پیراشکی سوسیس

http://s5.picofile.com/file/8169363392/IMG_2348.JPG

 در پست های قبلی روش درست کردن پیراشکی شیرین که هم میتونه کرم دار باشه و هم شکلاتی رو گفتیم. در پستهای قبلترشم روش درست کردن پیراشکی گوشت رو در فر آموزش دادیم. توی این پست دستور پیراشکی سوسیس سرخ کردنی رو داریم. مواد داخلی پیراشکی دسته خودتونه که چی باشه میتونید از سوسیس یا گوشت استفاده کنید.

موضوع با اهمیت خمیرشه که فوق العاده خوبه. اسفنجی و نرم و پفش بی نظیره.

 

مواد لازم :

آرد 5 پیمانه

تخم مرغ دو عدد

آب ولرم سه چهارم پیمانه

شکر دو قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چای خوری

خمیر مایه یک قاشق غذاخوری

ماست یک پیمانه

روغن سه قاشق غذاخوری

وانیل وفلفل سیاه و فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری

بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

مواد داخل پیراشکی:

سوسیس

پیاز

قارچ

فلفل دلمه ای

روب و سس کچاب

ادویه

اول از همه خمیر مایه باید عمل بیاد. چه فوری باشه و چه نباشه بهتره اول عمل بیاریدش. خمیر مایه + یک قاشق شکر + یک قاشق از آرد رو با هم مخلوط کنید و بعد آوب ولرم رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و بزارید گوشه ی آشپزخونه تا عمل بیاد. حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میبره تا پف کنه و عمل کنه.

باقی شکر + نمک + وانیل + فلفل سیاه + فلفل قرمز + دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط بشه.

ماست رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و بعد روغ رو اضافه کنید و هم بزنید. تا یکدست بشه.

http://s5.picofile.com/file/8169363268/download_5_.jpg

 آرد + بکینگ پودر (در اینجا نقش بهبود دهنده رو داره) دو بار الک کنید.

حالا مایه خمیر رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید وقتی یک دست شد آرد رو کم کم اضافه کنید  تا خمیری بدست بیاد که شبیه خمیر بربری فروشی ها باشه. اگه با ریختن کل آرد بازم خمیرتون خیلی شل بود آرد بیشتری بریزید. ولی نیاز نیست کل آرد رو از ابتدا داخل خمیر بریزید شاید نیاز به آرد کمتری باشه.

توجه کنید هر چی آرد بیشتری استفاده کنید خمیرتون سنگین تر میشه و پفش کمتر و منسجم تر!

http://s5.picofile.com/file/8169363284/download.jpg

 بعد دور ظرف خمیر رو چرب کنید و اون توی ظرف قرار بدید و روی ظرف رو بپوشونید و بزارید جای گرم تا بین یک تا دو ساعت بمونه تا حجم خمیر دو برابر بشه.

در اون فاصله مواد داخلی خمیر رو درست کنید. میتونید مواد گوشتی درست کنید یا با سوسیس. برای اینکه سوسیس خیلی سرخ نشه میتونید به مدت 10 دقیقه بخار بپز کنیدش. و بعد اونهارو خرد کنید ، بهتره ریز خرد نشه.

قارچ رو هم خرد کنید. نگینی درشت باشه بهتره.

فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد بشه.

پیز را نگینی خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا سبک بشه. بعد از سبک شدن بهش کمی نمک + فلفل قرمز + فلفل سیاه اضافه کنید و بعد سوسیس + قارچ + فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و در ظرف رو قرار بدید تا قارچ آب بیندازه. و وقتی آب انداخت در تابه رو بردارید و اجازه بدید تا خوب مواد به خورد هم برن و آبش تموم بشه. بعد رب و سس کچاب رو اضافه کنید و اجازه بدید سس سرخ بشه.

http://s4.picofile.com/file/8169363192/download_1_.jpg

 بعد از دو ساعت ، پف خمیر رو با دست بگیرید و کمی ورز بدید بعد اون رو روی سطح آرد پاچی شده باز کنید و با قالب دایره قالب بزنید. و اجازه بدید خمیر 10 دقیقه مجدد استراحت کنه.

بعد هر کدوم از دایره های قالب خورده رو با وردنه باز کنید و نازک کنید به طوری که بتونید توش مواد پر کنید و ببندینش. برای راحتی کار میتونید از قالب های آماده یی که پیراشکی رو میبندن استفاده کنید. من چون میخواستم سایز پیراشکی هام کوچیک باشه از اونها استفاده نکردم.

http://s5.picofile.com/file/8169363218/download_2_.jpg

 پیراشکی ها رو توی روغن داغ با حرارت متوسط در روغن زیاد سرخ میکنیم. و بعد داخل آبکش میریزیم تا روغن اضافیش خارج بشه. و بعد با سس و آویشن نوش جان میکنیم.

بقیه ی نکته ها رو قبلا درپیراشکی شیرین گفتم که دیگه تکرار مکررات نمیکنم.

http://s5.picofile.com/file/8169363242/download_3_.jpg

 در نهایت این نکته رو بگم که خمیر این پیراشکی موندگاری نداره و حتما باید استفاده کنید وگر نه خمیرش ترش میشه. اگه برای مدت 2 یا 3 ساعت بیشتر بخوایید نگه دارید اون رو توی یخچال قرار بدی. (بعد از پف کردنش)

http://s5.picofile.com/file/8169363392/IMG_2348.JPG

 اینم نمای برش خوردش. اگه نونتون رو نازک باز کنید بعد از پف لایه ی کمی خواهد داشت و خوشمزه میشه. نه مثل پیراشکی های بیرون که همش پر از روغن و خمیره!

http://s5.picofile.com/file/8169363292/IMG_2337.JPG

دیدگاه‌ها  

0 #5 نسیم 1394-10-05 14:22
سلام عزیز دلم خسته نباشی میتونم دلیل افزودن وانیل رو بدونم؟
------------------------
سلام. گرفتن بوی بد و خوشبو کردن خمیر.
نقل قول کردن
0 #4 افسانه 1393-11-21 11:04
دوست جونم رمزم پیدا شد :lol:
مثل همیشه عالی عالی فقط میشه واسه عید هم برنامه هاتو شروع کنی (غذاها و خورشت های خوشمزه و خوشکل واسه خاندان همسری شیرینی و دسر های جدید و البته چشم نواز(در بیاد چشاشون ;-) )و...
خشته نباشی دوستم :roll:
-------------------
خدا رو شکر. حتما از نوع چشم نوازش...
نقل قول کردن
0 #3 محیاا 1393-11-20 19:16
گلم میشه توفرم درست کرد؟؟باچه درجه ای؟
------------------
برای توی فر این مدلش کمی خشک میشه.از خمیر پیراشکی گوشت که قبلا آموزش دادم استفاده کنید. دمای 180 درجه
نقل قول کردن
0 #2 فاطی گلی 1393-11-19 22:02
سلام
ممنون از مطالب جالبتون
من چجوری میتونم عضو ساییتون بشم؟
اخه میرم تو قسمت ایجاد نام کاربری همه فیلدهارو پر میکنم
ولی قبول نمیکنه!!!!!!!!!!!!!
مشکلشم نمیگه از کجاست! :sad:
------------------------
سلام.
حتما قبلا از اون ایمیل و نام کاربری استفاده شده. یک نام و یا ایمیل دیگری انتخاب کنید لطفا.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1393-11-19 20:24
سلام واقعاعالیه منک واقعادهنم اب افتادحتمادرست میکنم :lol:
--------------------
سلام. خدا کنه خوب از آب دربیاد
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir