کیک ساده

http://s5.picofile.com/file/8160439792/IMG_1743.JPG

 بعد از پشت سر گذاشتن غول امتحانات امروز در خدمت شما هستم. واقعا این دو هفته سنگین بود. برای جبران عدم حضورم سعی میکنم هر روز پست بزارم تا شروع ترم جدید!

اولم از این کیک راحت شروع میکنیم. اگه دنبال یک کیک بی درد سر هستید که اصلا و ابدا وقتتون رو نگیره و حتی اگه بکینگ پودر توی خونه نداشتید هم بشه درستش کرد ، درست اومدید! همین جاست.

من این کیک رو بارها درست کردم مخصوصا برای دختر کوچولوم که دوست ندارم خیلی جوش و بکینگ وارد بدنش کنم... در ضمن این کیک برای مبتدی ها هم خیلی خوبه و قلق خاصی نداره.

بقیه ی انواع کیک رو هم توی این لینک میتونید ببینید.

 

مواد لازم :

آرد 200 گرم

شکر 200 گرم

تخم مرغ 3 عدد

کره 125 گرم

ماست شیرین و چکیده یک سوم پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر در صورت تمایل یک قاشق چایخوری

بهتره این کیک توی قالب لوف درست بشه. قالب رو چرب و آرد پاچی کنید و کنار بذارید.

فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید و بذارید تا داغ بشه.

کره رو به دمای محیط برسونید و به همراه شکر با همزن انقدر هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه. بهتره 2 دقیقه هم بزنید و 30 ثانیه استراحت بدید تا شکر توی کره حل بشه و بعد ادامه بدید.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید. هر کدوم رو که اضافه کردید خوب هم بزنید تا یکدست بشه. و بعد وانیل رو اضافه کنید و بازم هم بزنید. دقت کنید کاملا مخلوط بشه مواد...

حالا آرد رو که دو بار الک کردید با بکینگ پودر (در صورت تمایل) مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

ماست رو به مخلوط کره ای اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

آرد رو کم کم به مخلوط کره ای اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.و توی قالب بریزید و توی فر داغ قرار بدید برای مدت یک ساعت در طبقه ی وسط تا بپزه.

http://s5.picofile.com/file/8160439718/download_1_.jpg

 100 گرم شکلات رو خرد کنید و روی بخار کتری بزارید تا کمی شل بشه و بعد یک تا دو قاشق خامه صبحانه بهش اضافه کنید تا روون بشه. قبلا روش درست کردن گاناش رو گفتم. اینجا ما نمی خواییم گاناش درست کنیم ، میخواییم کمی شکلات آب شده رو با کیکمون بخوریم. بهتره از شکلات فندوقی استفاده کنید که خیلی خوشمزه تر باشه.

کیک رو از فر خارج کنید . حتما قبل خروج با یک خلال دندون تست کنید ببینید کیک پخته یا نه. و بعد از اینکه کیک خنک شد ، سس شکلات رو روش بریزید و نوش جان کنید. داغ داغ با یک چای خوشمزه. اگه مثل من اهل چایی و قهوه نیستید با یک لیوان آب لیمو پرتقال خونگی نوش جونش کنید.

http://s5.picofile.com/file/8160439750/download.jpg

 اینم از رویه ی طلایی و کرانچی کیک .

یک نکته ی مهم اینه که دمای فر های مختلف فرق میکنه. اینی که مهمه اینه که در بیست دقیقه ی اول در فر رو باز نکنید تا پف کیک از بین نره. ولی بعد اون وقتی حس کردید کیک پخته اونو از تست کنید. چون زمان گفته  شده تقریبی هستش.

http://s5.picofile.com/file/8160439776/IMG_1738.JPG

 اگه دوست داشته باشید کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال میتونید توی کیک بریزید تا طعم اونها رو بگیره.

http://s5.picofile.com/file/8160439792/IMG_1743.JPG

 

