امروزم یک خوراک لطیف دیگه با لوبیا سبز خواهیم داشت.کلا لوبیا سبز از جمله سبزیجاتی محسوب میشه که شدیدا خوش بود هست و توی هر غذایی هم باشه لطافتش رو منتقل میکنه. غذای امروز کاملا سلیقه ای هست.

من دوست داشتم میزان لوبیا و روش برش اون رو کمی درشت بگیرم. میتونید مثل خوراک لوبیا سبز با گوشت عمل کنید.

در کل با کمی سلیقه میتونیم غذاهای جدید و متنوعی رو درست کنیم که هم مفید باشه و هم خوش طعم.

 

 مواد لازم :

پیاز خرد شده یک عدد متوسط

هویج یک عدد درشت

لوبیا سبز تازه و ترد و نازک

مرغ چند تیکه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

ادویه شامل نمک و فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زردچوبه و دارچین

پیاز خلالی شده رو در کمی روغن تفت بدید تا سبک بشه و بعد مرغ ها رو بهش اضافه کنید + نم و ادویه بجز دارچین(دارچین در انتهای پخت باید اضافه بشه)

لوبیا سبز رو خوب بشورید و سر و ته اونو بگیرید و اگه نیاز بود به دو قسمت تقسیم کنید.البته خرد کردن اون سلیقه ای هستش...

http://s5.picofile.com/file/8166313318/download_9_.jpg

 مرغهارو تفت بدید تا تغییر رنگ بده و بوی اون گرفته بشه، اگه نیاز بود و دوست داشتید چند تا حبه سیرم اضافه کنید. و بعد دو قاشق رب گوجه رو اضافه کنید تا سرخ بشه و بوی خامی رب گرفته بشه.

بعد نوبت اضافه کردن لوبیا هست که مقدار و روش برشش سلیقه ایه.مثلا در لوبیا پلو من حتما روی برش اریب تاکید دارم ولی در این مورد خیر. چون واقعا فرقی نداره!فقط خیلی ریز نباشه بهتره.

و بعد هویج رو اضافه میکنیم و وقتی مواد یک کم تفت خورد دو لیوان آب میریزم و در قابلمه رو میزاریم تا خوب خوراک بپزه و جا بیفته!

سعی کنید زیاد آب نریزید و همینطور بعد از پخت آب اضافه نکنید به غذا. از اول طوری آب غذا رو تنظیم کنید که به مشکل بر نخورید.

http://s4.picofile.com/file/8166313342/download_10_.jpg

 در نهایت بعد از گدشت یک تا دو ساعت غذاتون جا میفته و میتونید نوش جان کنید.

بعد از پخت حتما دارچین رو اضافه کنید تا عطر بوی خوبی داشته باشه و غذاتون رو تیره نکنه.

در صورت تمایل دو قاشق آبلیموی تازه بعد از خاموش کردن شعله به مرغ اضافه کنید! اگر در حین پخت بریزید غذا تلخ میشه.

اگر دوست داشتید میتونید یک سیب زمینی رو خرد کنید و بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از خاموش کردن شعله به غذا اضافه کنید تا غذاتون دارای سیب زمینی باشه.

http://s4.picofile.com/file/8166313376/download.jpg

 تا همین جا غذا آماده و کامله. اگه دوست داشتید میتونید تکه های مرغ رو جداگانه سرخ کنید و بعد دوباره داخل ظرف بچینید و از محتویات و لوبیا روش بریزید.اینطوری بی نهایت مرغهای خوشمزه و کرانچی و تردی خواهید داشتید!

برخی سبزیجاتی مثل نخود سبز و ذرت به این غذا اضافه میکنند ، شما هم میتونید امتحانشون کنید!

http://s4.picofile.com/file/8166313392/IMG_2102.JPG

اگه این غذا رو برای بچه ها درست میکنید برای اینکه غنی تر بشه میتونید به جای رب گوجه یا در کنار رب گوجه فرنگی از گوجه رنده شده هم استفاده کنید.

 و در نهایت راز غذای خوشمزه در جا افتادن اونه... علاوه بر اون فراموش نکنید ماکیان و گوشت سفید حتما باید در ابتدا مزه دار و نمک سود بشن. پس حتما در ابتدای پخت نمک بزنید و اونو فراموش نکنید!

یک نکته آخر: اینکه زعفران ادویه خوبیه و دوست داشتنی شکی در اون نیست ولی باید بدونیم هر ادویه استفاده مخصوص خودش رو داره. پس نباید در هر غذایی ازش استفاده کرد!ممکنه طعم غذا رو تحت شعاع قرار بده که اصلا جالب نخواهد بود.

نوش جان....

http://s5.picofile.com/file/8166313418/IMG_2106.JPG

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir