کیک ساده
بعد از پشت سر گذاشتن غول امتحانات امروز در خدمت شما هستم. واقعا این دو هفته سنگین بود. برای جبران عدم حضورم سعی میکنم هر روز پست بزارم تا شروع ترم جدید!
اولم از این کیک راحت شروع میکنیم. اگه دنبال یک کیک بی درد سر هستید که اصلا و ابدا وقتتون رو نگیره و حتی اگه بکینگ پودر توی خونه نداشتید هم بشه درستش کرد ، درست اومدید! همین جاست.
من این کیک رو بارها درست کردم مخصوصا برای دختر کوچولوم که دوست ندارم خیلی جوش و بکینگ وارد بدنش کنم... در ضمن این کیک برای مبتدی ها هم خیلی خوبه و قلق خاصی نداره.
بقیه ی انواع کیک رو هم توی این لینک میتونید ببینید.
مواد لازم :
آرد 200 گرم
شکر 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کره 125 گرم
ماست شیرین و چکیده یک سوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
بهتره این کیک توی قالب لوف درست بشه. قالب رو چرب و آرد پاچی کنید و کنار بذارید.
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید و بذارید تا داغ بشه.
کره رو به دمای محیط برسونید و به همراه شکر با همزن انقدر هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه. بهتره 2 دقیقه هم بزنید و 30 ثانیه استراحت بدید تا شکر توی کره حل بشه و بعد ادامه بدید.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید. هر کدوم رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا یکدست بشه. و بعد وانیل رو اضافه کنید و بازم هم بزنید. دقت کنید کاملا مخلوط بشه مواد...
حالا آرد رو که دو بار الک کردید با بکینگ پودر (در صورت تمایل) مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
ماست رو به مخلوط کره ای اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
آرد رو کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.و توی قالب بریزید و توی فر داغ قرار بدید برای مدت یک ساعت در طبقه ی وسط تا بپزه.
100 گرم شکلات رو خرد کنید و روی بخار کتری بزارید تا کمی شل بشه و بعد یک تا دو قاشق خامه صبحانه بهش اضافه کنید تا روون بشه. قبلا روش درست کردن گاناش رو گفتم. اینجا ما نمی خواییم گاناش درست کنیم ، میخواییم کمی شکلات آب شده رو با کیکمون بخوریم. بهتره از شکلات فندوقی استفاده کنید که خیلی خوشمزه تر باشه.
کیک رو از فر خارج کنید . حتما قبل خروج با یک خلال دندون تست کنید ببینید کیک پخته یا نه. و بعد از اینکه کیک خنک شد ، سس شکلات رو روش بریزید و نوش جان کنید. داغ داغ با یک چای خوشمزه. اگه مثل من اهل چایی و قهوه نیستید با یک لیوان آب لیمو پرتقال خونگی نوش جونش کنید.
اینم از رویه ی طلایی و کرانچی کیک .
یک نکته ی مهم اینه که دمای فر های مختلف فرق میکنه. اینی که مهمه اینه که در بیست دقیقه ی اول در فر رو باز نکنید تا پف کیک از بین نره. ولی بعد اون وقتی حس کردید کیک پخته اونو از تست کنید. چون زمان گفته شده تقریبی هستش.
اگه دوست داشته باشید کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال میتونید توی کیک بریزید تا طعم اونها رو بگیره.
دیدگاهها
من از این دستور شما استفاده کردم و بجای ماست یه لیوان شیر میریزم
------------------
سلام. اولین موضوع اینه که اگه میخوایید ماست نداشته باشه بهتره دستوری رو انتخاب کنید که با شیر باشه نه اینکه دستوری که ماست داره رو عوض کنید چون حالت خمیری میشه کیک. از طرفی ماست در این دستور حکم داشتن بکینگ پودر رو داره و کیک رو اسفنجی و ترد میکنه در صورت حذف حتما بکینگ پودر یا جوش شیرین باید استفاده بشه.و در کل کیک خمیری کیشه.
میزان شیر باید دقیقا عین ماست باشه. همون اندازه
من ازدستور شما استفاده می کنم فقط به جای ماست یک لیوان شیر میریزم
--------------------
خواهش میکنم. بله همون مقدار.بهتره کلا از دستورهایی که با شیر درست میشن استفاده کنید.
-------------------
سلام. بله. ولی ماست ترد تر میکنه و شیر بافت رو سمت نرم و خمیری شدن میبره. طعم ماست محسوس نیست
---------------------
سلام. خیر. بهتره یک کیک که با روغن مایع درست شده درست کنید. چون تبدیل این دو روغن بهم مناسب نیست
---------------------
سلام. ممنونم. کیک گردویی و کیک شیر و کیک ماست رو میشه در پلوپز درست کرد. در قسمت کیک ها خیلی از اونهارو میشه در کیک پز و پلو پز درست کرد.
یه سؤال از کجا بفهمیم که شما پست جدید گذاشتید؟؟نمیشه همه جارو سرچ ونیم که. کاش یه قسمت داشته باشی تحت عنوان آخرین مطالب یا موضوعات جدید که ما با دیدنش متوجه شیم شما یه هنر جدید خلق کردی وزودی ببینیمش.
ممنون شکلات جون
----------------------------
سلام. نوش جان. ممنونم از لطف همیشگیت عزیزم. خانومی پستهای جدید در صفحه ی اصلی به روز میشه و اگه صفحه ی اصلی رو باز کنید مشخص میشه که حدودا دو روز در میون میزارم.
---------------------
خواهش میکنم.
---------------------
سلام. یک حوله یا پارچه نسوز رو کاملا خیس کنید و دور تا دور قالبتون ببندید. میتونید برای فیکس کردن از سنجاق قفلی کمک بگیرید. و بعد قالب رو در فر قرار بدید.
یک روش راحتر هم خرید قالب های کمربند پارچه ای ویلتون هست.
----------------------
تبدیل پیمانه و گرم به هم رو نمیپسنم و دقیق نیست. این کار حدودی خواهد بود و امکان خراب شدن کارمون بالا میره.
-----------------
سلام.
تبدیل گرم و پیمانه درست نیست و امکان خطا خیلی بالاست. توصیه نمیکنم.