دیدگاه‌ها  

0 #20 علی کوچولو 1396-07-01 11:45
سلام شکلات جون .به جای ماست چقدر باید شیر بریزم
من از این دستور شما استفاده کردم و بجای ماست یه لیوان شیر میریزم
------------------
سلام. اولین موضوع اینه که اگه میخوایید ماست نداشته باشه بهتره دستوری رو انتخاب کنید که با شیر باشه نه اینکه دستوری که ماست داره رو عوض کنید چون حالت خمیری میشه کیک. از طرفی ماست در این دستور حکم داشتن بکینگ پودر رو داره و کیک رو اسفنجی و ترد میکنه در صورت حذف حتما بکینگ پودر یا جوش شیرین باید استفاده بشه.و در کل کیک خمیری کیشه.
میزان شیر باید دقیقا عین ماست باشه. همون اندازه
نقل قول کردن
0 #19 علی کوچولو 1396-07-01 11:43
سلام شکلات جون .ممنون از اینکه جواب سوال منو دادید . اگه بخوام به جای ماست شیر استفاده کنم همون سه چهارم باید بریزم یا نه؟
من ازدستور شما استفاده می کنم فقط به جای ماست یک لیوان شیر میریزم
--------------------
خواهش میکنم. بله همون مقدار.بهتره کلا از دستورهایی که با شیر درست میشن استفاده کنید.
نقل قول کردن
+1 #18 علی کوچولو 1396-06-26 15:29
سلام .میشه به جای ماست از شیر استفاده کرد
-------------------
سلام. بله. ولی ماست ترد تر میکنه و شیر بافت رو سمت نرم و خمیری شدن میبره. طعم ماست محسوس نیست
نقل قول کردن
0 #17 مارال 1395-04-09 04:52
سلام به جای کره میتونیم روغن مایع استفاده کنیم؟؟؟
---------------------
سلام. خیر. بهتره یک کیک که با روغن مایع درست شده درست کنید. چون تبدیل این دو روغن بهم مناسب نیست
نقل قول کردن
0 #16 آتاناز 1394-12-24 13:19
ممنون از مطالب بسیار مفیدتون در رابطه با آشپزی.من فقط سایت شما را برای آشپزی کردن نگاه میکنم :-) :-) :-) سلام میشه لطف کنید دستور پخت کیک ساده با پلوپز را آموزش بدید؟؟؟؟ ;-)
---------------------
سلام. ممنونم. کیک گردویی و کیک شیر و کیک ماست رو میشه در پلوپز درست کرد. در قسمت کیک ها خیلی از اونهارو میشه در کیک پز و پلو پز درست کرد.
نقل قول کردن
0 #15 نسترن. م 1394-08-20 06:42
سلااام. خیلی عالیه. منم اینو درست کردم وخیلی خوب شد.
یه سؤال از کجا بفهمیم که شما پست جدید گذاشتید؟؟نمیشه همه جارو سرچ ونیم که. کاش یه قسمت داشته باشی تحت عنوان آخرین مطالب یا موضوعات جدید که ما با دیدنش متوجه شیم شما یه هنر جدید خلق کردی وزودی ببینیمش.
ممنون شکلات جون
----------------------------
سلام. نوش جان. ممنونم از لطف همیشگیت عزیزم. خانومی پستهای جدید در صفحه ی اصلی به روز میشه و اگه صفحه ی اصلی رو باز کنید مشخص میشه که حدودا دو روز در میون میزارم.
نقل قول کردن
0 #14 سمیه 2 1394-06-09 09:11
مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت. موفق باشی :roll:
---------------------
خواهش میکنم.
نقل قول کردن
0 #13 سمیه 2 1394-05-28 05:08
سلام . اولا خیلی ممنون بخاطر مطالب بسیار مفیدی که برامون میزارید . یه سئوال داشتم راستش من هر وقت کیک میپزم کیکم گنبدی شکل میشه. لطفا راهنماییم میکنید که چطور میتونم کیکی با سطحی صاف داشته باشم ؟
---------------------
سلام. یک حوله یا پارچه نسوز رو کاملا خیس کنید و دور تا دور قالبتون ببندید. میتونید برای فیکس کردن از سنجاق قفلی کمک بگیرید. و بعد قالب رو در فر قرار بدید.
یک روش راحتر هم خرید قالب های کمربند پارچه ای ویلتون هست.
نقل قول کردن
+1 #12 زری 1393-11-20 16:49
سلام میشه اندازه کیک ساده روبه پیمانه بگید باتشکر
----------------------
تبدیل پیمانه و گرم به هم رو نمیپسنم و دقیق نیست. این کار حدودی خواهد بود و امکان خراب شدن کارمون بالا میره.
نقل قول کردن
+1 #11 زری 1393-11-20 16:45
سلام میشه اندازه کیک ساده روبه پیمانه بگید
-----------------
سلام.
تبدیل گرم و پیمانه درست نیست و امکان خطا خیلی بالاست. توصیه نمیکنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir