رشته خوشکار

http://s5.picofile.com/file/8160439676/IMG_1576.JPG

 یکی دیگه از دسر های شیرین گیلان زمین رشته خوشکاره. نمیتونم بگم به زمان خاصی تعلق داره چون در تمام فصول دیدم که خورده میشه. ولی خوب مثل خیلی از دسر های دیگه در ماه رمضون بیشترین مصرف رو داره. درست کردن اون توی خونه هم خیلی راحته. ولی اگه دوست داشتید اورجینال اون رو میل کنید وقتی به گیلان سفر کردید سری به بازار رشت بزنید و هم درست کردن اونو ببینید و هم ازش خرید کنید. در خیلی از قنادی ها هم هست ولی تازه ی اون یک چیز دیگه است.

 

مواد لازم :

آّب 4 پیمانه

آرد برنج 2 پیمانه

گردوی آسیاب شده

هل پودر شده

دارچین

مواد لازم برای شربت :

آب

شکر

کمی پودر هل

گلاب

و دستگاه شانه خوشکار .

آب و آرد برنج مرغوب رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.

برای درست کردن آرد برنج میتونید برنج رو بشورید و وقتی خشک شد آسیابش کنید که مرغوب باشه و تمیز و با کیفیت.

حالا ظرفتون رو یک گوشه بزارید و بهش دست نزنید . دو یا سه ساعت بمونه کمی آب روی اون جمع میشه. حالا با احتیاط اون آب رو خالی کنید.

حالا ما دستگاه خوشکار میخواییم. این دستگاه در رشت به فروش میرسید. یک مخزن که حدود 6 تا شونه سوراخ دار ازش خارج شده.  اون رو از مخلوط آرد برنج و آب پر میکنیم و روی سینی مسی نقش و نگار میکشیم.

بهتره یک سطح صاف مثل سینی مسی استفاده کنید. اون رو روی حرارت مستقیم قرار بدید و به اون شکلی که توی تصویر میبینید شروع کنید به ایجاد خطوط....

http://s5.picofile.com/file/8160439576/download_1_.jpg

 تمام هدف ما از ایجاد این خط و خطوط اینه که یک چیزی مثل کاغذ شطرنجی درست کنیم. حالا شما دقت کنید که چطور باید این کارو انجام بدید که وقتی خواستید توش رو با مواد پر کنید نشتی نداشته باشه!!

بعد که یک بیضی پر درست کردید اون رو از چهار طرف تا میکنیم.برای حالت رشته همون بقچه کردن کفایت میکنه. فقط سعی کنید این کار رو یکدست انجام بدید. ولی اگه بخوایید خوشکار درست کنید...

باید گردو + کمی پودر شکر + هل + دارچین رو با هم مخلوط کنید و بعد از چند تا تا کردن رشته در مرکز اون بریزید و ببندید. طوری که مواد بیرون نریزه!

http://s5.picofile.com/file/8160439600/download_3_.jpg

 حالا رشته و خوشکار ما آماده است. توی تابه روغن بریزید و اونها رو سرخ کنید. من همیشه توی فریزر رشته خوشکار دارم. و خیلی نوع فریز کرده ی اون با تازه اش فرق نداره. توجه کنید خیلی فرق نداره! کم فرق داره ها!

بعد از اینکه سرخش کردید باید توی شهد بیندازیدش...

http://s5.picofile.com/file/8160439584/download_2_.jpg

 برای درست کردن شربت و شهد یک لیوان آب رو به همراه نصف لیوان شکر (من خودم کمتر شکر میریزم ) میزاریم بجوشه و در نهایت بهش هل و گلاب و کمی دارچین اضافه میکنیم. میزان شکر دسته خودتونه! کم شیرین ، پر شیرین ، بسیار بسیار شیرین...

http://s5.picofile.com/file/8160439626/download.jpg

 و وقتی رشته خوشکار شما کاملا به شهد آغشته شد آماده است.

نوش جون... سفر شمال مارو هم یاد کنید.

اگه شونه رشته خوشکار ندارید میتونید خودتون با کمی خلاقیت ایجادش کنید. مثلا از لیوان یک بار مصرف که سوراخش کردید استفاده کنید و ....

http://s5.picofile.com/file/8160439650/IMG_1573.JPG

 

دیدگاه‌ها  

+1 #1 Fariba 1395-12-04 13:10
وااااای من مامانم شمالیه رشتیه یعنی ولی بلد نیست اینوودرست کنه و میخریم خداااااایا واقعا هنرمندی چی بگم دیگه...... البته ما مدتی هست در مشهد زندگی میکنیم اما با این که قزوین هستید از همه هنرها بهره مندید عزیزم. عاشق سایتتونم
-----------------------
سلام. ممنونم از لطف همیشگی شما و مهربونی هاتون... سلامت باشید در کنار مامان عزیز
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir